2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
ben kuru kayısı ,incir yiyorum hergün bi bardakta süt içiyorum hiç olmadım kabız bişe olmaz inşallah canım

Korkudan gidemiyorum bu idrar testini bile bi korkuyla yaptım bugün ama baksana çok silik çıktı kanda nasıl çıkar bilmiyorum beklicem perşembeyi
Of çok iyi anlıyorum o korkuyu ama testten sonra psikolojik olarak biraz daha rahatladım. Tabi kan testi daha önemli. Hoş şimdi de kan testine stres oldum kaç çıkıcak Yükselice mi diye.ama ilk defa iki çizgi görmek mutlu etti

Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
Merhaba transferiniz hayirli olsun kabiz olmamaya dikkat edin ben de yeni transfer oldum. Cok sukur olmadim ama dikkat ettim hosaf yiyebilirsiniz zeytinyagi ve incir yiyebilirsiniz. Cok zorlamayin kendinizi. Bir de doktor kabiz olursaniz diye duphalac diye bir surup yaziyor onu danisarak dozunu sorarak icebilirsiniz icinizi ferah tutun bisey olmaz

Teşekkürler. Guzel sonuçlar aliriz Insaallah. Bende sordum. Doktor söylediğiniz şurubu kullanabilirsin dedi. Ya Insaallah bisey olmamıştır. O kadar üzülüyorum ki. Sizin kaçıncı gününüz

Merhaba kızlar bende bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırıyorum yarın kontrol var daha sonrasın da ocak 2 de transfer hepimiz çok güzel haberler alalım allahın izniyle
Merhaba kızlar bende bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırıyorum yarın kontrol var daha sonrasın da ocak 2 de transfer hepimiz çok güzel haberler alalım allahın izniyle
Ben de bahçeci de 2 ocakta transfer oldum dün 9. Gün beta sonucum 263 . idrar testinde 8 ve 9. Günlerde pozitifi gördüm umarım artarak devam eder.

Teşekkürler. Guzel sonuçlar aliriz Insaallah. Bende sordum. Doktor söylediğiniz şurubu kullanabilirsin dedi. Ya Insaallah bisey olmamıştır. O kadar üzülüyorum ki. Sizin kaçıncı gününüz
Merak etmeyin olmamistir hem dogal yoldan hamile kalanlar tuvalete gitmiyor mu Stres yaparsaniz asil kotu etkilenirsiniz simdi bu dusunceyi kafanizdan atin sakinlesin meditasyon falan yapin ben cumartesi transfer oldum

Ben de bahçeci de 2 ocakta transfer oldum dün 9. Gün beta sonucum 263 . idrar testinde 8 ve 9. Günlerde pozitifi gördüm umarım artarak devam eder.
hayırlı olsun maşallah sonucunuz çok güzel bende 2 ocakta transfer oldum perşembe test günüm bakalım

Kizlar ben 3 gun once transfer oldum bugun normalde regl gunum biseyim yoktu bugune kadar ama cenemde 1 sivilce cikmis sabah bir de regl olacakmisim gibi bi sanci var endiselendim yasayan var mi boyle birsey

Kizlar ben 3 gun once transfer oldum bugun normalde regl gunum biseyim yoktu bugune kadar ama cenemde 1 sivilce cikmis sabah bir de regl olacakmisim gibi bi sanci var endiselendim yasayan var mi boyle birsey
Genelde adet günlerinde bu şekilde agrisi, sivilcesi olanlar var. Ama Insaallah bu ağrılar adet değil tutunma belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…