- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
İnşallah❤❤ seninde güzel sonuçlar çıkar inşallah canımBenim de doktorum Dr. MRAben adet bekliyorum transfer için.Doktorumuz pozitif ve her şeyin en iyisini yaptığına inancım tam.Gerisi takdiri ilahi inşallah sonucunuz da çok güzel çıkar
Çok sevindim. Var tabiiki hemde bariz görünüyorEki Görüntüle 2758052
Kızlar baya belirsiz sizce var gibi mi ?
Doktorunuz kim memorialde? Bende orda yaptırıyorum.Canım benim bahçeci değil, memorail ateşehirde yaptırıyorum ben ama bildiğim kadarıyla bahçecinin de fiyatları aşağı yukarı böyle
Bilgi Hanım, sizin?Doktorunuz kim memorialde? Bende orda yaptırıyorum.
Zeki bey benim. Bilgi hanım bi kez muayene etmişti beni. Çok tatlı güven veren bi yapısı var. Zeki beyi de çok severim. 8 yıllık doktorum. Çok ta iyi bi insandır. İlk transferimden bir oğlum var. 5 yaşında 2. İçin uğraşıyoruz. Kısmet olursa inşallah.Bilgi Hanım, sizin?
Ah inşallahZeki bey benim. Bilgi hanım bi kez muayene etmişti beni. Çok tatlı güven veren bi yapısı var. Zeki beyi de çok severim. 8 yıllık doktorum. Çok ta iyi bi insandır. İlk transferimden bir oğlum var. 5 yaşında 2. İçin uğraşıyoruz. Kısmet olursa inşallah.
Benim adetin 16.günü transfer gerçekleşti. Amiin inşallah7 sinde adet oldum. İlaçları kullanmaya başladım. 21 i gibi transfer olabilirim. Siz adetten kaç gün sonra transfer oldunuz? Pozitif sonuçları görünce çok mutlu oluyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Öncelikle tedavi görenlere. Çok zor süreçler özellikle manevi açıdan. Sağlıklı evlatlar nasip olsun hepimize inşallah.
İnşallah Allah tez zamanda kucağınızı sağlıklı tatlı mı tatlı. Geceleri uyuyan ne verseniz yiyen. Tek başınada oynayabilen sevecen çıtırık bi bebekle doldursun inşallah.Ah inşallahNe güzel bir taneyi bulmuşsunuz, şimdi dünyalar güzeli bir kardeş de gelsin sağlıkla
Dilerim ben de mutlu sona ulaşırım Bilgi hanımla
İnanın gözüm doldu duanıza, çok çok teşekkür ederim amiin inşallahİnşallah Allah tez zamanda kucağınızı sağlıklı tatlı mı tatlı. Geceleri uyuyan ne verseniz yiyen. Tek başınada oynayabilen sevecen çıtırık bi bebekle doldursun inşallah.
Zaman geçmiyor kızlar bir de sokaga çıkma yasakları eklendi üzerine.
18 ocakta test tarihim salı günü transfer olmuştumSenin kaçıncı gün
Günde 5 taneye kadar vücut tolere ediyor demişti doktor ama içmemek en iyisi. İlaçlar rahat 5 bin tutmuştur. Ben yumurta topladıktan sonra transfer olmadım iki ay bekledik dondurduk öyle oldumRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın innşallahYani günde 5 tane falan içiyorum ama ben daha çarşamba günü tedaviye başlıycam iğnelere. Galiba transferle falan 15 gün sürüyo. Senin ilaç ücreti ne kadar tuttu acaba.?
İnşallahh beklemedeyizMerhaba. Benimde yarın transferim var. 5.gün embriyosu. Insaallah hepimiz olumlu sonuçlar aliriz
Hayırlı olsun. Güzel güzel tutunsun inşallahMerhaba. Benimde yarın transferim var. 5.gün embriyosu. Insaallah hepimiz olumlu sonuçlar aliriz
Bende baştaki konuşmaları okuyordum da 2 ocakta transfer olmuşsun heralde. Test tarihin ne zaman. Pozitif olur inşaallah, bize de umut olsunİnşallahh beklemedeyiz
Amin inşaallah. saolunHayırlı olsun. Güzel güzel tutunsun inşallah
Perşembe günüü idrarda pozitif ama bakalım kanda ne cıkıcakBende baştaki konuşmaları okuyordum da 2 ocakta transfer olmuşsun heralde. Test tarihin ne zaman. Pozitif olur inşaallah, bize de umut olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?