2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar ben saat başı bir şey yemeden çok halsizlesiyorum hatta bir şey yemeden bayılacak gibi oluyorum... İnsülin direncim sınırda ondan mı acaba ... Benim gibi olan var mi...
Evet bu durumunuz kesinlikle insülin direnci ile alakalı.İsterseniz Bir diyetisyenle görüşün.Hamilelikte şekerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Bir de kan sekerinizi Bir anda yükseltecek yiyeceklerden uzak durun ki doğuma kadar sorun yaşamayın

Doktorum ekmeği tamamen kesti, meyveyi azalttı, ki meyve çok ara öğün yapıyordumdüzelmezse bakacağız dedi... İnsalalh düzelir... Çok korkuyorum.... Gebe kalmadan önce insülin direncim vardı, spor ve diyetle düşürmüştu m. Su an sporda yapamam tabi...

Benim devletteki doktor çok mu aceleci anlamadım 12. Haftadayım dün gittim hemen söyledi ya normalde söylemiyor diyordu herkes. Aslında bariz görüyorum ama o gördüğüm dudak mi pipi mi ayırt edemiyorum ama bence kız dedi

Bir avuçtan fazla meyve önermiyorlar hamilelere kan şekeri açısından, badem erik kurusu ,kuru incir fındık vs ile geçiştiriyorum ben bazen, çoğunlukla da ayran

Allah yardımcınız olsun.İnsülin direnci zordur.Ben de ara ara kendimde insülin direnci geliştiğine dair sinyaller alıyordum hamile kalmadan önce ve günde iki öğün beslenmeye geçmiştim.Böylece o durumdan kurtulmuştum.Hala iki öğün besleniyorum çünkü ailemde irsi şeker hastalığı var.Kendime eziyet etmeden iki öğün şimdilik yetiyor bana.Siz ara ogunlerinizde meyveden çok kuruyemis tuketebilirsiniz.İlla meyve tuketecekseniz de şeker oranı daha az olan meyveleri tercih edebilirsiniz

Canim bence devlet özel ayrımından ziyade doktor önemli. Ben özel hastaneye gidiyorum ama ağzından bi türlü laf alamadık doktorun. İkisi de evlat tabi ama merak ediyor insan. Rabbim gönlünüze göre versin sizin de

Çok teşekkür ederim canım cevabın için ben de gitmeyecegim o zaman bir ay sonra giderim artık

Aynen benimde ailemde şeker hastalığı varkuruyemisteb tiksindim maalesef ama tekrar alışman için gayret göstereceğim

Merhaba kızlar demin uzandım nasıl hareket ediyor karnımda daha,önce de hissediyorfum da bu kadar net değildi. Oğluma dedim bak kardeşin hareket ediyor diye elini karnıma koydu evet anne buraya tekme attı diyor tabi tekme değildir o aöa dışardan da farkediliyor artık. Bir değişik oldum

Aynen canım insan merak ediyor benimde 2 kızım var gönül farklı istedi tabi ama nasip değilmiş napalim hayırlısı böyleymiş

Ay ne güzel ya maşallah

Aynen canım insan merak ediyor benimde 2 kızım var gönül farklı istedi tabi ama nasip değilmiş napalim hayırlısı böyleymiş
Bence cinsiyet tahmini için çok erken biraz daha bekleyin derim. Hem doktor kendiside demiş ayırt edemiyorum diye söyleme ozaman Benimde bir oğlum var kız olmasını çok istedim kardeşinin ama benm doktorumda pat diye erkek dedi. Önce sağlıklı olsunlar tabi ki ama insan değişik olsun onun da tadına varsın istiyor. Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Aminnn insallah nasip artik, bende zaten enfeksiyon falan vardı kadında öyle bi durum varsa kız olur derler hep bu bende tutuyo kendimi bildim bileli hep bi enfeksiyonla uğraşıyorum demekki ondan kızım oluyor diyorum belki de oyuzden hemen kabullendim

Bende öğrenmedim henüz. Bayramdan sonra gittiğimde tam 16. Hafta oluyor o zamana konuşuruz cinsiyeti dedi bizim doktorlar garantici bence
Ben de daha öğrenemedim. Bi dahaki kontrolüm benim de 16. Haftama denk gelecek o zaman öğrenirim heralde 16 dan önce söylemiyo benimki de

Aynen kuzum.artik hayırlısı napalim.demedi diye de bişe diyemezsin yani kesin söyler bidaki.gtigimdede.ben çok merak ediyordm ondan böyle oldu galiba

Kızlar benim rakamsal kiloma göre dış görünüşüm uyuşmuyo ya.ben hangi kilodayken hangi ölçülerde olduğumu bilirim yıllardır al ver al ver tanıdım vücudumu. Şunki kiloma göre daha zayıf görünmem lazım ama kalça ve basenlerim birden daha tombikleşti. Ödem mi acaba. Bir ara gerçi hamur işi yemeyi de abartmıştım ama tartıda çok bi değişim yaşamadım. Şuan dikkat ediyorum yediklerime. Karbonhidratı baya baya azalttım. Hamileyiz tabi kilo alıcaz ama bebeğe fayda sağlamayan gereksiz kiloyu da almak istemiyorum

En azından söylemiş bende kesin olsun diye bekledim bukadar ama.sonuc hüsran ogrneemdn geldik ne yazikki napalim artk fazla merak iyi dgeilmis bunu anladık bikez daha

Benimde bel ağrısı çok fena. Benim karnımdada kalp atışını hissediyorum acaba bebiş hareketi mi yolsa benim damarlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…