Anladım bizimkini yogunbakıma alıyorlar ama yer yok özel hastaneler bakıyoruz sımdıBenimki bir iki öksürünce götürdük biz. Rsv pozitif çıkınca her gün getireceksiniz dediler. 3 gün her gün kontrole götürdük. Ciğere indiği anda hastaneye aldılar. Çok ilerlememişti sanırım. Çok ilaç verdiler antibiyotik vs.
Allah acil şifalar versin canım. Aklım sizde.Anladım bizimkini yogunbakıma alıyorlar ama yer yok özel hastaneler bakıyoruz sımdı
Çapaya yatırdık iyi olcak inşallahAllah acil şifalar versin canım. Aklım sizde.
İyi olur toparlar. Tüm arkadaşlarımın hem bebekleri hem çocukları hasta. Çoğu hava veriyor. Salgın varmış. Arada yaz. Öptüm hadiÇapaya yatırdık iyi olcak inşallah
Benımkıde %80 rsv dedı doktorİyi olur toparlar. Tüm arkadaşlarımın hem bebekleri hem çocukları hasta. Çoğu hava veriyor. Salgın varmış. Arada yaz. Öptüm hadi
Allah şifasını versin miniğin. Biran önce toparlansın da evine gitsin inşallah. Bize antibiyotik ve başka birkaç ilaç daha vermişlerdi hava dışında serumla. Serumu var mı?4 gun servıste yattıktan sonra yogunbakıma gectık 4 gundurde yogunbakımdayız sadece burnuna hava verılıyor baska tedavısı yokmus
Servısteyken serumu vardı antibiyotk verıyolardı 4 gun hıcbı fayda gormeyınce bız baska hastaneye gevmek ıcın bıraz ortalıgı karıstırdık öylede çapa yoğunbakıma aldı suan iyiyiz cıkıcaz 2 güne ama mahfolduk çabuk hastaneye dönun çocuk elinizde ölücek dedıklerı hıc cıkmıyo aklımdan cok kotu bı 10 gun gecırdıkAllah şifasını versin miniğin. Biran önce toparlansın da evine gitsin inşallah. Bize antibiyotik ve başka birkaç ilaç daha vermişlerdi hava dışında serumla. Serumu var mı?
Sagolun allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım.Rabbim yardımcınız olsun şafi ismiyle tecelli etsin inşallah
Mastit yapmıştır. Düzelir bol su iç masaj yap.Arkadaşlar 3 gün önce mastit oldum kolumu hareket ettiremiyirdum.Dr gittim antibiyotik verdi 3 gündür kullanıyorum ama sütüm çok azaldı. Bunu mastit mı yaptı ilaç mı anlamadım düzelirdi sizce.Basina gelen oldu mu.
Çok çok ciddiye alınması gereken bi durum. Bizimkinin de nefesi tıkandığında doktor acil yatışını yapıyoruz belki yoğun bakım deyince çok korkmuştum. Küçükleri çok etkiliyormuş bu virüs Allah korusun. Çok geçmiş olsun. Şimdi de hep diken üstündeyim. Tekrar mikrop kapacak diye çok korkuyorum. Abisi çok yaklaşıyor ağzına burnuna laftan da anlamıyor çocuk. Allah tekrarını yaşatmasın inşallahServısteyken serumu vardı antibiyotk verıyolardı 4 gun hıcbı fayda gormeyınce bız baska hastaneye gevmek ıcın bıraz ortalıgı karıstırdık öylede çapa yoğunbakıma aldı suan iyiyiz cıkıcaz 2 güne ama mahfolduk çabuk hastaneye dönun çocuk elinizde ölücek dedıklerı hıc cıkmıyo aklımdan cok kotu bı 10 gun gecırdık
Göğsü delindi derken operasyon mu geçirdiBenim iki göğsümde de oldu dediğin gibi koltuk altıma kadar ağrıdı.Sag göğsümde az bı sertlik kaldı hatta sanki sağ göğsümun sağ tarafından süt gelmedi halada gelmiyor.Bol bol emzirmek gerekiyor.Yapabilirsen ters emzirmeye çalış o zaman güzel boşalıyor o bölgeler ben biraz yaptım ters emzirme sonra bıraktım yardım almak lazım birinden.Dusta masaj yap sıcak suyla sonra hemen emzir Allah yardımcın olsun zor bi durum.4-5 ay önce kardeşimin eşi yaşadı bu mastiti inanın çok kötüydü göğsü delindi resmen ona bakarak benimki iyi durumdaydı şükür
İste o mastitten oluyor ben de üsütuyorum sandım sonra göğsüm şişti.Kemiklerim sizlamisti 3-4 günKızlar sizdede ani terleme üşüme sıcak basması oluyor mu. Lohusalikta bitti ama adet olamadığımız için mi acaba dedim.dogumdan sonra ne zaman olur acaba ilk doğumda hiç hatırlamıyorum.
Kesınlıkle cıktık ama hala hırıldıyoÇok çok ciddiye alınması gereken bi durum. Bizimkinin de nefesi tıkandığında doktor acil yatışını yapıyoruz belki yoğun bakım deyince çok korkmuştum. Küçükleri çok etkiliyormuş bu virüs Allah korusun. Çok geçmiş olsun. Şimdi de hep diken üstündeyim. Tekrar mikrop kapacak diye çok korkuyorum. Abisi çok yaklaşıyor ağzına burnuna laftan da anlamıyor çocuk. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?