- 19 Ekim 2020
- 134
- 117
- 18
- 37
Ben hiç kaset gebelik testi yapmadım o yüzden bilemiyorum ama hcg olmasa çizgi çıkmaz heraldeTest bozuk mu sizce kızlar
Evet sizin adınıza çok mutluyum, gebeliğiniz daim olsun inş, folik asit ve balık yağı kullanıyorum, sizin yazdıklarınızı kullansam ağır gelir mi?Amh değerinize hiç takılmayın tedavide çok başaka oluyor. Ben de 42 yaşındayım amh değerim 0.8 di. İki denemede 1 yumurta gelişti son denememizde 5 yumurta oldu. 3 ü gelişti ve döllendi. Transferim oldu şimdi 5+4 olduk. Prowomen , Q10 alın vitamin olarak kaliteye çok etkili.
Çok teşekkürler inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Vitaminler ağır olmaz bunlara ek ben de folic asit ve balık yağı bir de ek propolis kullandım. Ve mutlaka avocado yedim.Evet sizin adınıza çok mutluyum, gebeliğiniz daim olsun inş, folik asit ve balık yağı kullanıyorum, sizin yazdıklarınızı kullansam ağır gelir mi?
Sabahları ilk idrarda beyaz ilaç kalıntısı gibi oluyo ama her sabah değil günün diğer saatlerindede peçeteden farkediyorumProgestan kullanırken şeffaf renkli akıntıyı nasıl fark edebildiniz? Çünkü sürekli beyaz ilaç kalıntısı gibi geliyor da normalde. Ben o yüzden hep günlük ped kullanıyorum.
Aminn canımYanitladigin icin cok tesekkur ederim test sonucun da super insallah duzenli artar arkadasim bebisin hep seninle sagliklica kalirBenim de bugun transferimin 4. Gunu dun oglen regl agrisi gibi agrim oldu butyn gun ve gece devam etti sabah kesildi bugun bi belirti hissetmedim. Sadece cok cok hafif bir gohis hassasiyeyim var.
Teşekkür ederim, yarın ilk işim dediklerini alacağım, SağolÇok teşekkürler inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Vitaminler ağır olmaz bunlara ek ben de folic asit ve balık yağı bir de ek propolis kullandım. Ve mutlaka avocado yedim.
İnan o kadar rahatladım ki. Çok sevindim.8 kat artmış annesi. bence ilk test yanlıştı. Sonuçta çok güzel artmış önemli olan o. Bi sonraki artışta iyi olursa rahat bi nefes alabiliriz artıkYaa inşallahh valla şokdayım hala
8 kat cok fazla degılmı yine içim rahat degıl ama cuma gunu nu. İple cekıyorumİnan o kadar rahatladım ki. Çok sevindim.8 kat artmış annesi. bence ilk test yanlıştı. Sonuçta çok güzel artmış önemli olan o. Bi sonraki artışta iyi olursa rahat bi nefes alabiliriz artık
Değil sen şimdi o kadarını düşünme. Doktorun ne dedi? Güzel artmış falan demedi mi?8 kat cok fazla degılmı yine içim rahat degıl ama cuma gunu nu. İple cekıyorum
Suan ğozıtıf cuma tekrar dedıDeğil sen şimdi o kadarını düşünme. Doktorun ne dedi? Güzel artmış falan demedi mi?
Oyle de insan atamıyor kafasından ne bılımTakma hiç kafana dediğim gibi kendine yapıyorsun onlara bişey olmuyo yine aynı yine aynı
Hayırlı haberlerle ınsallah 27 yasındayım 0.47 cıktı benim amh seviyemİnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?
Hayırlı haberlerle ınsallah 27 yasındayım 0.47 cıktı benim amh seviyem
Amin, yaşınız da küçükmüş, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bu kadarcık mı ya.Suan ğozıtıf cuma tekrar dedı
Evet aynen öyle hic umrunda degılBu kadarcık mı ya.onlar için sıradan şeyler tabi bunlar hadi hayırlısıyla Cuma’ya bakalım.
4 ocakHangi gün transfer oldun canım
Öncelikle maşallah diyeyim. Sağlıcakla kucağınıza alın.Merhaba , kabızlık yaşamanız çok normal tutunmaya engel değil ancak eziyet çekmemek için hamilelikte kullanılan bir ilaç var dulucan şurup ben onu kullandım hatt ilk iki gün içmedim fena kabızdım çok korktum ıkınırken bir şey olur mu diye o yüzde doktorun önerdiği ilacı aldım. Çok çok iyi geldi özellikle sabah aç karnına içip üstüne bol su hemen wc ye çıkarttırıyor. Benim transferim 21 aralıkda oldu, şu anda 5+4 haftalığımsiZinde güzel haberleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?