- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.601
Canımm ağlama kendini üzme bu durum her bebekte olan bir şey. Zamanla geçecek inşallah. Senin güçlü olman lazım onun şuan en çok ihtiyacı olan sensin.Eve cuma geldik. Cumartesiden beri gaz problemimiz var. Yenidoğan’da gaz olmaz deniyor ama bizimkinde var ben anlamadım gitti. Karnından gurul gurul sesler geliyor.
O kasıldıkça uyuyamadıkça ben ağlıyorum. Sütümün kesilmesinden korkuyorum. Psikolojim berbat.
Elma yağı sürdük ayağına hep sıcak tutmaya çalışıyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Ne yapacağımız şaşırdım.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Canım saglikla kucağına almışsınız eve gelmişsiniz masallah. Sütün ile ilgili sakın endişelenme şelale gibi gelecek diye düşün. Beriberiberil arkadaşın da dediği gibi kimyon ve rezene kaynat kendine iç. Bu dönem fasulye nohut mercimek limon portakal sirke tüketme. Arpa şehriye çorbası iç sıcak sıcak. Elma yağını tavsiye üzerine alıp ben de kızım da kullanmistim 7 yıl önce, ama bir doktorun sayfasında sakın kullanmayın farklı sonuç olabilir yan etki yapabilir diyor. Birisi içirmiş diğeri de ayağına çok sürüyormuş. Bebeklerde yan etki yapmış. Aslında elma değil adaçayı yağı imiş.Eve cuma geldik. Cumartesiden beri gaz problemimiz var. Yenidoğan’da gaz olmaz deniyor ama bizimkinde var ben anlamadım gitti. Karnından gurul gurul sesler geliyor.
O kasıldıkça uyuyamadıkça ben ağlıyorum. Sütümün kesilmesinden korkuyorum. Psikolojim berbat.
Elma yağı sürdük ayağına hep sıcak tutmaya çalışıyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Ne yapacağımız şaşırdım.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Cok gecmıs olsun canım, bende sımdı cıktım sancı cıktı duzenlı, cuma tekrar gelcem bıse olmazsa, demekkı vucut alarm verıyo yanı kuruntu yapmıyorumO senin azmış. Benim dün 3. Gündü gittim acile susuz kalmışım hemen serum verdiler. Orda gaita testi veremedim şaka gibi. Akşam eve geldim geçmişti isalim. Ama yine başladı maalesef şimdi örnek vermeye gideceğim inş kötü birşey çıkmaz. İyi haberlerle geliriz ikimizde
Aynen sarımsı yesilimsi. Sürekli akiyor sürekli çay ile sildim sütumu damlattim nafile bu sabah gözünü açamadı yavrum. Bakalim damla ne verecek ?Size ne vermişti?Bizim bebiste de oldu çapak ben sütumu damlattim geçmedi sonra doktor damla yazdı 3 güne geçer dedi geçmezse göz doktoru görsün dedi damla ile 5.günde geçti sarimsi yeşilimsi bi akinti oluyordu her çapaklanmada kaynamış su ve pamukla sildim
Bugün sağlık ocağına gideceğiz bakalim nedeyecekBen
de böle yapıyorum benim de g
Eçmedi bekliyorum artık
Yani ben sancıyı cok gec hıssettım 3 saat falan cektım sancı ağrısını, cokta hızlı oldu dıyemem yatısımdan 14 saat sonra dogduSuni sancıyla açılmanız hızlı olmuş muydu bari?
Rabbim yardımcın olsun.En kisa sürede rahat bir doğum yaparsın inşallah
Canım öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün iyikide doktora gitmişsin canım çok sancın vardı çünkü şükür ikinizde iyisiniz maşallah maşallahSlm kızlar ben doğum yaptım 16 Ocak acil sezaryana alındım üç kilo pamuk gibi oğlum dünyaya geldi öpmeye doyamadım mis gibi darısı başınıza bilenler var hep sancım vardı karnım taş gibi bir tarafa sisiyordu gittim dört santim acilmam vardı makat gelişi bebek suyum gelmiş acil sezaryana alındım bebeğin eşi yapışmış bana doktor sezaryan olmasaydı masada kalırdin dedi eşini kazidilar çok zor bir amaliyatti enfeksiyon almışım su gelmiş diye alerji oldum vücudum şişti kırk beş dk müsade altında kaldım ağrı kesici bı parol verildi nadiren çok sıkıntı yaşadım şükür bugün taburcu olduk iyiyiz
Allah razı olsun çok şükür cnmCanım öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün iyikide doktora gitmişsin canım çok sancın vardı çünkü şükür ikinizde iyisiniz maşallah maşallah
Bizdede oldu dr damla verdi geçtiAynen sarımsı yesilimsi. Sürekli akiyor sürekli çay ile sildim sütumu damlattim nafile bu sabah gözünü açamadı yavrum. Bakalim damla ne verecek ?Size ne vermişti?
Çok geçmiş olsun iyi ki daha da çok beklemeden gitmişsin.Slm kızlar ben doğum yaptım 16 Ocak acil sezaryana alındım üç kilo pamuk gibi oğlum dünyaya geldi öpmeye doyamadım mis gibi darısı başınıza bilenler var hep sancım vardı karnım taş gibi bir tarafa sisiyordu gittim dört santim acilmam vardı makat gelişi bebek suyum gelmiş acil sezaryana alındım bebeğin eşi yapışmış bana doktor sezaryan olmasaydı masada kalırdin dedi eşini kazidilar çok zor bir amaliyatti enfeksiyon almışım su gelmiş diye alerji oldum vücudum şişti kırk beş dk müsade altında kaldım ağrı kesici bı parol verildi nadiren çok sıkıntı yaşadım şükür bugün taburcu olduk iyiyiz
Allah razı olsun evet cnm çok şükürÇok geçmiş olsun iyi ki daha da çok beklemeden gitmişsin.
