- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #26.021
Amin teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.Neyse ki ikiniz de iyisiniz.Boyle aksilikler olabiliyor malesef.Saglikli,uzun bir ömrü olsun yavrunun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.Neyse ki ikiniz de iyisiniz.Boyle aksilikler olabiliyor malesef.Saglikli,uzun bir ömrü olsun yavrunun
İyiyiz şimdi bi sıkıntı yok çokşünür ben ameliyatta üşütmüşüm biraz kaburgalarım sırtım çok fena ağrıyorÇok geçmiş olsunhayırlı olsun şimdi nasilsiniz
Sanırım alışcaz bunlara yaşanacak bundan sonraki süreçte belli kiBende aynı şeyleri yaşıyorum. 1 haftadır siyatik ağrısı beni mahvetti. Sağ bacak komple yok. 2 gündür De kasık ağrısı başladı![]()
Benim de oluyor canım normalKızlar biraz önce lavaboya gittim şeffaf kıvamlı ıslak beyaz akıntım oldu su geliyo sandım korktum dün baya temizlik yaptım doğuma hazırlık diye bunu yaşayan varmı ilk kez oldu korktum
Canım o usuttugun için değil anestezi yüzünden öyle sırta vuruyor.Genellikle sc olanların %70 i hissediyor.Birkac gün sürüp geçecekİyiyiz şimdi bi sıkıntı yok çokşünür ben ameliyatta üşütmüşüm biraz kaburgalarım sırtım çok fena ağrıyor
Canım kac kg gitti doğumdan sonra tartıldın mıdoğumdaki vajinal dikişi konuşmuşsunuz hiç korkmayın 5. gün ben iki kere büyük tuvaletime çıktım.
otururken falan biraz batma oluyor ama olur öyle o kadar abartı bir durum değil.
Depend meselesi bir paket alın yanınıza bence. Özellikle normal doğumda çok kanama oluyor artı dikişler varsa.
ben 67 kg ile doğuma girdim göbeğim çok gitmedi M beden oldu. şimdi M kalmamış L aldım ama o da oluyor.
yanları lastikli zaten bol gelme gibi bir durumu yok sadce alt bölgesi ped tarafı daha büyük L nin.
2 gün önce bende öyleydim hatta dedim artık doğurucam sanırım ondan bu sancılar 2 gün falan sürdü ama hepsi geçiverdi bi anda..ben kanala girdiği için olduğunu düşünmüştüm doktorda olabilir demiştiGünaydın arkadaşlar,
Göbeğimin altı, kasıklarım çok sancıyor. Otururken, rahat pozisyonu bulunca sıkıntı yok ama ayağa kalktığımda anda başlıyor
Böyle bi durum yaşayan var mı?
Nedeni ne olabilir ki![]()
Benim de o geldi aklıma. Acaba kafasını mı sokmaya çalışıyor kanala diye.2 gün önce bende öyleydim hatta dedim artık doğurucam sanırım ondan bu sancılar 2 gün falan sürdü ama hepsi geçiverdi bi anda..ben kanala girdiği için olduğunu düşünmüştüm doktorda olabilir demişti
Canimm hiç üzülme tutacak ben de öyle tutturamadım silikon gogus ucu ile tuttu göğsümün ucu çok yok emdikçe çıkacak ama direk uç istiyorlar çok hazircilargünaydın herkeseee
tüm sayfaları okudummmmm
Sakuraaa M Mom42 maşallah canlarımmm ya
Allah’ım herkes doğuruyor.
Bizim evde meme savaşları devam ediyor giremiyorum. Bebeğim asla mememi tutmak istemiyor. Hırsından sinirinden inadından mosmor kesiliyor yine de mememi almıyor. tam bir oğlak kızı
sonuç: anası da oğlak olunca ağlamalar lohusa depresyonu
memelerim taş gibi valla. sağabildiğim kadar sağıyorum ama yok yani...
Çok geçmiş olsun sağlıkla geldi şükür Allah sağlık sıhhat versin inşallahKızlar anca yazabildim ben doğum yaptım şükür istenmeyen olaylar gelişti yavrumu kaybediyordum acil sezeryana alındım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2500 kg 44 cm doğdu![]()
Canım sagdigin sütü kızın emerken kenarından akıt ağzına o onu emerken göğsünü ver çenesinden destek ver o inatsa sende inat ol iki oglak boğuşun durungünaydın herkeseee
tüm sayfaları okudummmmm
Sakuraaa M Mom42 maşallah canlarımmm ya
Allah’ım herkes doğuruyor.
Bizim evde meme savaşları devam ediyor giremiyorum. Bebeğim asla mememi tutmak istemiyor. Hırsından sinirinden inadından mosmor kesiliyor yine de mememi almıyor. tam bir oğlak kızı
sonuç: anası da oğlak olunca ağlamalar lohusa depresyonu
memelerim taş gibi valla. sağabildiğim kadar sağıyorum ama yok yani...
Aynı korkuları bende yaşıyorum canım ilk doğum olduğundan tedirginiz.doğum sancısı pozisyon değiştirsende geçmeyen bi ağrıymış, anlaşılır illa ki diyorlar ama hayırlısı inşallah anlarızBenim de o geldi aklıma. Acaba kafasını mı sokmaya çalışıyor kanala diye.
eğer buysa neden çekerim sıkıntı değil.
Dediğin gibi doğuruyor muyum sancıyı anlamıyor muyum acaba diye korkuyorum![]()