2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çikolata, kapı süsü, mustela bakım ürünleri, benim terliğim tacım, bebeğin ayakkabısı, havlusu sabunu bezi, lohusa şerbeti ikramlık birde VIP oda
Doğuma oraya geliyorum burda bi tek bebeğin ilk sağlık kontrolü var. Onun dışında bi şey yok. Aynı hastane olmasına rağmen farklı semtlerde farklı fiyat. Akıl alır gibi değil. Farkta 4500 TL aynı işlemler. Çok gücüme gitti hakkaten.

Yazık ama insanların ne olursa olsun o parayı vereceklerini bildikleri için bukadar abartıyorlar

Yazık ama insanların ne olursa olsun o parayı vereceklerini bildikleri için bukadar abartıyorlar
Evet iş ticarete dönmüş her alanda maalesef. Genelde özel sağlık sigortasıyla çalışanlar tercih ediyorlar. Onlar ödeme yapmıyor ya da belli bir yüzde ödüyorlar. Devlet memurlarına bi indirim yok.

Evet iş ticarete dönmüş her alanda maalesef. Genelde özel sağlık sigortasıyla çalışanlar tercih ediyorlar. Onlar ödeme yapmıyor ya da belli bir yüzde ödüyorlar. Devlet memurlarına bi indirim yok.
Sen tüpbebegı orda yaptırmadınmı neden bukadar az ındırım ? Keske eskı fiyatlardayken konussaydın

Sen tüpbebegı orda yaptırmadınmı neden bukadar az ındırım ? Keske eskı fiyatlardayken konussaydın
Orda yaptırdım 16500 den 14.000 e düştü. Yılbaşında değişiyormuş fiyatlar. Sen emin misin 9.500 TL olduğuna. Gittiğinde bi sorarsan çok sevinirim. Bide gerçekten 9.500 ise sezaryen neden o kadar fark ettiğini bi sorarsan sevinirim Aynı hastane nihayetinde semtlere göre neden farkediyor. Hadi şehre göre farketmesini anlıyorumda.

Canım ben sordugumda sezeryan 15 bin normal dogum 12 bın falan dı indirimlide 8 bine düştü normali ama dedıgım gıbı ben zamdan once konustum doktorum konus onceden demıstı iyikide oyle yapmısım 1 ay once konustugumda bana eskı fiyat verdıklerı ıcın onu istediklerini soyledıler şuan konusmus olsam indirimli 15 derdi sende bahcelıevler şubesıne gel daha uygunsa

Kontrolden geldım kızlar bebiş 2700 1 haftada 300 gram almıs boyle gıderse 5 kilo olcak galıba 35. Haftaya girdik 3 gun sonra nst istedi doktor

Kontrolden geldım kızlar bebiş 2700 1 haftada 300 gram almıs boyle gıderse 5 kilo olcak galıba 35. Haftaya girdik 3 gun sonra nst istedi doktor
Çok sevindim canım güzel güzel büyüsün beybi. 3 kilo olup ciğer gelişimi tamamlansın gelsinler hayırlısıyla

Selam kızlar ben de cumartesi günü gittim kontrole.1750 gram olmuş 32. haftadayiz şükür.Bebege zayıf demedi ama biraz daha iyi beslen dedi kaşar peyniri muz et falan ye dedi.Bana doğumun nasıl olucagiyla ilgili bir şey söylemedi henüz.15 gün sonra nst ye giricekmisim.Benim mide bulantısı hala devam ediyor yaa ara ara.Toplamda 6 kilo aldım.

Kızlar geceler nasıl geçiyor. Bana hafakanlar basıyor bi kaç saat. uyumak mümkün değil de. İçimde patlıycak gibi oluyorum bazen. Gece yaklaştıkça sıkıntı basmaya başlıyor. Hiç bi yerde rahat edemiyorum. Hayalet gibi evin içinde dolaşıyorum elimde yastıkla

Bende genel olarak öyleyim sureklı terleyıp uyanıyorum

Valla bende öyleyim evin her yerinde uzanıyorum. Kimsenin bunalmadıgı havada ben mahvoluyorum. Uyku zaten sol tarafım felçli gibi. Sağa yatıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…