- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.641
bize fucithalmic diye bi damla verdi canım ilkten sütünü damlat dedi ama ise yaramadı damla verdi sonraAynen sarımsı yesilimsi. Sürekli akiyor sürekli çay ile sildim sütumu damlattim nafile bu sabah gözünü açamadı yavrum. Bakalim damla ne verecek ?Size ne vermişti?
Bebeğin normalle dogacaksa merdiven inip çıkabilirsinNormal dogum yapanlar son haftalarda acılma olması ıcın ne yaptınız yani şu işe yarıyor dedıgınız bırsey var var mı
Bende son ana kadar evde beklemek istiyorum ama fazla da beklemeyin bari benim de 3. Doğum olacak nasipse çabuk açılır bide arabada dogurmayimYa dogumun son anlari kötü bide dedim ya benm bebek nerdeyse arabada olcakti. O sancilari oyle kocamin yaninda cektim ne bilim berbattı
Alerjik bir durumu olabilir mi acaba?Kakasında mukus falan olabilir mi?Benim ikizlerimde de cok kötü gaz sorunu vardı.Meger süte alerjileri varmış.Süt ürünlerini tamamen kestiğimde gaz sorunları azalmıştıEve cuma geldik. Cumartesiden beri gaz problemimiz var. Yenidoğan’da gaz olmaz deniyor ama bizimkinde var ben anlamadım gitti. Karnından gurul gurul sesler geliyor.
O kasıldıkça uyuyamadıkça ben ağlıyorum. Sütümün kesilmesinden korkuyorum. Psikolojim berbat.
Elma yağı sürdük ayağına hep sıcak tutmaya çalışıyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Ne yapacağımız şaşırdım.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Ne yaparsanız yapın bazen hiç fayda etmiyor.Ben başından beri reformer yapıyordum şimdi de pilates topuyla egzersizlere başladım.Hurma tüketiyorum.Merdiven inip çıkmak çok ise yarıyor ilk doğumdan tecrübe ettim bunu.Ananas yemek,ahududu çayı içmek etkili diyorlar.Ancak dediğim gibi doğ bebek hazır olduğunda olur.Siz sadece daha kolay bir doğum yapmak için bu saydığım şeyleri yapmış olursunuz.Normal dogum yapanlar son haftalarda acılma olması ıcın ne yaptınız yani şu işe yarıyor dedıgınız bırsey var var mı
Ben bekleyeceğim evde nasipseBende son ana kadar evde beklemek istiyorum ama fazla da beklemeyin bari benim de 3. Doğum olacak nasipse çabuk açılır bide arabada dogurmayim
Valla canm ilk dogumumda saatlerce yruyodum ve hurma yedim bol bol ama bunda arada bazen yürüyüş yaptim ve hurma yedim hatta sanci aninda bile hep uzandi ama dogumu hizli olduNormal dogum yapanlar son haftalarda acılma olması ıcın ne yaptınız yani şu işe yarıyor dedıgınız bırsey var var mı
Ayy senin 3. Canm ilk belirtide yani sancida git ebe bana oyle dedi ucunsufu daha çabuk gelirmiş benm gibideson dakkaya kalma.Bende son ana kadar evde beklemek istiyorum ama fazla da beklemeyin bari benim de 3. Doğum olacak nasipse çabuk açılır bide arabada dogurmayim
Hayır canım kesinlikle...bebeğinin emme düzenine göre meme süt üretimini planlıyor organize ediyor. Vücut tam bir makine gibi çalışıyor. Sütün artsın istiyorsan emzirdikten sonra da sağ. Ayrıca memenin sert olması içi süt dolu ama yumuşak olması süt yok anlamına gelmiyormuşKızlar ya göğüslerimdeki dolgunluk sertlik tamamen gitti bunun olacağını biliyodum ama 2haftamız yeni bitti daha bu kadar erken mi gidiyodu. Sütüm mü azaldı yoksa anlamadım ki
Peki acılma var mıydı bunda alttan muayene etmıs mıydı drValla canm ilk dogumumda saatlerce yruyodum ve hurma yedim bol bol ama bunda arada bazen yürüyüş yaptim ve hurma yedim hatta sanci aninda bile hep uzandi ama dogumu hizli oldu
Ayy senin 3. Canm ilk belirtide yani sancida git ebe bana oyle dedi ucunsufu daha çabuk gelirmiş benm gibideson dakkaya kalma.
