2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba, yeni katıldım aranıza. 13 haftalık oldu gebeliğim, haliyle her şeyi araştırıyor insan, bahsettiğiniz değerin ne olduğunu anlayamadım merak ettim :)
hosgeldin kuzum :) ikili test yaptırdın mı? ikili testte B HCG değerine ve PAPP-A diye bir değere bakılıyor. Benim 211 dediğim değer çıkan toplam B HCG değerimdi.

Günaydınlarrrr annişkoolarr
Ayy ben sola hep yatmak istiyorm ama yatamıyorum ya sağ tarafim agriyo
Ya ben hiç dikkat etmiyorum her yerime yatıyorum valla pek göbişim çıkmadı ondan heralde,şimdi bacak arası yastıkla yatmaya başladım o zaman karnımın üstüne yatamıyorum bayağı koruyucu oluyo

defne ku
Ya ben hiç dikkat etmiyorum her yerime yatıyorum valla pek göbişim çıkmadı ondan heralde,şimdi bacak arası yastıkla yatmaya başladım o zaman karnımın üstüne yatamıyorum bayağı koruyucu oluyo
Bende dikkat ettigimden degil kiz normalde sag tarafıma yatarim ama bunda hep sol tarafa uzanmak istiyroim oyle cok rahat mutlu hissediyom ama bir iki dakka sonra sag tarafim agriyo mecbur sağa dönüyorum .

defne ku
Bende dikkat ettigimden degil kiz normalde sag tarafıma yatarim ama bunda hep sol tarafa uzanmak istiyroim oyle cok rahat mutlu hissediyom ama bir iki dakka sonra sag tarafim agriyo mecbur sağa dönüyorum .
Dön ya bişey olmaz daha erken o evrelere gayet normal sürekli bi tarafa uyuyunca diğer taraf uyuşuyor uykuda dönme sebebimiz de bu

Cinsiyeti tam ogrenemedim bebisom ya gostermedi bacaklarini yapistirmisti birbirine doktor kendi tahminini soyledi kiz die
Yani o meşhur hurafe belirtilerden biri der ki sola yatma ihtiyacı oluyorsa erkek olurmuş bebek :) ben genelde sağa yatma ihtiyacı hissediyorum kızım olacakmış ondan sordum :)

Selam Kızlar.. Ben tatildeyken benim adam evi ıslak mendillerle doldurmuş bir koli yenidoğan bir kolide normal almış. İndirimde buldum aldım diyor. Ağızları açılmağı sürece sıkıntı olmaz demi.. Şimdide bez alıcam diyor engelliyorum. Her bez her bebeğe iyi gelmiyor denemek lazım alıp elimizde kalır diyorum zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…