2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ben ay sonu gidiyorum 13 saatlik yol doktorum 4 saatte bir in yürü bisey olmaz dedı

Ben de yarın gidiyorum kontrole 1 aydır görmüyorum kuzuyubakalım ne diyecek.Ben iyice hissediyorum hareketlerini artık bu günlerimize çok şükür hiç hayal edemezdim bu günleri.Tek sıkıntı kasıklarıminda aşağısındaki ağrı o da birkaç gündür azaldı ve tam ortadan sağa doğru kaydı ağrıneyse artik

Bendede bu ara var bence sıpalar vuruyorlar oraya

Bugün gittik kontrole çok şükür herşey güzel dedi.3 kilo almışım bi dahaki gittiğim de şeker yüklemesi yapicakmis.Yapsin bakalım.Agrilarim da kemikler açılıyor ondandır dedi.Boyle işte

Bugün gittik kontrole çok şükür herşey güzel dedi.3 kilo almışım bi dahaki gittiğim de şeker yüklemesi yapicakmis.Yapsin bakalım.Agrilarim da kemikler açılıyor ondandır dedi.Boyle işte
Çok sevindim canım. Kaçıncı haftan olacak yükleme yapacağı zaman

Kan sulandırıcıda bacagıma geçtim ama mosmor yaaa sizde de oluyor mu ne yapmak gerekiyor acaba

Kızlar ben bugun tam 25+0 oldum kaç aylık oluyor bu bebiş bazıları 4 diyo bazıları 5 6 diyende var beynım yandı

He bende anlamadım neye gore hesapladı
Bende merak edip doktora sormuştum ay hesabı yoktur bizde dedi. Hafta hafta bilinmesi önemlidir 4 hafta geçince bir ay olmuyor çünkü dedi. Ama bildiğim en güzel şey 28. Hafta yaşam haftasıymış

Bende merak edip doktora sormuştum ay hesabı yoktur bizde dedi. Hafta hafta bilinmesi önemlidir 4 hafta geçince bir ay olmuyor çünkü dedi. Ama bildiğim en güzel şey 28. Hafta yaşam haftasıymış
Yaşam sınırına ulaştı falan diyodu gecen hafta uygulamada yani doğsa yaşar anlamındamı acaba

Kızlar hergun bebeğinizin hareketini hissediyormusunuz.Bugun hissetmedim. Dün çok yorulmuştum oda yorulmuş sanırım.

Dikkat ediyorum ama insan bi şekilde yoruluyor.yolculuk etmiştik yolculukta belim çok ağrıyor ve birazda geriliyorum bir şey olacak diye resmen eziyet haline geliyor.Esime yavaş git demekten de yoruluyorum

Dikkat ediyorum ama insan bi şekilde yoruluyor.yolculuk etmiştik yolculukta belim çok ağrıyor ve birazda geriliyorum bir şey olacak diye resmen eziyet haline geliyor.Esime yavaş git demekten de yoruluyorum
zaten bu ara sürekli hareket bekleme demıstı doktorum 30 dan sonra takıp etceksın demıstı ama bende agrıda oluyor arada alt karın bölgemde haftaya kontrole gıdıcem bakalım neder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…