2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya benim doktorum da hep böyle diyor. 16 haftadan önce söylemek doğru olmaz dedi. Herkes öğrendi cinsiyeti erkenden
Biz kaldı galiba bı sende ogrenmemistin dimi.cnm çok gıcık bı durum ya kocaman oldu karnım ama doktor daha erken. Diyo bekliycez artık napalim

Biz kaldı galiba bı sende ogrenmemistin dimi.cnm çok gıcık bı durum ya kocaman oldu karnım ama doktor daha erken. Diyo bekliycez artık napalim
Bende öğrenmedim henüz. Bayramdan sonra gittiğimde tam 16. Hafta oluyor o zamana konuşuruz cinsiyeti dedi bizim doktorlar garantici bence

Kızlar uzun süredir takip edemiyorum umarım herkes çok iyidir, her şey yolundadırBenim günlerim dolu dolu geçiyor bu ara memleketteyim.ayakta çok kaldığımdan mıdır bilmem bel ayrım oluyor çok.hamile kalmadan da bel ağrısı çok çekerdim.
Karnım dikkatli bakınca belli oluyor sanki artık özellikle akşamları baya şiş oluyor.
Tek noktada sızı gibi seğrime gibi bi şey oluyor ama hareket mi değil mi tam bilemiyorum henüz.sizlerde durumlar nasıl?

Bende öğrenmedim henüz. Bayramdan sonra gittiğimde tam 16. Hafta oluyor o zamana konuşuruz cinsiyeti dedi bizim doktorlar garantici bence
Aynen oyleler sabır.cnm artık ozamn net söylerler bizde acaba mi diye gerilmeyiz hakkimiZda hayırlısı olsun inşallah

Aynen canım beklemedeyiz biz de hâlâ benim de kocaman göbeğim var bide neyse bayram ertesi öğrenmiş oluruz herhalde, inşallah

Aynen canım beklemedeyiz biz de hâlâ benim de kocaman göbeğim var bide neyse bayram ertesi öğrenmiş oluruz herhalde, inşallah
Ayy valla ya çok.gicik durum Gerçekten neyse dediğin gibi kuzum beklicez hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bu arada 10 günlük raporun ardından bugün işe başladım. Uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkıp yürürken karnımı çok ağır hissediyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım benim 13+6 dı bugün canım adete göre 14+5

Kizlar ben saat başı bir şey yemeden çok halsizlesiyorum hatta bir şey yemeden bayılacak gibi oluyorum... İnsülin direncim sınırda ondan mı acaba ... Benim gibi olan var mi...

Bizde eşimle nifty testi yaptırmaya karar verdik merkezle görüştük bugün hemşire eve gelip kan alıcak inşallah güzel sonuçlar gelir Rabbimin izniyle

Amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım benim 13+6 dı bugün canım adete göre 14+5
Senin daha erkenmis cnm ama devlet söylemiyor sanırım.emin olmadan özeller söylüyorda ben oyuzden ogreneedm artk bayramdan sonra öğrenirim ins

Canım senin yaşın kaçtı ayıptır sorması nifty testi o yüzden mi yaptiriyorsun
Yok canım ne ayıbı 36 yaşındayım canım evet yaştan dolayı doktor kendi isteğinize bağlı yaptırıp yaptırmamak dedi.Bende Allah korusun biley varsa bilmek isterim ona göre hazırlarım kendimi die yaptırmak istedim canım azönce hemşire geldi kanı aldı bakalım 1 haftaya sonuçlar çıkıcakmış Hayırlısı inşallah

Senin daha erkenmis cnm ama devlet söylemiyor sanırım.emin olmadan özeller söylüyorda ben oyuzden ogreneedm artk bayramdan sonra öğrenirim ins
Evet canım devlet söylemiyomuş genelde iyice emin olmadan hayırlısı yaa inanırmısın ben hiç merak etmedim valla eşim kızıyodu bana nie merak emiyosun die sırf onun için sordum doktora Sağlıklı olsunlarda geçte öğrensek olur canım

Ben de aspirini bırakmayı unutmusum.1 hafta öncesinden kan sulandırıcı kullanmamak gerekiyor.Cuma vereceğim

Bende sonucu telefondan öğrendim sonra 1 ay sonraya randevu verdi onda da rutin kontroller, cinsiyet belli oluyor diye biliyorum 16.haftada sağlık ocağına gittim kan tahlili için çağırmışlardı ordaki doktor kan ilacı ve d vitamini vermişti daha önceden tekrar değerlere bakıp ilaç verecek yarın çıkacak sonuç

Kizlar ben saat başı bir şey yemeden çok halsizlesiyorum hatta bir şey yemeden bayılacak gibi oluyorum... İnsülin direncim sınırda ondan mı acaba ... Benim gibi olan var mi...
Ben sürekli ağzımda bişiler,sürekli ara öğün yapıyorum yoksa tansiyonum ve kan şekerim düşüyor halsiz kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…