2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benim de doktorum Dr. MRA ben adet bekliyorum transfer için.Doktorumuz pozitif ve her şeyin en iyisini yaptığına inancım tam.Gerisi takdiri ilahiinşallah sonucunuz da çok güzel çıkar
İnşallah❤❤ seninde güzel sonuçlar çıkar inşallah canım

7 sinde adet oldum. İlaçları kullanmaya başladım. 21 i gibi transfer olabilirim. Siz adetten kaç gün sonra transfer oldunuz? Pozitif sonuçları görünce çok mutlu oluyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Öncelikle tedavi görenlere. Çok zor süreçler özellikle manevi açıdan. Sağlıklı evlatlar nasip olsun hepimize inşallah.

Bilgi Hanım, sizin?
Zeki bey benim. Bilgi hanım bi kez muayene etmişti beni. Çok tatlı güven veren bi yapısı var. Zeki beyi de çok severim. 8 yıllık doktorum. Çok ta iyi bi insandır. İlk transferimden bir oğlum var. 5 yaşında 2. İçin uğraşıyoruz. Kısmet olursa inşallah.

Ah inşallah Ne güzel bir taneyi bulmuşsunuz, şimdi dünyalar güzeli bir kardeş de gelsin sağlıkla
Dilerim ben de mutlu sona ulaşırım Bilgi hanımla

Benim adetin 16.günü transfer gerçekleşti. Amiin inşallah

Ah inşallah Ne güzel bir taneyi bulmuşsunuz, şimdi dünyalar güzeli bir kardeş de gelsin sağlıkla
Dilerim ben de mutlu sona ulaşırım Bilgi hanımla
İnşallah Allah tez zamanda kucağınızı sağlıklı tatlı mı tatlı. Geceleri uyuyan ne verseniz yiyen. Tek başınada oynayabilen sevecen çıtırık bi bebekle doldursun inşallah.

İnşallah Allah tez zamanda kucağınızı sağlıklı tatlı mı tatlı. Geceleri uyuyan ne verseniz yiyen. Tek başınada oynayabilen sevecen çıtırık bi bebekle doldursun inşallah.
İnanın gözüm doldu duanıza, çok çok teşekkür ederim amiin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Günde 5 taneye kadar vücut tolere ediyor demişti doktor ama içmemek en iyisi. İlaçlar rahat 5 bin tutmuştur. Ben yumurta topladıktan sonra transfer olmadım iki ay bekledik dondurduk öyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…