2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet sizin adınıza çok mutluyum, gebeliğiniz daim olsun inş, folik asit ve balık yağı kullanıyorum, sizin yazdıklarınızı kullansam ağır gelir mi?

Evet sizin adınıza çok mutluyum, gebeliğiniz daim olsun inş, folik asit ve balık yağı kullanıyorum, sizin yazdıklarınızı kullansam ağır gelir mi?
Çok teşekkürler inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Vitaminler ağır olmaz bunlara ek ben de folic asit ve balık yağı bir de ek propolis kullandım. Ve mutlaka avocado yedim.

Progestan kullanırken şeffaf renkli akıntıyı nasıl fark edebildiniz? Çünkü sürekli beyaz ilaç kalıntısı gibi geliyor da normalde. Ben o yüzden hep günlük ped kullanıyorum.
Sabahları ilk idrarda beyaz ilaç kalıntısı gibi oluyo ama her sabah değil günün diğer saatlerindede peçeteden farkediyorum

Aminn canım ağrıları hiç kafaya takma çok normalmiş doktorumda öyle söylemişti göğüs hassasiyeti benimde öyle çok hafif başlamıştı güzel haberlerini duyarım inşallah

Çok teşekkürler inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Vitaminler ağır olmaz bunlara ek ben de folic asit ve balık yağı bir de ek propolis kullandım. Ve mutlaka avocado yedim.
Teşekkür ederim, yarın ilk işim dediklerini alacağım, Sağol

İlk hamileliğimde bi jel kullanıyordum. Hep beyaz akıntısı oluyordu tortulu bir şekilde. Sonra bi gün tuvaletimi yaparken nerdeyse küçük bir ceviz büyüklüğünde bir topak birden düştü. Nasıl korktum bebek düştü sandım ama çok şükür onla alakalı değilmiş yani kızlar jel kullanıyorsanız tortulu akıntı falan olabilir Arada birikip daha fazla akıntıda olabilir. Hepsi normal şeyler. Bu endişeler hiç bitmiyor. Annelik böyle bişey. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızdada endişeler bitmeyecek inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla.

İnan o kadar rahatladım ki. Çok sevindim.8 kat artmış annesi. bence ilk test yanlıştı. Sonuçta çok güzel artmış önemli olan o. Bi sonraki artışta iyi olursa rahat bi nefes alabiliriz artık
8 kat cok fazla degılmı yine içim rahat degıl ama cuma gunu nu. İple cekıyorum

İnş güzel sonuçlar alırsınız, benimde amh düşük, 2 haftaya adet olacağım ve baslayacaz tedaviye, amh niz kaç çıktı, yaşınız büyük mü?
Hayırlı haberlerle ınsallah 27 yasındayım 0.47 cıktı benim amh seviyem

Öncelikle maşallah diyeyim. Sağlıcakla kucağınıza alın. rabbim bize de nasip etsin. O gün dupalac aldim içtim, kayısı, zeytinyağı yoğurt karışımı yaptim geçti çok şükür. Insaallah benim bebişim de tutunuverir. Bugün benim daha 3. Günüm. Ve hiçbişey hissetmiyorum hala. Siz neler hissetmiştiniz

Merhabalar. Ben de pazartesi 3. gün embriyosu taze transfer oldum bi yanım çok düşünmemem gerektiğini söylüyor, dizi film ne varsa izlemeye çalışıyorum, diğer yanım fırsat buldugum her boşlukta buraya bakıyor :) birbirimize bol bol dua edelim, hepimizin gönlünden geçen olsun hayırlısıyla <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…