2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ya çiş komasına gircm nerdeyse. Tuvalete gidiyorum 2 dk sonra yine inanılmaz sıkışıyorum yine gidiyorum .. ya o kadar sık oluyorki yatak yorgan serip orda yatsam iyi. Ve yine dolu dolu geliyor. Yoruldum ha
Malesef aynı durumdayım.15 kez gitmisimdir son 2 saatte..Sabah sc a gireceğim uyumam lazım ama ne mümkün..

mutlu yıllar herkese.
ben yavaş yavaş aranıza dönmeye başladım. ❤️
biraz daha düzene giriyoruz sanki.
ama evde bebekle tek kalmaya korkuyorum henüz. çişe bile gidemem gibi hissediyorum.
Korkma canım nie korkuyosun.Keşke bende tek kalsam yaa doğumdan sonra kayınvalidem gelicek çok iyi Allah razı olsun çokta severim ama ben tek olmayı daha çok seviyorum.Bide annemde gelemicek die herhalde o yüzden kimseyi istemiyorum

Korkma canım nie korkuyosun.Keşke bende tek kalsam yaa doğumdan sonra kayınvalidem gelicek çok iyi Allah razı olsun çokta severim ama ben tek olmayı daha çok seviyorum.Bide annemde gelemicek die herhalde o yüzden kimseyi istemiyorum
valla kuzum benim ilk bebeğim
kayınvalidem vardı akşam gitti yasaktan önce. o kadar rahat ettim ki o varken
hiç mutfağa girmedim mesela hep uyudum özellikle sabahları bana hadi git sıcacık duş al yat dedi hep.
hatta dedim ki ne ara öğrenicem anne bana da öğret arada bakmayı 😂

Ocak gelsin diye sıktık dişimizi bekledik kızlar. Artık yavaş yavaş salabiliriz bizim ayımız başladı 😅
😄 psikolojik olarak etkilendik mi acaba 2 gündür hiç doğum yapan olmadı Ocak olsun diye diye ocağı bulduk😂Ben hamile kaldığımdan beri hep 5 Ocak’ta doğururum ben kesin diyorum benim için önemli bi gün 5 Ocak bakalım tutacak mı🙈

Günaydın kızlar.Korkularla savasarak bugune kadar geldim,hep beraber geldik...Bu sabah bebegime kavusacagim bildiginiz üzere...Heyecandan hiç uyumadım desem yeridir.3 e dogru biraz sızmışım,5.30 da da serum takmaya geldiler zaten.Sezeryana gireceğim ya dişim,basim,bacaklarım,belim her yerim ağrıyor.Savastan çıkmış gibiyim.Halbuki daha yeni başlıyoruz..Tahminimce 8.30-9.00 gibi alırlar beni...2021 hepimize yavrularımızı sağlıkla getirsin,sonra da istediğimiz ne varsa..Kendime gelince müsait olabilirsem yazarım.Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim..Gorusmek üzere,sevgilerimle

😄 psikolojik olarak etkilendik mi acaba 2 gündür hiç doğum yapan olmadı Ocak olsun diye diye ocağı bulduk😂Ben hamile kaldığımdan beri hep 5 Ocak’ta doğururum ben kesin diyorum benim için önemli bi gün 5 Ocak bakalım tutacak mı🙈
Aaaa benim tahmin ettiğim tarihte 5 ocak. Bakalım kim doğuracak o zamana 😅 5 ocakta kac haftalık oluyorsun

Günaydınn bu saatte dikildim ayağa kızlar o kadar canım sıkkın ki çok moralim bozuk yiğenim pozitif çıkmıştı bu hafta dün eşiyle oğlunada yapmışlar dı test oğluda pozitif çıkmış bu sabah daha 2 yaşına yeni girmişti kasımda yaa içim içimi yiyo yemin ederim.Benim için çok çok farklı o kendi oğlumdan ayırmam hatta doğumunada ben girmiştim onun nolur dua edin kızlar kuzum çabucak atlatsın inşallah yaa 😢😢

Günaydınn bu saatte dikildim ayağa kızlar o kadar canım sıkkın ki çok moralim bozuk yiğenim pozitif çıkmıştı bu hafta dün eşiyle oğlunada yapmışlar dı test oğluda pozitif çıkmış bu sabah daha 2 yaşına yeni girmişti kasımda yaa içim içimi yiyo yemin ederim.Benim için çok çok farklı o kendi oğlumdan ayırmam hatta doğumunada ben girmiştim onun nolur dua edin kızlar kuzum çabucak atlatsın inşallah yaa 😢😢
Sakin ol canım genelde hafif atlatılıyor. Bol sıvı dinlenmeyle geçecektir. Çocuklara ilaç yok zaten. İnşallah hiç belirtisi bile olmadan geçiriverir

Günaydın kızlar.Korkularla savasarak bugune kadar geldim,hep beraber geldik...Bu sabah bebegime kavusacagim bildiginiz üzere...Heyecandan hiç uyumadım desem yeridir.3 e dogru biraz sızmışım,5.30 da da serum takmaya geldiler zaten.Sezeryana gireceğim ya dişim,basim,bacaklarım,belim her yerim ağrıyor.Savastan çıkmış gibiyim.Halbuki daha yeni başlıyoruz..Tahminimce 8.30-9.00 gibi alırlar beni...2021 hepimize yavrularımızı sağlıkla getirsin,sonra da istediğimiz ne varsa..Kendime gelince müsait olabilirsem yazarım.Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim..Gorusmek üzere,sevgilerimle
Günaydın.Güzel bir doğum diliyorum.Bu yaşadıkların gayet normal.Saglicakla kavuşursun inşallah bebeğine.Bu zamana kadar süreci çok iyi yönettin.Birqz toparlayinca güzel haberlerini bekliyoruz😊

Günaydın sakın olun lütfen.Ben,esim ve kızlarım geçirdik bu hastalığı.Kızlarim Beş yaşında.Sadece birisinin bir gün 37 derece ateşi oldu.Evde ağır geçiren sadece bendim.Kızkardesim astım hastası ve çok hafif geçirdi.Yegenim bir buçuk yaşında hiç belirti vermedi bile.Bu hastalığı hepimiz geçireceğiz.Bunun için kendinizi yipratmayin.Yapabilecegibiz tek şey dua etmek😊

Back
X