Sen nezaman doguruyorsun ?Açık mı bıraktı? Niyeki? Her doktorun yöntemi farklı demek ki. Tez zamanda Allah şifanı versin inşallah
Heralde anlamadım vallaNeden açık bıraktı canım çabuk iyilessin diye mi
Ya benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.
Sağarak geçiyor canım. Obur türlü olmaz.goguslerin taş gibi oluyor. O zor bir şey ağrılı oluyor.Ya benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.
1 gun sagmadım dogumdan eve geldıgım de ateşim cıktı ölğcem sandım aman dikkat et o işe cok sıkıntılı pompa şartYa benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.
Yaaa anlamadım bir de kesi çok uzun mu senin ya ay ben ufacık kesecekler sanıyorumBenımkı kapalıydı su gevırmez bantla neden kapatmadılarki nasıl duş alıcaksın ? Ben krem kullanmaya baslamıstım 1 ay onceden yara olmadı gercı cokda emmıyo bebıs zaten
Yo kısa benımkı ben şaşırdım hatta burdan nasıl cıkardılar dıyeYaaa anlamadım bir de kesi çok uzun mu senin ya ay ben ufacık kesecekler sanıyorum
Kesi bir karış kadardı ilk kızımda inşallah bu sefer çok uzun olmazYo kısa benımkı ben şaşırdım hatta burdan nasıl cıkardılar dıye
Aynen benımkıde okadardırKesi bir karış kadardı ilk kızımda inşallah bu sefer çok uzun olmaz
Doktor 4 ekime gün verdi. Belki bir beş gün falan daha uzatabilirsem uzatmak istiyorum. Bebek beklerse tabiSen nezaman doguruyorsun ?
Aman o mastitten ne çektim. Çok sık oluyordu bende. Çok berbat bişey. Profesyonel sağma makineleri var onlardan kiralama imkanın varsa onlar iyi oluyor. Doktorum diğerlerini tavsiye etmiyor. İlkinde philipsin bi modelini kullanmıştım idare etmişti. Bide medula mı ne öyle bi marka vardı. Oda iyiydi. Gerekirse ben kiralamayı düşünüyorum bu kez.Ya benim göğüs pompam falan yok mastit falan olmamak için illa sağmak zorundamıyız meme sertleştiğinde.
Karnın toparlandıkça o kadar uzun gelmeyecek. Daha toparlanacak o kısımlar. Şu an şişlik falan da var.Yaaa anlamadım bir de kesi çok uzun mu senin ya ay ben ufacık kesecekler sanıyorum
Canım sen gümüş göğüs kalkanını delikli mi deliksiz mi aldın?Yaaa anlamadım bir de kesi çok uzun mu senin ya ay ben ufacık kesecekler sanıyorum
Deliksiz canım benimCanım sen gümüş göğüs kalkanını delikli mi deliksiz mi aldın?
Hadı hayırlısı ozamanDoktor 4 ekime gün verdi. Belki bir beş gün falan daha uzatabilirsem uzatmak istiyorum. Bebek beklerse tabi
Valla lansinoh diğer kremler tırt hiçbir şey yaramıyor buna kalkandan başka o da en azından temas olmuyor acımıyorGöğüs kalkani almadim ama ilk kizimda çok cektim resmen kanadı.alayım mi sizce gercekten ise yarıyor mu.lansolin krem aldım ama onuda sürmeye başladım daha. Ayva çekirdeğin ıslatın jel hali çok iyi diyenleri duydum.
Bende dün baktım o siteden 2 boyutu vardı sanki. Ben standart olanı almayı planladım ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorumGümüş göğüs kalkanı diyemi araştıracağım internetten.trendyolda var hangisini önerirsiniz. Boyutlarida mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?