Ben ay sonu gidiyorum 13 saatlik yolyaaaa evet bende pozitif haberleri alıyorum harika bir duygu ortak olmak o duyguya. Evet şimdi rahat geçiyor arada kasığın en alt kısmında bir çimdikleme gibi ağrı oluyor okadar. Yaaa sizde bu haftada yolculuk sıkıntı olır mu 5 saatlik falan giden oldumu.
Aaaaa süper ozamanBen ay sonu gidiyorum 13 saatlik yoldoktorum 4 saatte bir in yürü bisey olmaz dedı
Bende cok sevındım valla kacıyorum trabzona istanbul cok bogdu benıAaaaa süper ozaman
Bende cok sevındım valla kacıyorum trabzona istanbul cok bogdu benı
Bendede bu ara var bence sıpalar vuruyorlar orayaBen de yarın gidiyorum kontrole 1 aydır görmüyorum kuzuyubakalım ne diyecek.Ben iyice hissediyorum hareketlerini artık bu günlerimize çok şükür hiç hayal edemezdim bu günleri.Tek sıkıntı kasıklarıminda aşağısındaki ağrı o da birkaç gündür azaldı ve tam ortadan sağa doğru kaydı ağrı neyse artik
Aynen öyle valla ona dikkat buna dikkat yordu bizi sıpalarDinlenmekten dikkat edelim demekten yıprandık galiba. Durduğun kabahat İstanbul’da Karadeniz havası varken. İyi gelsin inşallah değişiklikler
Çok sevindim canım. Kaçıncı haftan olacak yükleme yapacağı zamanBugün gittik kontrole çok şükür herşey güzel dedi.3 kilo almışım bi dahaki gittiğim de şeker yüklemesi yapicakmis.Yapsin bakalım.Agrilarim da kemikler açılıyor ondandır dedi.Boyle işte
6 bitiyor canım. 4 diyenin kafası güzel galibaKızlar ben bugun tam 25+0 oldum kaç aylık oluyor bu bebiş bazıları 4 diyo bazıları 5 6 diyende var beynım yandı
He bende anlamadım neye gore hesapladı6 bitiyor canım. 4 diyenin kafası güzel galiba
Bende merak edip doktora sormuştum ay hesabı yoktur bizde dedi. Hafta hafta bilinmesi önemlidir 4 hafta geçince bir ay olmuyor çünkü dedi. Ama bildiğim en güzel şey 28. Hafta yaşam haftasıymışHe bende anlamadım neye gore hesapladı
Yaşam sınırına ulaştı falan diyodu gecen hafta uygulamada yani doğsa yaşar anlamındamı acabaBende merak edip doktora sormuştum ay hesabı yoktur bizde dedi. Hafta hafta bilinmesi önemlidir 4 hafta geçince bir ay olmuyor çünkü dedi. Ama bildiğim en güzel şey 28. Hafta yaşam haftasıymış
Evet canım doktorunda bana 28 yaşam haftasını geçtik mi rahat nefes alırsın diyorduYaşam sınırına ulaştı falan diyodu gecen hafta uygulamada yani doğsa yaşar anlamındamı acaba
Bende dün yoruldum pek hissedemedımKızlar hergun bebeğinizin hareketini hissediyormusunuz.Bugun hissetmedim. Dün çok yorulmuştum oda yorulmuş sanırım.
Dikkat ediyorum ama insan bi şekilde yoruluyor.yolculuk etmiştik yolculukta belim çok ağrıyor ve birazda geriliyorum bir şey olacak diye resmen eziyet haline geliyor.Esime yavaş git demekten de yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?