2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende pazartesi gideceğim İzmir’e yolculuk için sorayım dedim. Hareketler 28den sonra sık oluyor bende bazen çok hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. 30dan sonra takip etmemiz gerekiyor.

Yolculukta karnım taş gibi sertleşti. Şimdi o geçti. Bel ağrısına olunca ikisi yoruyor.sirtinaa yastik almayı unutma canım yanina

Kan sulandırıcıda bacagıma geçtim ama mosmor yaaa sizde de oluyor mu ne yapmak gerekiyor acaba
Ben de 1 aydır bacağımdan yapıyorum çoğu zaman mercimek büyüklüğünde morluk oluyor 2 kere de kanadı yaptığım yer heralde damara denk geldi sadece kanadıgı zaman morarıyor benimki.Ben iki parmağımla sıkıyorum bacağımı ignedeki havayı da alıyorum öyle yapıyorum iğneyi düz tutmaya dikkat ediyorum.Bide bacağımın dış tarafına yapıyorum orası daha az acıyor.İç kısmı biraz daha fazla acıyor sanki

Evet canım doktorunda bana 28 yaşam haftasını geçtik mi rahat nefes alırsın diyordu
Benim de kafam karışmıştı bu hafta hesabından.Ben 21.haftayi yeni bitirdim internette 5.ay 21. hafta da bitiyor diye gördüm Dr a sordum 5.ay 20.hafta bittiğinde bitiyor dedi yani biz şimdi 5 ay 1 hafta 3 günlüğü

Selam arkadaşlar herkes bi yerlere gidiyor ne güzel bende Eskişehir e gidicem anneme. 4 5 günlüğüne. Valla benimki gece yatmaya doğru hareketleniyor. Gece uyumuycak mı nedir? Detaylı ultrason için sabırsızlanıyorum. Oğlumda gece yanına çağırıyor. Nasıl olcak bilmem. Umarım her şey kolay olur hepimiz için.

Dikkat ediyorum ama insan bi şekilde yoruluyor.yolculuk etmiştik yolculukta belim çok ağrıyor ve birazda geriliyorum bir şey olacak diye resmen eziyet haline geliyor.Esime yavaş git demekten de yoruluyorum
Seni çok iyi anlıyorum sürekli yavaş git yavaş dikkat et. Çok geriliyorum yolculukta. Gözümü bi s yoldan ayırmıyorum. Kendim kullandığımda daha rahat ediyorum. Çünkü yavaş kullanıyorum. Bakalım bu kez nasıl olacak. Senin alt kısımda ağrın niye oluyor acaba ya? Enfeksiyon falan yok demi idrar yollarında.

Bence busaatten sonra bize olacak her şey normal rahim uzunluğuna bakmak lazım sadece

Bence busaatten sonra bize olacak her şey normal rahim uzunluğuna bakmak lazım sadece
Sen okula gidiyo musun hiç? Biz bi ara idari izinliydik hala öyle miyiz acaba? Sınavlar oluyor belki gel falan derler. Bi de bize aşı çıktı ya!! Napıcaksın sen olucan mı aşı?

Sen okula gidiyo musun hiç? Biz bi ara idari izinliydik hala öyle miyiz acaba? Sınavlar oluyor belki gel falan derler. Bi de bize aşı çıktı ya!! Napıcaksın sen olucan mı aşı?
Ben aylardır gidiyorum canım sadece o bayramdaki kapanmada gitmedim. Yaaa evet aşı geldi hatta yeni doktordan çıktım ben olsam olurdum aşı dedi ama ben korkuyorum ya galiba olmayıp doğumdan hemen sonra olurum gibi geliyor. Ya ağrı kesici bile zararlıyken bize aşıyı bilmiyorum

Böyle bir yazı ile karşılaştım takip ettiğim biri.

Eklentiler

• 23B512CD-F354-41D3-AA26-C02AB8BA93F7.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar memorialde doğum gece olunca doktor ücret mi istiyor gelmek için bilgisi olan varmı ?

arkadaşlar merhabalar.tüp bebek tedavisindeyim şuan.oksapar ve progestan dex 25 mg kullanıyorum.elinizde kalmış olan ilaçlarınız var mı.ücretsiz yardım etmek isterseniz lütfen özelden msj atın.

Benim kasiklarimin da altı çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum Dr kemiklerin açılıyor ondan dedi.Acaba bundan sonra hiç gecmiycek mi 1 aydır var.Bide ben hala çok tedirgin yaşıyorum hiç rahatliyamiyorum azıcık bı ıslaklık hissetsem hemen kanama diye düşünüyorum

Hepimiz aynı ďurumdayiz canım. Allah korusun.yolu yarıladık. Insallah devami guzel olur.

Bende sadece sırtta kulunç ağrısı var nefesimi kesiyor. Onun dışında hiç ağrım yok ama doktor bana ağrıların olursa normal korkma demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…