2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    240
Sağol cnm bnim Allah ım razı olsun 💐🤲 bu arada sadece mukuslu kaka ile alerji diyemeyiz demişti benim doktorum. Benimkinde kakası çoğu mukuslu ve iki haftadır senin dediğin gibi yüzünü gözünü ovuşturuyor. hatta bu hareketi yaptığı için kendi uykusunu kaçırıyor😨 ben yedklerme hiç dikkatte etmiyorum..
Kötü düşünme hemn

Selam kızlar bugün gittiğim doktor iğne ile boşaltmamız gerekiyor ilaçla falan olmaz dedi. Ben de başka bir doktordan fikir almak amacıyla gitmiştim. İyi bi dr araştırıp ona yaptırırm diyordum. Sonra annem de yaptır kurtul dedi doktor tanıdıklarımı aradım doktorun çok iyi olduğunu öğrendim bu tek başıma gitmiştim arabayla hem de bayağı da korkuyordum bir cesaret yaptırdım. Çok feci bişey. Kesi atıldı inanılmaz iltihap çıktı. Ağrıyor sızıya katlanıyorum da süt sağıp atmm gerekiyor.kesi yerine geliyor sağamıyorum. Tıkandım kaldım 🥺😭
Aman çok dikkat edin kızlar çok zor bir şey çok 😨😱 Allah'ım düşmanımın başına vermesin 🤲
Ayy canm benm ya üzüldüm valla ☹😢insallah hemencicik iyilesirsin kuzum Rabbim sana sifa versin yarani hem3n iyilestirsin insallah
 
Hanımlar besin alerjisi bebeği olan anneler neler yapıyor. Benim bebeğimin kakasında baya kan çıktı doktora götürmeye de korkuyorum. Hastalık çok fazla diye
Bence hemen götür sana bı diyet listesi hazırlasın yazık bebeğine hastalık heryerde var ve hiç biteceğinede inanmıyorum ben lütfen çocuğu bı hastaneye götür!
 
İnşallah, şu an bez kontrol ediyorum sürekli eğer tekrar mukus görürsem doktor tahlile getir hemen dedi. Yani alerjiyse gerçekten üzüleceğim; ama diyetle falan oğlum rahatlayacaksa da ona da razıyım. Sadece birçok besini kesmek ve sütümün azalma ihtimali beni korkutuyor biraz.

İşte ben de huzursuzluk olayını anlamıyorum. Benim bebeğim 2.-3. aylarda inanılmaz huzursuzdu, arada hep acaba kolik de ben mi anlamıyorum diye düşünüyordum, bu çocuk hiç gülmeyecek mi diyordum kendi kendime. Şimdi çok şükür gün içinde mutlu genelde; ama bu sefer de böyle bir şey çıktı, insan şaşırıyor. Bir de bir tanıdığın oğlunda vardı alerji, çocuğun yüzü pul puldu resmen, bizimki de arada kızarıyor falan; ama kesinlikle o şekilde değil. Demek herkeste farklı gösterebiliyor.
Korkma canım belirtileriniz var ama belkide alerji de olmayabilir süt de azalma olunca alerji bebeklere Özel raporlu mama yazıyor zaten bide her çocukta alerji farklılık gösterebilir mesele oğlumda pişik Yok egzama yok kızarıklık yok bunlar en önemli belirtisidir
 
Ayy kizlar benm kizim basini mahvetmis ya dün fark ettim çizmiş.
El hareketleri surekli kafaya gidip geliyo tırnaklarını da uc dört gün once kesmistim halbuki .
 