Lökosit 5in üstü sıkıntılı normal o yüzden sonuç.Kontrolden geldim kızlar 3300gr olmus kanala ınmemıs alttan muayene yaptı canım cok yandı en korkmadıgım sey beni aglatacaktı nerdeyseyakın zamanda ıdrar tahlili veren var mi acaba lökosit degerınız ne cıktı? Benım +2 yazıyor e nabız da gordum saglık ocagında vermıstım kendi doktoruma soylemeyi unuttum
Öncelikle gözünüz aydın pamuk oğlunuz sağlıkla büyüsün inşallahSlm kızlar ben doğum yaptım 16 Ocak acil sezaryana alındım üç kilo pamuk gibi oğlum dünyaya geldi öpmeye doyamadım mis gibi darısı başınıza bilenler var hep sancım vardı karnım taş gibi bir tarafa sisiyordu gittim dört santim acilmam vardı makat gelişi bebek suyum gelmiş acil sezaryana alındım bebeğin eşi yapışmış bana doktor sezaryan olmasaydı masada kalırdin dedi eşini kazidilar çok zor bir amaliyatti enfeksiyon almışım su gelmiş diye alerji oldum vücudum şişti kırk beş dk müsade altında kaldım ağrı kesici bı parol verildi nadiren çok sıkıntı yaşadım şükür bugün taburcu olduk iyiyiz
Her yemeğe döküyorum canımKolikse ilaçsız gecmez diye dusunuyorum benım ilk kızımda ben cok çektim. Tam 4 ay surmustu kolik olunca ılac da fayda etmiyor aslında sen sakın kalmaya calıs yemeklerden once kimyon içmeni öneririm ben sulandırıp 1 corba kasogı ıcıyorum ya da yemegıme koyuyorum
Uykusuzluk da ayrı geriyor insanı. O mızmızlanıp suratına acı ifade gelince çaresizlik olayı ağlatıyor malesef..Canımm ağlama kendini üzme bu durum her bebekte olan bir şey. Zamanla geçecek inşallah. Senin güçlü olman lazım onun şuan en çok ihtiyacı olan sensin.
Benim bebeğimde geriniyo, ıkınıyor uyumuyor geceleri başında bekliyorum. Zor evet ama geçici bir süreç.
Rabbim sabrımızı arttırsın. Her şey çok güzel olacak
aynen inşallah kolik değildir.. geçici bir gaz olayıdır. Çok teşekkürler canımCanım saglikla kucağına almışsınız eve gelmişsiniz masallah. Sütün ile ilgili sakın endişelenme şelale gibi gelecek diye düşün. Beriberiberil arkadaşın da dediği gibi kimyon ve rezene kaynat kendine iç. Bu dönem fasulye nohut mercimek limon portakal sirke tüketme. Arpa şehriye çorbası iç sıcak sıcak. Elma yağını tavsiye üzerine alıp ben de kızım da kullanmistim 7 yıl önce, ama bir doktorun sayfasında sakın kullanmayın farklı sonuç olabilir yan etki yapabilir diyor. Birisi içirmiş diğeri de ayağına çok sürüyormuş. Bebeklerde yan etki yapmış. Aslında elma değil adaçayı yağı imiş.
Gaz damlası olarak gripe water, biogaia, nurse harveys, sabsimplex öneriyorlar çocuk doktorunuza sorup kullanayim mi diye danışabilirsin. Eğer kolik ise anne kucağında devamlı durması ve beyaz gürültü iyi gelecektir. Insallah kolik değildir gazi da geçer. Sen de anneliğin tadını çıkarırsın.
Benimde basima gelmisti ilk gebeligm sezeryan oldum ic dikisten kaynakli hafif kanli su birikintisi olmustu sezeryan yerimde ve 4 5 gun snra farkettm agri yapiyordu korkulcak bsy degl doktora veya acile git antibiyotik yaziyor ic taragin kurumasi icin ama ihmal etme mutlaka git bi gozukKızlar sezeryan yerim yapıştırma dikiş. Şu anda çok hafif bi noktadan kan sızıntısı yapıyo. Doktora gitmem lazım mı napsam bilemedim
Büyük geçmiş olsun.Zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsun.Hayırlı ve uğurlu olsun.Saglikla büyüsünSlm kızlar ben doğum yaptım 16 Ocak acil sezaryana alındım üç kilo pamuk gibi oğlum dünyaya geldi öpmeye doyamadım mis gibi darısı başınıza bilenler var hep sancım vardı karnım taş gibi bir tarafa sisiyordu gittim dört santim acilmam vardı makat gelişi bebek suyum gelmiş acil sezaryana alındım bebeğin eşi yapışmış bana doktor sezaryan olmasaydı masada kalırdin dedi eşini kazidilar çok zor bir amaliyatti enfeksiyon almışım su gelmiş diye alerji oldum vücudum şişti kırk beş dk müsade altında kaldım ağrı kesici bı parol verildi nadiren çok sıkıntı yaşadım şükür bugün taburcu olduk iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?