2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ya benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.

Ya benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.
Sağarak geçiyor canım. Obur türlü olmaz.goguslerin taş gibi oluyor. O zor bir şey ağrılı oluyor.

1 gun sagmadım dogumdan eve geldıgım de ateşim cıktı ölğcem sandım aman dikkat et o işe cok sıkıntılı pompa şart

Benımkı kapalıydı su gevırmez bantla neden kapatmadılarki nasıl duş alıcaksın ? Ben krem kullanmaya baslamıstım 1 ay onceden yara olmadı gercı cokda emmıyo bebıs zaten
Yaaa anlamadım bir de kesi çok uzun mu senin ya ay ben ufacık kesecekler sanıyorum

Aman o mastitten ne çektim. Çok sık oluyordu bende. Çok berbat bişey. Profesyonel sağma makineleri var onlardan kiralama imkanın varsa onlar iyi oluyor. Doktorum diğerlerini tavsiye etmiyor. İlkinde philipsin bi modelini kullanmıştım idare etmişti. Bide medula mı ne öyle bi marka vardı. Oda iyiydi. Gerekirse ben kiralamayı düşünüyorum bu kez.

Göğüs kalkani almadim ama ilk kizimda çok cektim resmen kanadı.alayım mi sizce gercekten ise yarıyor mu.lansolin krem aldım ama onuda sürmeye başladım daha. Ayva çekirdeğin ıslatın jel hali çok iyi diyenleri duydum.

Valla lansinoh diğer kremler tırt hiçbir şey yaramıyor buna kalkandan başka o da en azından temas olmuyor acımıyorben eltiminkini almıştım aöa bu bendekinin bir büyüğünü alacağım

Gümüş göğüs kalkanı diyemi araştıracağım internetten.trendyolda var hangisini önerirsiniz. Boyutlarida mı var

Kızlar biz isim bulamadık.Kizimin adı Defne.Kizim Asya olsun istiyor. Esim Gülce ismini sevdi bende olabilir diye bakıyorum.Duru da seçenekler arasında. Bulamadık. Önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…