OheeÇikolata, kapı süsü, mustela bakım ürünleri, benim terliğim tacım, bebeğin ayakkabısı, havlusu sabunu bezi, lohusa şerbeti ikramlık birde VIP oda
Doğuma oraya geliyorumÇikolata, kapı süsü, mustela bakım ürünleri, benim terliğim tacım, bebeğin ayakkabısı, havlusu sabunu bezi, lohusa şerbeti ikramlık birde VIP oda
Yazık ama insanların ne olursa olsun o parayı vereceklerini bildikleri için bukadar abartıyorlarDoğuma oraya geliyorumburda bi tek bebeğin ilk sağlık kontrolü var. Onun dışında bi şey yok. Aynı hastane olmasına rağmen farklı semtlerde farklı fiyat. Akıl alır gibi değil. Farkta 4500 TL aynı işlemler. Çok gücüme gitti hakkaten.
Evet iş ticarete dönmüş her alanda maalesef. Genelde özel sağlık sigortasıyla çalışanlar tercih ediyorlar. Onlar ödeme yapmıyor ya da belli bir yüzde ödüyorlar. Devlet memurlarına bi indirim yok.Yazık ama insanların ne olursa olsun o parayı vereceklerini bildikleri için bukadar abartıyorlar
Sen tüpbebegı orda yaptırmadınmı neden bukadar az ındırım ? Keske eskı fiyatlardayken konussaydınEvet iş ticarete dönmüş her alanda maalesef. Genelde özel sağlık sigortasıyla çalışanlar tercih ediyorlar. Onlar ödeme yapmıyor ya da belli bir yüzde ödüyorlar. Devlet memurlarına bi indirim yok.
Orda yaptırdım 16500 den 14.000 e düştü. Yılbaşında değişiyormuş fiyatlar. Sen emin misin 9.500 TL olduğuna. Gittiğinde bi sorarsan çok sevinirim. Bide gerçekten 9.500 ise sezaryen neden o kadar fark ettiğini bi sorarsan sevinirimSen tüpbebegı orda yaptırmadınmı neden bukadar az ındırım ? Keske eskı fiyatlardayken konussaydın
Canım ben sordugumda sezeryan 15 bin normal dogum 12 bın falan dı indirimlide 8 bine düştü normali ama dedıgım gıbı ben zamdan once konustum doktorum konus onceden demıstı iyikide oyle yapmısım 1 ay once konustugumda bana eskı fiyat verdıklerı ıcın onu istediklerini soyledıler şuan konusmus olsam indirimli 15 derdi sende bahcelıevler şubesıne gel daha uygunsaOrda yaptırdım 16500 den 14.000 e düştü. Yılbaşında değişiyormuş fiyatlar. Sen emin misin 9.500 TL olduğuna. Gittiğinde bi sorarsan çok sevinirim. Bide gerçekten 9.500 ise sezaryen neden o kadar fark ettiğini bi sorarsan sevinirimAynı hastane nihayetinde semtlere göre neden farkediyor. Hadi şehre göre farketmesini anlıyorumda.
Bacım nerde doguracaksın insÇikolata, kapı süsü, mustela bakım ürünleri, benim terliğim tacım, bebeğin ayakkabısı, havlusu sabunu bezi, lohusa şerbeti ikramlık birde VIP oda
Bacım nerde doguracaksın ins
Allah bi avzda kurtarsın
Bende oraya geleyim
Çok sevindim canım güzel güzel büyüsün beybi. 3 kilo olup ciğer gelişimi tamamlansın gelsinler hayırlısıylaKontrolden geldım kızlar bebiş 2700 1 haftada 300 gram almıs boyle gıderse 5 kilo olcak galıba35. Haftaya girdik 3 gun sonra nst istedi doktor
İnşallahÇok sevindim canım güzel güzel büyüsün beybi. 3 kilo olup ciğer gelişimi tamamlansın gelsinler hayırlısıyla
MaşallahKontrolden geldım kızlar bebiş 2700 1 haftada 300 gram almıs boyle gıderse 5 kilo olcak galıba35. Haftaya girdik 3 gun sonra nst istedi doktor
Normal beklıyoruz bakalım ne olucakMaşallahnormal doğumdu demi
Bende genel olarak öyleyim sureklı terleyıp uyanıyorumKızlar geceler nasıl geçiyor. Bana hafakanlar basıyor bi kaç saat. uyumak mümkün değil de. İçimde patlıycak gibi oluyorum bazen. Gece yaklaştıkça sıkıntı basmaya başlıyor. Hiç bi yerde rahat edemiyorum. Hayalet gibi evin içinde dolaşıyorum elimde yastıkla
Valla bende öyleyim evin her yerinde uzanıyorum. Kimsenin bunalmadıgı havada ben mahvoluyorum. Uyku zaten sol tarafım felçli gibi. Sağa yatıyormusunKızlar geceler nasıl geçiyor. Bana hafakanlar basıyor bi kaç saat. uyumak mümkün değil de. İçimde patlıycak gibi oluyorum bazen. Gece yaklaştıkça sıkıntı basmaya başlıyor. Hiç bi yerde rahat edemiyorum. Hayalet gibi evin içinde dolaşıyorum elimde yastıkla
Ben hiç anlamam canım.Eki Görüntüle 2902088 nst den anlayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?