Çok geçmiş olsun ya inşallah hemen iyileşir birdaha öyle bir sıkıntı yaşamazsın

Ahh ne çektin ya bu memeden emdi emmedi derken bide mastit üstüne bu çok geçmiş olsun 😔 inşallah bi daha olmaz. Elle sağsan belki daha az acır.
Aynen cnm ya hiç sorma. İnşallsh yine meme reddi yaşamayız.korkıyorım valla😔
Ayy canm benm ya üzüldüm valla ☹😢insallah hemencicik iyilesirsin kuzum Rabbim sana sifa versin yarani hem3n iyilestirsin insallah

klbkbr klbkbr çok çok geçmiş olsun canım ♥️
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zallahım düşmanımın başına vermesin🤲 sabahı sabh ettim hastneye gittik gece enfeksiyon akmaya devm etmiş sağamadım diye göğsüm taş gibi oldu😭 daha yeni yeni iyiyim. Aman dikkat edin kızlar 😔💐
 
Kan testi tahlil fln istediği canim bende 78 kiloyum 67 olmak istiyorum
Ben ücretsiz izne çıkıcam diye bütün kan testlerimi iki hafta önce yaptirmistim cnm. Her gün multivitamin ve omega 3 kullandığım için kan değerleri iyi dedi. Sadece evde oturmaktan kolesterol yüksek. Şimdi yürüyüşe başladım. 3 günde 1.5 kg vermişim. Bur hafifleme oldu. Aç da kalmıyorum kesinlikle. Zaten emzirince aç kalmak dogru değil. Diyet listemi paylaşırım istersen ama benim.bebegimde süt alerjisi olunca diyetimde süt ürünleri ve ceviz badem yok. Yine de istersen özelden yaz atayim sana.
 
M manifestoo Tavuğun mukusu arttırdığını söylemişti oğlumda dikkat ettim gerçekte yediğim zaman yoğun mukuslu yapıyordu
Evet tatlim bana da arkadaşım dedi. Onun doktoru söylemiş tavuk mukusu artırabilir diye.
Ben de pek.tercih etmiyorum ama arada yiyorum abartmadan.
Bu arada benim.oglum büyük tuvaletini 1 gün boyunca yapamamıştı. Dün kayısı ve erik hoşafı yaptim içtim. Ben ardarda 3 defa wc ye gityim. Oğlum da emzirdikten birkaç saat sonra yaptı tuvaletini. Kabızlık çeken varsa hoşaf içsin.
 
Kizlar eleleannelige diye bir kullanıcı var ıbstagramda alerji uzmanı prof dr. ile canlı yayın var cuma günü 21.30 da. Ben isim olmazsa dinmeyeceğim bilginiz olsun.
Bnmkide arada mukuslu oluyo cikolatadan olabilir die dusunuyorum cunku ramazanin başından beri yemiyordum mukus yoktu gecen adet olcam die canm tatli biseyler ustedi bende cikolta yedim ertesi gunku kakasi mukusluydu
Azraemre Azraemre
 
Biz bugün test yaptırdık maalesef mukusla birlikte kan da çıktı tahlilde, ben hiç görmedim; ama lökosit eritrosit varmış dışkıda. Şimdi gittiğim hastanede bir alerji doktoru var ondan randevu aldık, 4. Aydan itibaren de testler yapılabiliyormuş, bakalım neye alerjisi var süte mi yoksa başka besine mi öğreneceğiz inşallah.
 
Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrol vardı 10 gunde kızım 130 gr almış 3 ay 2 günlük olduk 4670 gr çok üzülüyorum neden böyle oluyor haftaya tahlillerini yapacak doktor.
 
Biz bugün test yaptırdık maalesef mukusla birlikte kan da çıktı tahlilde, ben hiç görmedim; ama lökosit eritrosit varmış dışkıda. Şimdi gittiğim hastanede bir alerji doktoru var ondan randevu aldık, 4. Aydan itibaren de testler yapılabiliyormuş, bakalım neye alerjisi var süte mi yoksa başka besine mi öğreneceğiz inşallah.
Canım geçmiş olsun bixim de 1 aylıkken başladı. Ben direkt bezinde kanlı mukus görmüştüm. Süt diyetine başlayınca geçti. Ne kadar daha diyete devam.edecegiz bilmiyotum. 4 aylık ya da 6 aylik olunca ben de tahlil yaptırmak istiyorum.
 
X