2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Linola kuru ciltlere şiddetle tavsiye ederim kızım 4.5 yaşında hala kullanıyorum

Alerji olmasın da çıkıp yok olması önemli değil.
Biraz daha bekleyeyim olmazsa doktora götürürüm artık ya
Benim oğlumda da var alerji mi diye bende korku içindeyim
Eşime dedim oda telaş yapma geçer falan diyor ama bende öpüyorum ondan mı oluyor acaba hem sivilce hem kızarık

Rabbim yardımcin olsun gözün aydın
İlk günler daha sıkıntılı geçiyor haklısın 10 günden sonra biraz daha rahat olacak

Benim de oğlanın gözü çapak oldu üşüdü mu meme ucunu mu deydirdim hiç bilmiyorum evin içi sıcak aslında üst değişirken UFO falan yakıyorum üşümesin diye
Çapak olunca gözü acamadi sütümu sağdim sildim pamukla o biraz iyi geldi sizin de oldu mu öyle ?
Oğlan çocuğu sıcağı sevmez diyorlsr ama hava buz gibi üşür diye aklım çıkıyor iki kat birde penye yelek giydiriyorum yeterli değil mi ?

Kızlar gaz sancısı veya kolik aglamalara babysylingler cok işe yarıyor. Ağlıyor ağlıyor sylinge koyuyorum uyuyor anında , sakinleşiyor. Sizde deneyin bence.
Merhaba bebişinizi allah bağışlasın.ben de nasipse nisan annesi olacağım.Sling araştırıyorum bu günlerde.siz nereden aldınız? İnstagramda eva.sling diye bir yer var oraya bakıyorum.iki tür sling var bana wrap olanı önerdiler.

Benm kızımda vardı emmede ve konuşmada sorun yok şimdi oğlumdada var emmede sorun uok aMa dr sünnet drundan rica edin bi kesik atsın dedi de benim koca kıza yaptırmadı bunada yaptırmycak galiba
Eğer sorun yapmıyorsa kesilmesine gerek yok zaten belli yüzdeleri var mesela benim kızımda %75-80 engelliyordu o yüzden kestirdik

Çayla sil canım. Bizimde oldu çay iyi geliyor doktorda öyle söyledi.

Gece uyuyosa ses etme benimki gecede uyumuyı annem bu kadarlık çocuk sürekli uyur benm bildiğim diyo eskiler şaşkınlıkla izliyo zamane çocuklarını
İnsanlar tüm çocukları kendi büyüttüğü gibi sanıyor benim iki çocuğum da uyumadı arkadaş yapacak birşey yok artık kucağımda uyusa ona da razıyım
Benim annem de emzirdikten sonra pıtpıtlayınca uyumuyor mu diyor Hee uyuyor da ben mazoşistim zaten uyuyan çocuğu kucağımda tutup sürekli emziriyorum

Canm benm ilk kizimda cok oluyodu goz doktoruna gittik göz pinarlari tam açılmamış dedi goz pinarlarindan yuvarlak hareketler yapip burnundan asagi dogru getir ki acilsin o pencereler yoksa silme ile gecmiyo bu yeni kiziminda bi gözünde vardi hemen masaj yaptim tabi gun icerisinde aklima geldikcr yaptim iki gun icerisinde bitti artk gelmiyo

Ayy kucak cok zor kiz ya ben ilk kizimi 6. Aydan 1 yasina kadar oyle yatirdim nerdeyse ölüyordum valla hem emzirip hem kucagimda gezdiriyodum bide agirlasiyodu belim kopuyodu. Hic oyle yapma ya bu ikinciside 6 günlük daha kucaga alınca duruyo ya nr fenalar ama bunu oyle yapmayacam emzirdikten sonra koyuyom besige salliiyom uyuyana kadar

Masaj yaptım canim, kızımda tek gözü olmuştu doktor banada öyle demişti ara ara yine yapayım bari

Kızlar gece emzirmelerinde bebeğinizin doğduğunu nasıl anliyosunuz? Yavrumu derin uykudan uyandırmaya çalışıyorum ama gözler kapalı oluyo ve zorla emziriyorum resmen. Memeyi bırakınca doymuş mu olur

Ay sorma cadı fena babasının kucağını bile beğenmez oldu hele beşikte filan etini koparmışsın gibi ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…