2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    240
Kızlar pişiğe dopal zeytinyapı sğren var mı aranızda?
Islak mendil kullanmıyorummılık su pamuklansiliyorum altını,en geç 3 saate bir bez değiştiriyoruz ama poposunun bimtaradı baya pişmiş. Mustela kullanıyorum ama hafifletmedi. Zeytinyapı dediler iyi gelir mi ?
Pişik bir kere olduysa o mustela incia gibi kremlerin faydası yok, onlar pişiği önlemek icin. Kakadan sonra silerek temizlemek de tahrişi arttırıyor, pişik varken musluk altında yıkayarak temizleyin. Bir de cinko icerikli krem kullanmanız lazım, hamazinc önerdi bana doktor
 
Benim bebe prematüre 36+2 de 2750 doğdu tam 1kg aldı ilk ay 3750 oldu. İlk 15 gün günde bir kere 30cc mama vermiştim sonra kestim sadece anne sütü şimdilik.
Geçmiş olsun öncelikle canm merak ettğim bi konu var dktrlar 2500 kilonn üstü normal dior neden 2750 doğmuş olan bebeğiniz prematüre geçior haftanzda 37 ye yakın o yüzden merak ettm. 37 den önce doğduğu için mi. Birde küvezde kaldı mı hiç. Yenidoğan kıyafetler giydirebldnz mi mesela.
 
Pişik için dedi bi tanıdığınız ama🤷🏻‍♀️ dediğiniz gbi ısıtıp soğuturum birazda seyreltirim olmazsa.
hametanım var. Ama o yara ve yanık kremi değil mi bir şey de iyi geliyor mu ?

Ben de Prima premium care kullanıyorum. 2 kremde var sürüyorum ama azalmadı. Silerken bile acıyor garibimin canı.😭
Karbonatlı suyu hiç duymadım.
Bize Dr hametanla travazol vermişti ikisini Bir kullanmıştım cnm
 
Selam kızlar bizim dün 40 ımız doldu. Bu hafta kontrol var bakalım durumlar nedir. Sarılığımız hala devam ediyor sanırım daha da uzayacak gibi normal ten rengi nedir merak ediyorum :işsiz: onun dışında hemen hemen aynı şeyler bebekli yeni hayata alıştık bakalım. :KK69:
Canım sarılığınız ne durumda, azalma başladı mı? Bizimki 1 aylık kontrolünde 12.8 den 18 günde sadece 12.5 e düşmüş. Doktor test falan yaptı yeniden. Bir şey çıkmadı. Anne sütünden bu geçer 2 aya dedi ama ben çok üzülüyorum rengi çok fena. Bir de yüzünden bir sürü sivilce çıktı
 
Kızlar doğum kilonuz gittimi benimki biraz gitti yine alıyorum kabızlıkta var malesef 😢
Ben 15 kilo almıştım 4 kilo kaldı sadece.Kabızlık için her sabah kayısı yiyorum ve çok zorlanirsam akşam yatmadan önce bi kaşık zeytinyağı. Kayısı tüket canım bolca, beni o kurtarıyo🤷
 
Pişik için dedi bi tanıdığınız ama🤷🏻‍♀️ dediğiniz gbi ısıtıp soğuturum birazda seyreltirim olmazsa.
hametanım var. Ama o yara ve yanık kremi değil mi bir şey de iyi geliyor mu ?

Ben de Prima premium care kullanıyorum. 2 kremde var sürüyorum ama azalmadı. Silerken bile acıyor garibimin canı.😭
Karbonatlı suyu hiç duymadım.
Oy kıyamam ben ona 😔 bi zeytin yağını dene bakalım nasıl olacak. Bende bilmiyorum duydum sadece karbonatı 🤷🏼‍♀️ İnşallah geçer en kısa zamanda. Bide sık sık yıkıyor musun? O da iyi gelir sanki.
 
Laktazm enzimi mi sersemlik yapti cocukta?
Benimkinde öyle birsey gozlemlemedim. Cocuk zaten kolik, genellikle aglar ve uykuya dalamaz..
Evet laktaz enzimi. Benim oğlan kolik değil ama çok gazlı ilaç gazı azaltıyor ama bebeğin hareketleri azaldı en az yarım saat memede duran çocuk 5 dkda memede uyuyup bu sefer doymadığı için yarım saat geçmeden uyanmaya başladı baktık olmayacak bıraktık. Şimdi de sürekli ağlak mızmız iki ucu.. klu değnek hangi halinden daha memnun bilmiyorum.
 
Sedef48 Sedef48 canım fotoğraf ı varmı orijinal olduğu nasıl anlaşılır
Fotoğrafta farkı yakalayamadım ama orjinali bi tık daha sarı. Soldaki aktardan sağdaki kendisi özel yapan bi köylüden. Köylüden olan daha keskin, çok kullanma diye uyardı zaten
 

Eklentiler

  • 3FE06064-0B0B-4155-8732-CDDD14711855.jpeg
    3FE06064-0B0B-4155-8732-CDDD14711855.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 22
X