2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Normal canım telaş etme. Yaşanıyor zaman zaman bizler de de ilk haftalarda daha da sık olabiliyor

Izmirliler ortaya çıksın iki doktor buldum barış büke cenk gezer bunlardan birine giden varmi ikisine de aynı parayı vercem. Kafam çok karıştı ikisi de çok övülüyor cenk beye aldm randevu aklım barış beyde kaldı bilmeyenler de fikir yürütsun bakalm en basiti cenk beyi aradm zorla cumartesiye randevu aldm dolu çünkü barışta ise bugün gelebilirsin. Ya da cuma veririz dedi dolu olan daha mi iyi doktordur

yok ya dolu olan daha çok biliyor demek değil bence ben balıkesirdeyim doktorum o kdr yoğun ki en erken 2 hafta sonraya veriolar peki onun kadar bilgili başka doktor yok mu bence var ama isim yapmş işte balıkesirde ki bütün kadınlar onda, hatta akşam 17 de ki randebuma gece 23 de girdim en son yoğunluk o derece (tabi onlar arıyorlar öyle gidiosn orda beklemedim ) bende memnun olduğum için ona gidiyorm ama bence doktorunla aranda ki bağda çok önemli kendini rahat hissettiğin yer snn doktorun olmalı, inşallah sende doğru kararı verirsn cnm

Her dolu doktor iyi doktor anlamina gelmiyormus sayende anladm Bilmiyorum ki canm bunlarn ikiside perinatoloji doktoru artk ikisinden birine karar verip gitmem gerekiyor detaylı ultrsana gircem iyi bi doktor olsun istiyorum

Benim doktorum o kadar yoğun bi doktor ki. İçeri gireni 5 dkda paket yapiyo o yüzden daha sakin bi doktor tercih ettim, yarın ona gidicem bakalim. Çünkü doktorumun beni görünce hatirlamasini ve bana zaman ayirmasini istiyorum ben. Tercihe göre değişir bence canim

bu detaylı bakcak kuzu bi seferlik gitcem zaten 500 istiyor mecburen uzun uzun bakmak zorunda 5 dkka da sepetleyemez yani
Kendi doktorumdan memnunum senin dediğin gibi her gidişimde hatırlar çoğu şeyi sorup bilgi vermeye baslar perinatojiye gorun dedi bakalm iste
Insallah iyidir senin de bu yeni doktorun bidaha degistirmek zorunda kalmazsın canm

Ha o zaman okey canım. Ben rutin doktorunu degistiriyosun sandım ay inşallah iyidir ya bakalım

Canım ben izmirde değilim ama sosyal medya çok etkili bende bu araştırmaya girdim aklım 50bin takipçisi olanda kaldı ama 8bin olana gittim ikiside aynı binada ikiside aynı ücret istiyordu hiç pişman değilim iyikide gitmişim yaNi çok iyi araştır Şimdi doktoruma mesaj atıyorum 1 dk geçmeden arıyor ilgi alaka çok memnunum

Yaa ayy banada doktor kesin dedi.Bende tabii herkese söyledim erkek die ama dün akşam içime değişik hisler doğdu bence kız erkek değil falan söylediğimede pişman oldum şimdi düşünüp duruyom

Ben de geçen salı verdim sonuç bekliyorum. Benim de Veracity test.. Oglumda da yaptırmıştım, ozaman 27 ydim.. şimdi 30. Kesin sonuç verdiği için tercih ettim ben de.. Ikimize de hayırlı haberler..
Aminn inşallah canım senin az kalmış hayırlısıyla benim daha çok var inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız hepimiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…