2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tam da aynini yapiyorum. Ama cok gazli oglum. Ve gazini cikarmada zorlanir.. cok az cikardigini duyarim o esnada. Doktor da bu bir sureç dedi. Sadece biraz hafifletebiliriz dedi.. kolik bebek cunku.
Allah yardimcin olsun cocuguna da sifa versin gazindan kurtulur insallah işin zor canm ama az kaldi insalah bu iki aydan sonra rahatlariz die umut ediyom

Acil şifalar dilerim canım.Dualarim sizinle

Allah sifa versin insallaj hemencecik iyilesir canm . Benm yegeniminde ayağı ice dönüktü canm oda iki hafta sarili kaldi ayagi cok sukur hemen düzeldi bebeklerin gelisimleri hizli oldugu hemen toparlaniyolar

Uyumamakta hala ısrsr ediyo hayır baksa falan tamam uyumasın dicem ama ağlıyo da kafayı yememe az kaldı yedim gerçide o ayrı
Hem ağlayıp hem uyumamaları moral bozucu oluyor cidden. Gündüz uykusunu düzenli almış mıydı? Bizimki gündüz çok fazla veya çok az uyuduğunda akşamları uykuya dalmakta zorluk çekiyor, belki öyle bir şeydir sizdeki de

G gamzeliay bizde suyuna 40 adet taş, evlilik yüzüğümüzü koyduk. Küvetine de altın, bozuk para, makas, nazar boncuğu, tarak falan koyduk. Dualarla yıkadık sonra ben yıkandım o suyla.
o gün çıkmadık biz hasta olmayaşım diye sonraki günde büyük dedemizi ziyarete gittik. İlk ziyaret edilen kişi sevilen sayılan hali vakti yerinde biri olmalıymış..
Tabi çok ritüel var kendinize uyanı karıştırıp yapın

Hayirli olsun cnm. bizim de 6 mart cumartesiye geliyor. Annem gelebilirse insallah ben de rituel yapmak istiyorum. Ilk ziyaret edilen kişi bir hediye de verir canım bizim orada. Biz de aynı apartmandaki dedemize gideriz herhalde. Siz dışarı gezmeye gittiniz mi hiç? Ben cesaret edemedim daha. Sadece ilk hafta dr kontrolleri ve aile hekimliğine gittik.

Kızlar bebișlerinizin 40 ı çıkarken ne yaptınız? Ben unutmusum ne yapıldığını. Eşim zaten hic inanmaz böyle şeylere. Normal yıkarız belkide bilmiyorum. Yine de sizlere de bir sorayim dedim.
Canım bebeğin 40 ı diye birşey yok dinimizde annenin 40 ı vardır annenin kanamasının olması ve iyileşme sürecinden dolayı 40 gün denilmiştir Ben normal gusül abdesti aldım sadece oglumunda banyosunu yaptırdım o kadar

Cnm e devlette işgöremezlik ten bakıyorsun değil mi diğer raporlar gibi? Ptt den mi aldın paranı ?benim 232 tl emzirme param yatmış ama..

Çok bunaldığım için hastane kontrolleri dışında büyük park alanı gibi bir yer var birkaç kere oraya gittik. Büyük kızım parkta oynadı, biz de bebek arabası ile dolandık. Büyük kızım diyor ki, anne ben bugün çok mutluyum, biz parka gelmeyeli 1 yıl oldu değil mi?Ev gezmelerine zaten hiç gitmiyoruz.

Kizlar slm bugun kirkimiz cikti bebisimi yikadim simdi bende sira ben sezaryan olmustum ilk ve agrim olurmu diye cok korkuyorum birliktelik siradinda agri oluyormu acaba yara yerinde vs

Cnm takip edemedim bebegin nasil oldu

Cnm e devlette işgöremezlik ten bakıyorsun değil mi diğer raporlar gibi? Ptt den mi aldın paranı ?benim 232 tl emzirme param yatmış ama..
Evet işgöremezlikte gözüküyor. Doğum yaptıĞında tekrar rapor veriyorlardı onu iş yerine gönderdin mi? Onlara bir sor, giriş yapmamış olabilirler sisteme.
Hesap tanımladım ben, kendi banka hesabıma yatıyor direk. Tanımlamadıysan ptt ye yatıyor

Kızlar bizim doktorumuz bebeği günde 3-5 defa, 5 dk kadar yüzüstü bırakın, kasları gelişsin dedi ama oğlumu ne zaman yüzüstü çevirsem kafayı kaldırmaya çalışırken hemen yoruluyo. Kendi göğsüme yatırdığımda kafasını kaldırıp bana bakıyo ama başka yere koyunca yapmak istemiyo resmen. Sizinkiler de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…