Doktor yrtisemedi doguma ebe yapti belkide ondan bu kadar dikisim oldu
Canım sen sancı gelince hemen gittin mi bir anda mi 7 cm acilman oldu? Gece sancın vardı sabah gitmissindir diye tahmin ediyorum. Yani nerden bileceksin kimse kolayca doğuramıyorValla canm ilk dogumumda saatlerce yruyodum ve hurma yedim bol bol ama bunda arada bazen yürüyüş yaptim ve hurma yedim hatta sanci aninda bile hep uzandi ama dogumu hizli oldu
Ayy senin 3. Canm ilk belirtide yani sancida git ebe bana oyle dedi ucunsufu daha çabuk gelirmiş benm gibideson dakkaya kalma.
Doktor yrtisemedi doguma ebe yapti belkide ondan bu kadar dikisim oldu
Sizin ikizler normal mi olmuştu?Ben bekleyeceğim evde nasipseHastane yürüme mesafesi beş dakika.En fazla merdivenleri inerken dogururum yolda
Sezaryen sonrası normal doğum olabiliyor mu onu merak ettimde o yüzden sordum , sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini canım38. Haftada sezeryan olucam insallah
Yapan cok kisi var sartlar uygunsa tabi, benim doktorum önermedi bana.. Amin insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislermizeSezaryen sonrası normal doğum olabiliyor mu onu merak ettimde o yüzden sordum , sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini canım
Doğuma gideceğim günün öncesi bol bol yürüdüm pilates topu ile egzersiz yaptım çömeldim sürekli comelirken esneme yaptım aşağıda ertesi sabah suyum geldiPeki acılma var mıydı bunda alttan muayene etmıs mıydı dr
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba kizlar tum dilekleriniz icin tsk ederm cok sukur dogum yaptim kizim 3150 kilo dogdu. Ayy kizlar zar zor hastaneye yetistik Allahtan yakındı size attigim son mesajdan sonra benm sancilar 5 dakkaya düştü esim zar zor götürdü beni hastaneye gider gitmez dogurdum dogum ani cok berbattti 7 dikisim oldu malesef
Yok canm 38. Haftdan sonra gitmedim doktora 39da gel muayene edecem dedi o zaman kaynanam geldi bize korona testi pozitif falan cikti onla ugrastik oyle gitmedim bende zaten sancim olursa giderim dedimPeki acılma var mıydı bunda alttan muayene etmıs mıydı dr
Yok canm sanci gelince hemen gitmedim bir bucuk gibi geldi ilk sancim 7 buçukta da dogum oldu iste .. valla dogumu beklemiyordum bende ogleye kadar da anca gelir diyordum o yuzden habire uzandim uyumaya calistim sancilar geldiğinde kotu oluyordum ama dayanmaya çalıyordum bide duşta iken hic sanci hissetmedim yarim saat falan da kaldimCanım sen sancı gelince hemen gittin mi bir anda mi 7 cm acilman oldu? Gece sancın vardı sabah gitmissindir diye tahmin ediyorum. Yani nerden bileceksin kimse kolayca doğuramıyor
Evet ben de öyle okumuştum ama daha ilerleyen haftalarda olur diye düşünmüştüm. O zaman emzirmeye devam.Hayır canım kesinlikle...bebeğinin emme düzenine göre meme süt üretimini planlıyor organize ediyor. Vücut tam bir makine gibi çalışıyor. Sütün artsın istiyorsan emzirdikten sonra da sağ. Ayrıca memenin sert olması içi süt dolu ama yumuşak olması süt yok anlamına gelmiyormuş
Gözün aydın olsun canımYok canm 38. Haftdan sonra gitmedim doktora 39da gel muayene edecem dedi o zaman kaynanam geldi bize korona testi pozitif falan cikti onla ugrastik oyle gitmedim bende zaten sancim olursa giderim dedim
Yok canm sanci gelince hemen gitmedim bir bucuk gibi geldi ilk sancim 7 buçukta da dogum oldu iste .. valla dogumu beklemiyordum bende ogleye kadar da anca gelir diyordum o yuzden habire uzandim uyumaya calistim sancilar geldiğinde kotu oluyordum ama dayanmaya çalıyordum bide duşta iken hic sanci hissetmedim yarim saat falan da kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?