2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canımm ağlama kendini üzme bu durum her bebekte olan bir şey. Zamanla geçecek inşallah. Senin güçlü olman lazım onun şuan en çok ihtiyacı olan sensin.
Benim bebeğimde geriniyo, ıkınıyor uyumuyor geceleri başında bekliyorum. Zor evet ama geçici bir süreç.
Rabbim sabrımızı arttırsın. Her şey çok güzel olacak

Canım saglikla kucağına almışsınız eve gelmişsiniz masallah. Sütün ile ilgili sakın endişelenme şelale gibi gelecek diye düşün. Beriberiberil arkadaşın da dediği gibi kimyon ve rezene kaynat kendine iç. Bu dönem fasulye nohut mercimek limon portakal sirke tüketme. Arpa şehriye çorbası iç sıcak sıcak. Elma yağını tavsiye üzerine alıp ben de kızım da kullanmistim 7 yıl önce, ama bir doktorun sayfasında sakın kullanmayın farklı sonuç olabilir yan etki yapabilir diyor. Birisi içirmiş diğeri de ayağına çok sürüyormuş. Bebeklerde yan etki yapmış. Aslında elma değil adaçayı yağı imiş.
Gaz damlası olarak gripe water, biogaia, nurse harveys, sabsimplex öneriyorlar çocuk doktorunuza sorup kullanayim mi diye danışabilirsin. Eğer kolik ise anne kucağında devamlı durması ve beyaz gürültü iyi gelecektir. Insallah kolik değildir gazi da geçer. Sen de anneliğin tadını çıkarırsın.

Cok gecmıs olsun canım, bende sımdı cıktım sancı cıktı duzenlı, cuma tekrar gelcem bıse olmazsa, demekkı vucut alarm verıyo yanı kuruntu yapmıyorum

Aynen sarımsı yesilimsi. Sürekli akiyor sürekli çay ile sildim sütumu damlattim nafile bu sabah gözünü açamadı yavrum. Bakalim damla ne verecek ?Size ne vermişti?

Slm kızlar ben doğum yaptım 16 Ocak acil sezaryana alındım üç kilo pamuk gibi oğlum dünyaya geldi öpmeye doyamadım mis gibi darısı başınıza bilenler var hep sancım vardı karnım taş gibi bir tarafa sisiyordu gittim dört santim acilmam vardı makat gelişi bebek suyum gelmiş acil sezaryana alındım bebeğin eşi yapışmış bana doktor sezaryan olmasaydı masada kalırdin dedi eşini kazidilar çok zor bir amaliyatti enfeksiyon almışım su gelmiş diye alerji oldum vücudum şişti kırk beş dk müsade altında kaldım ağrı kesici bı parol verildi nadiren çok sıkıntı yaşadım şükür bugün taburcu olduk iyiyiz

Canım öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün iyikide doktora gitmişsin canım çok sancın vardı çünkü şükür ikinizde iyisiniz maşallah maşallah

Çok geçmiş olsun iyi ki daha da çok beklemeden gitmişsin.

Kontrolden geldim kızlar 3300gr olmus kanala ınmemıs alttan muayene yaptı canım cok yandı en korkmadıgım sey beni aglatacaktı nerdeyse yakın zamanda ıdrar tahlili veren var mi acaba lökosit degerınız ne cıktı? Benım +2 yazıyor e nabız da gordum saglık ocagında vermıstım kendi doktoruma soylemeyi unuttum

Eklentiler

• Screenshot_20210118-151250.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Lökosit 5in üstü sıkıntılı normal o yüzden sonuç.

Öncelikle gözünüz aydın pamuk oğlunuz sağlıkla büyüsün inşallah Çok da geçmiş olsun normal doğum bekliyordunuz dimi? Usg de belli olmuş mu acaba çocuğun eşinin yapıştığı? Olası birşey mi bu?

Selam kızlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah

Sevsev12 Canim ne durumdasın girmediğine göre hastanedesin diye düşünüyorum. Inşallah saglikla doğumun olmuştur. Bizi haberdar et.

Her yemeğe döküyorum canım
Uykusuzluk da ayrı geriyor insanı. O mızmızlanıp suratına acı ifade gelince çaresizlik olayı ağlatıyor malesef..
aynen inşallah kolik değildir.. geçici bir gaz olayıdır. Çok teşekkürler canım

Kızlar sezeryan yerim yapıştırma dikiş. Şu anda çok hafif bi noktadan kan sızıntısı yapıyo. Doktora gitmem lazım mı napsam bilemedim
Benimde basima gelmisti ilk gebeligm sezeryan oldum ic dikisten kaynakli hafif kanli su birikintisi olmustu sezeryan yerimde ve 4 5 gun snra farkettm agri yapiyordu korkulcak bsy degl doktora veya acile git antibiyotik yaziyor ic taragin kurumasi icin ama ihmal etme mutlaka git bi gozuk

Büyük geçmiş olsun.Zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsun.Hayırlı ve uğurlu olsun.Saglikla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…