2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
En azından söylemiş bende kesin olsun diye bekledim bukadar ama.sonuc hüsran ogrneemdn geldik ne yazikki napalim artk fazla merak iyi dgeilmis bunu anladık bikez daha
Aslında bu söylememekte ısrarcı olan doktora tam söyleyeceği zaman lafı ağzına tıkayıp söyleme artık istemiyorum doğumda öğrenirim dicen

En azından söylemiş bende kesin olsun diye bekledim bukadar ama.sonuc hüsran ogrneemdn geldik ne yazikki napalim artk fazla merak iyi dgeilmis bunu anladık bikez daha
Bence doktorum en iyisini yapiyo benimki söyledi de ne oldu sormadım bile ya nie söylüyorsun görüyorum ama dudak mi pipi mi yok ayırt edemiyorum ama muhtemelen kız bu ne şimdi neye göre kız dedi emin ol kesin de bana

Bence doktorum en iyisini yapiyo benimki söyledi de ne oldu sormadım bile ya nie söylüyorsun görüyorum ama dudak mi pipi mi yok ayırt edemiyorum ama muhtemelen kız bu ne şimdi neye göre kız dedi emin ol kesin de bana
Aynen oda sanma konuşmuş hem emin değil hem kız gibi eminndegilsen. Sus iste bizide muallakta bırakma yani seninkide dah belli değil desene

Benimde bel ağrısı çok fena. Benim karnımdada kalp atışını hissediyorum acaba bebiş hareketi mi yolsa benim damarlar mı bilmiyorum
Arter varmış tam orda canım bende bebeğin kalp atışı mı diye düşünüyordum eşime dedim sağlıkçı o, dalga geçti benimle

Arter varmış tam orda canım bende bebeğin kalp atışı mı diye düşünüyordum eşime dedim sağlıkçı o, dalga geçti benimle
Aklıma geldi küçükken daha bebeğin nasıl yapıldığını bilmediğim yaşlarımda karnımda kalp atışı gibi pıt pıtları hissedip hamile olduğumu sanmıştım artermiş demek kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…