2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende bugün gittim 230 gr olmuş çok şükür hersey yolunda ayrıntılı için devletten randevu almaya çalışıcam bakalim olucakmi

kizlar jokerde lansinoh cift sut pompasi acayip indirimde obur sitelere nazaran bi bakin derim mutlaka alinacaklar listemde var benim ilk oglumdada almisdimm cok guzel

kizlar jokerde lansinoh cift sut pompasi acayip indirimde obur sitelere nazaran bi bakin derim mutlaka alinacaklar listemde var benim ilk oglumdada almisdimm cok guzel

Memnun muydunuz gerçekten? Ben de Philips avent elektrikli sağma makinesi düşünüyordum. Ama fiyat olarak çok yüksek o

Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Hayirlisi olsun canm. plesenta previaya bu hafta da tani koyamaz yerleşimi 24 haftadan sonra tam belli olur. Baya bi şey okumustum bununla ilgili

Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Ohhh gözün aydın kuzum iğneye devam dedi mi devam ediyo musun ben haftada 2 gün yapıyorum dayanamadım bişe olur korkusundan yaptım

Hayirlisi olsun canm. plesenta previaya bu hafta da tani koyamaz yerleşimi 24 haftadan sonra tam belli olur. Baya bi şey okumustum bununla ilgili
O haftalardan sonra yukarı çıkması beklenir dedi canim doktorum. Baya bana da gösterdi. Rahim ağzını kapatmış plesanta. İnşallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar

canim inanma öyle seylere.
ilk hamileligimde kizdı ve onda deli givi tatliym yerdim
bunda deli gibi aci ve eksi tatlidan tiksindim.
ilkindr bulanti vs oek yasamadim bunda dibine kadar yaşadim.
ikiside tam farkli ama baksana ayni cinsiyet
Evet haklısın her hamilelik farklı ben ilkinde 3 ay bulantı çektim bunda hala devam ediyor 4 ay bitecek neredeyse hala zorla yemek yiyorum

Aynen kuzum çok şükür. İnşallah su plesanta da yukarı çıkarsa rahatlariz inşallah
Herkes de farklı zamanda çıkıyomuş kuzum benimKi 8. Haftada çıktı benim doktorum bebek yolunu bulur rahime yerleşir sen kafanı takma demişti senin kanaman hala devam Ediyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…