2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ben bir ay önce gittiğimde yani 24.Haftada 760 gr dı. Baya büyüdü bir ayda bir hafta sonra gidicem kontrole bakalım. Oturup kalkmak zorlaşıyor. Geriliyor akşama doğru yatarken destek koyuyorum rahatlatıyor baya.

Ben bir ay önce gittiğimde yani 24.Haftada 760 gr dı. Baya büyüdü bir ayda bir hafta sonra gidicem kontrole bakalım. Oturup kalkmak zorlaşıyor. Geriliyor akşama doğru yatarken destek koyuyorum rahatlatıyor baya.
Bende agırlaştım iyice rahatsız olmaya başladım migde yanmaları gerı dondu hareketlerı zorluyor en son 1400 gramdı bakalım kontrole gıdecegım

Merhaba arkadaşlar tup bebek gebelikleri mi zor geçiyor acaba .ilkte ben çok rahattım ama bunda 28.hafta ama kendimi taşıyamıyorum. Ayağa kalınca karın bölgem inanılmaz sertleşiyor yatınca tık yok.Acaba erken mi doğuracağım korkusu sardı

Ben de çok zorlanıyorum artık her yerim ağrıyor belim genital bölgede ki kemik ağrısı geri geldi daha önce de 1,5 ay agrimisti.bi iş yapsam topuklarım ağrıyor.Napicaksak böyle giderse.Kendimi tasiyamiyorum.Allahim yardımcımız olsun

Benimde biraz hareket edince karnım geriliyor. Onun dışında çok sıkıntım yok. Gece yan yatmak zorluyor beni hep sırtüstü uyurdum. Hareketini hissetmeyince de endişeleniyorum. Haftaya kontrole gidicem umarım her şey yolundadır.

Kontrole giidince yaz bızede canımm

Kızlar selam. Son bir haftadır falan göğüslerim küçüldü. Sizde durumlar nedir? Bi ara baya büyümüştü südyen falan takamıyodum. Şuan takıyorum gayet rahat bugün baktım küçülmüş.

Maşallah cnm ben de ayın 14 nde gidicem.Kilosunu doğumumun nasıl olacağını çok merak ediyorum.

Bir şey soracağım neden bukadar pahalı. Benim en lüks odada hediyeleri herşeyiyle 3bin bu insanlar ne yapıyor acaba
Adı var işte ben doktorum dan vazgecemedıgım ıcın burayı tercıh ettım tüpbebek olunca bırazda pimpirik oluyor insan mesela hastaneyı degıstırdım baska doktor bana rahım kısalıgın var dedı erken dogurursun ilac yazıcam dedı ben gerı kendı doktoruma gıdınce hıcbı sıkıntı yok dedı bende halıyle kendı doktoruma gerı dondum

Bir şey soracağım neden bukadar pahalı. Benim en lüks odada hediyeleri herşeyiyle 3bin bu insanlar ne yapıyor acaba
Hedıye neymıs buarada memorialde hicbisey vermezler parasız dogum oncesı kovit testlerı bıle ucret dısında

Hedıye neymıs buarada memorialde hicbisey vermezler parasız dogum oncesı kovit testlerı bıle ucret dısında
Çikolata, kapı süsü, mustela bakım ürünleri, benim terliğim tacım, bebeğin ayakkabısı, havlusu sabunu bezi, lohusa şerbeti ikramlık birde VIP oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…