2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Az daha eltılerıme falan soyleyecekti zor tuttum herkes kendine gore herseyı biliyor herseye yorum yapıyorlar ama ne hıssettıgını bilmiyorlar ıste bızı bizden baskası anlamıyor
Ne gerek var herkesin herşeyi bilmesinin hiiiic gereği yok ben söyleyeceğim insana zaten söylüyorum mantıken gerisi boş demekki sen kendin baskın çık demeyin söylemeyin benim hayatım benim sorunum de bı kere bidaha diyemezler

Valla hersey gelıyo aklıma engel olamıyorum
Ya haklisin o konuda. Valla ben de burdaki arkadaslar gibi hep iyi dusunelim iyi plsun diye yaklasiyorum ama kendi dusuncelerimizle yalniz kalinca hepimiz acaba acaba acaba diye her turli ihtimali dusunuyoruz Ama onemli olan bu sureci sakin atlatmak sakin olalim bakalim

Kesinlikle tek kalınca gece olunca tam çıldırmalık anlar yaşıyorum

Kızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?

Kızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?
Evet tıpkısı aynısıı agrı zaten hep vardı bende son 5 gundur sabah kalkınca özellikle işedim sanıyorum su gıbı akıntı

Evet canım ağrım oluyo hala daha akıntımda oluyo biraz azaldı bugün şeffaf renkli ama su sıvı değil

Arkadaslar slm. Dun transfer gunumdu. Bu gece hep adet olacakmis gibi sancim oldu. Kac kere uyandim. Hala da gecmis degil. Boyle olan oldu mu? Normal mi yoksa bi problem mi var?
Merhaba pazartesı benımde transfer gunumdu ıcını ferah tut ılacları kullanmaya devam ettikce adet olmuyoruz dua et ve kendını strese sokma uzak tut herseyden

Cok sukur durdurabıldım ama bazı seylerı anlamıyor bazende yanlıs anlıyor en azından annesiyle babasıyla yetindi sukur ki

Evet tıpkısı aynısıı agrı zaten hep vardı bende son 5 gundur sabah kalkınca özellikle işedim sanıyorum su gıbı akıntı
Ben de adet oldum sanıyorum çünkü bugün veya yarın olmam gerekiyor. Baktığımda birşey göremeyince içim rahatlıyor, inşAllah adet olmayız

Oluyor canim akinti da progestan kullaniyoruz diye sanirim
Evet, bence de ama son üç gündür daha da artış gösterince ve adet tarihi de yaklaşınca endişelendim sanırım

Evet canım ağrım oluyo hala daha akıntımda oluyo biraz azaldı bugün şeffaf renkli ama su sıvı değil
Demek herkeste olabilen normal bir durum, hepinize teşekkür ederim kızlar

İlaçları bırakmadan adet olman imkansız canım bırakınca olursun anca benımde bugun adet gunumdu normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…