2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

İlaçları bırakmadan adet olman imkansız canım bırakınca olursun anca benımde bugun adet gunumdu normalde
Hıım, bunu bilmiyordum teşekkür ederim Biraz önce de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı oluştu ve sağ bacağıma vurdu, çok sürmedi ama. Önceki günlerde de bir, iki kez olmuştu.. Böyle birşey yaşadınız mı acaba?

Evet sag bacagıma vurdu yürürken bianda bikerede evde uzanırken oldu busefer sola vurdu

Arladaslar burada belirtilerinizi tam olarak yazarsaniz biz de uzerine konusuruz aslinda ilk gunden beri

Arladaslar burada belirtilerinizi tam olarak yazarsaniz biz de uzerine konusuruz aslinda ilk gunden beri
İlk 5gün hiçbir ağrım belirtim olmadı sadece şeffaf renkli akıntım oldu.5.günden sonra her ay adet öncesi yaşadığım sancıları yaşadım ara ara.göğüslerim çok aşırı olmasada ağrımaya başladı bir saat çok hassassa 1saat sonra daha iyi sürekli değil yani.akıntım tam kesilmedi azaldı ama.dün kan verdim 124 çıktı yarın ikinci testimi vericem

Esımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak
İnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?

Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
Merhaba , kabızlık yaşamanız çok normal tutunmaya engel değil ancak eziyet çekmemek için hamilelikte kullanılan bir ilaç var dulucan şurup ben onu kullandım hatt ilk iki gün içmedim fena kabızdım çok korktum ıkınırken bir şey olur mu diye o yüzde doktorun önerdiği ilacı aldım. Çok çok iyi geldi özellikle sabah aç karnına içip üstüne bol su hemen wc ye çıkarttırıyor. Benim transferim 21 aralıkda oldu, şu anda 5+4 haftalığım siZinde güzel haberleriniz olsun

İnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?
Amh değerinize hiç takılmayın tedavide çok başaka oluyor. Ben de 42 yaşındayım amh değerim 0.8 di. İki denemede 1 yumurta gelişti son denememizde 5 yumurta oldu. 3 ü gelişti ve döllendi. Transferim oldu şimdi 5+4 olduk. Prowomen , Q10 alın vitamin olarak kaliteye çok etkili.

Progestan kullanırken şeffaf renkli akıntıyı nasıl fark edebildiniz? Çünkü sürekli beyaz ilaç kalıntısı gibi geliyor da normalde. Ben o yüzden hep günlük ped kullanıyorum.

Yanitladigin icin cok tesekkur ederim test sonucun da super insallah duzenli artar arkadasim bebisin hep seninle sagliklica kalir Benim de bugun transferimin 4. Gunu dun oglen regl agrisi gibi agrim oldu butyn gun ve gece devam etti sabah kesildi bugun bi belirti hissetmedim. Sadece cok cok hafif bir gohis hassasiyeyim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…