- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Takma hiç kafana dediğim gibi kendine yapıyorsun onlara bişey olmuyo yine aynı yine aynıCok sukur durdurabıldım ama bazı seylerı anlamıyor bazende yanlıs anlıyor en azından annesiyle babasıyla yetindi sukur ki
Yaa inşallahh valla şokdayım halaMasallah duygucum hayirlisyla kucağına al inşallah
Ben tekrar yapmadim canim yarin kan vericem bakalim insallah pozitif olur hepimizinSonra pozitife döndü ama dimi
Hıım, bunu bilmiyordum teşekkür ederimİlaçları bırakmadan adet olman imkansız canım bırakınca olursun anca benımde bugun adet gunumdu normalde
İnşallah canım inşallah pozitifi görürsün yarın bana da Ümit olursunBen tekrar yapmadim canim yarin kan vericem bakalim insallah pozitif olur hepimizin
Evet sag bacagıma vurdu yürürken bianda bikerede evde uzanırken oldu busefer sola vurduHıım, bunu bilmiyordum teşekkür ederimBiraz önce de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı oluştu ve sağ bacağıma vurdu, çok sürmedi ama. Önceki günlerde de bir, iki kez olmuştu.. Böyle birşey yaşadınız mı acaba?
İnşallahh hemen yaz cıkınca sonucuuuYarın çoğumuz yaptıracağız sanırım inşallah istediğimiz gibi güzel olur sağlıklı sıhhatli bizimle olsun bebiişler❤❤❤
İnşallah yazacağım canımİnşallahh hemen yaz cıkınca sonucuuu
Hep dua ediyorum sizlere rabbim hepimize nasip etsinMaşallah ya bize de dua bizlerinki de yükselsin yarın bende tekrar gidecem yükseldi mi diye
evet malesefKızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?
İlk 5gün hiçbir ağrım belirtim olmadı sadece şeffaf renkli akıntım oldu.5.günden sonra her ay adet öncesi yaşadığım sancıları yaşadım ara ara.göğüslerim çok aşırı olmasada ağrımaya başladı bir saat çok hassassa 1saat sonra daha iyi sürekli değil yani.akıntım tam kesilmedi azaldı ama.dün kan verdim 124 çıktı yarın ikinci testimi vericemArladaslar burada belirtilerinizi tam olarak yazarsaniz biz de uzerine konusuruz aslinda ilk gunden beri
İnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?Esımde bır sıkıntı yok ama benim amh seviyem cok dusuk nerdeyse yok denecek kadar az folıkul var bende 3 tane falan bakalım pazartesı transfer yapıldı neler olacak
Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
Merhaba , kabızlık yaşamanız çok normal tutunmaya engel değil ancak eziyet çekmemek için hamilelikte kullanılan bir ilaç var dulucan şurup ben onu kullandım hatt ilk iki gün içmedim fena kabızdım çok korktum ıkınırken bir şey olur mu diye o yüzde doktorun önerdiği ilacı aldım. Çok çok iyi geldi özellikle sabah aç karnına içip üstüne bol su hemen wc ye çıkarttırıyor. Benim transferim 21 aralıkda oldu, şu anda 5+4 haftalığımArkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan
Amh değerinize hiç takılmayın tedavide çok başaka oluyor. Ben de 42 yaşındayım amh değerim 0.8 di. İki denemede 1 yumurta gelişti son denememizde 5 yumurta oldu. 3 ü gelişti ve döllendi. Transferim oldu şimdi 5+4 olduk. Prowomen , Q10 alın vitamin olarak kaliteye çok etkili.İnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?
Bozuk gibii canım ama idrar taşırmışda olabılırTest bozuk mu sizce kızlar
Progestan kullanırken şeffaf renkli akıntıyı nasıl fark edebildiniz? Çünkü sürekli beyaz ilaç kalıntısı gibi geliyor da normalde. Ben o yüzden hep günlük ped kullanıyorum.İlk 5gün hiçbir ağrım belirtim olmadı sadece şeffaf renkli akıntım oldu.5.günden sonra her ay adet öncesi yaşadığım sancıları yaşadım ara ara.göğüslerim çok aşırı olmasada ağrımaya başladı bir saat çok hassassa 1saat sonra daha iyi sürekli değil yani.akıntım tam kesilmedi azaldı ama.dün kan verdim 124 çıktı yarın ikinci testimi vericem
Yanitladigin icin cok tesekkur ederim test sonucun da super insallah duzenli artar arkadasim bebisin hep seninle sagliklica kalirİlk 5gün hiçbir ağrım belirtim olmadı sadece şeffaf renkli akıntım oldu.5.günden sonra her ay adet öncesi yaşadığım sancıları yaşadım ara ara.göğüslerim çok aşırı olmasada ağrımaya başladı bir saat çok hassassa 1saat sonra daha iyi sürekli değil yani.akıntım tam kesilmedi azaldı ama.dün kan verdim 124 çıktı yarın ikinci testimi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?