Canım sen dün yaptın demi idrar testi daha mi koyu çıkmıştı
Allah korusun arkadasim icini ferah tut. Guzel dusun guzel olsun neden aklina oyle seyler getiriyorsun bak ne guzel artmis degerin hic endiselenme hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallahŞimdide korkuyorum dışgebelik olabılırmı diye
Ne gerek var herkesin herşeyi bilmesinin hiiiic gereği yok ben söyleyeceğim insana zaten söylüyorum mantıken gerisi boş demekkiAz daha eltılerıme falan soyleyecekti zor tuttum herkes kendine gore herseyı biliyor herseye yorum yapıyorlar ama ne hıssettıgını bilmiyorlar ıste bızı bizden baskası anlamıyor
İnşallah değildir dualarim seninle canimŞimdide korkuyorum dışgebelik olabılırmı diye
Valla hersey gelıyo aklıma engel olamıyorumAllah korusun arkadasim icini ferah tut. Guzel dusun guzel olsun neden aklina oyle seyler getiriyorsun bak ne guzel artmis degerin hic endiselenme hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Sonra pozitife döndü ama dimiçok erken yapmıışsın canımm çıkmaması normal benim dün 10.günümdü idrar testim negatif çıktı
Canııımmm çok güzel artmış tebrikler
Bana gazla geldi yada test yanlıs cıktı en basta bilmiyorum yaCanııımmm çok güzel artmış tebrikler
Ya haklisin o konuda. Valla ben de burdaki arkadaslar gibi hep iyi dusunelim iyi plsun diye yaklasiyorum ama kendi dusuncelerimizle yalniz kalinca hepimiz acaba acaba acaba diye her turli ihtimali dusunuyoruzValla hersey gelıyo aklıma engel olamıyorum
Kesinlikle tek kalınca gece olunca tam çıldırmalık anlar yaşıyorumYa haklisin o konuda. Valla ben de burdaki arkadaslar gibi hep iyi dusunelim iyi plsun diye yaklasiyorum ama kendi dusuncelerimizle yalniz kalinca hepimiz acaba acaba acaba diye her turli ihtimali dusunuyoruzAma onemli olan bu sureci sakin atlatmak sakin olalim bakalim
Aynen meditasyon iyi geliyo ama en azindan kafani bosaltiyorsunKesinlikle tek kalınca gece olunca tam çıldırmalık anlar yaşıyorum
Evet tıpkısı aynısıı agrı zaten hep vardı bende son 5 gundur sabah kalkınca özellikle işedim sanıyorum su gıbı akıntıKızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?
Oluyor canim akinti da progestan kullaniyoruz diye sanirimKızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?
Evet canım ağrım oluyo hala daha akıntımda oluyo biraz azaldı bugün şeffaf renkli ama su sıvı değilKızlar, sizde de ara ara adet ağrısı gibi ağrı olup açık sarı veya şeffaf, ya da su gibi(tam tarif de edemiyorum ama) bir akıntı geliyor mu?
Merhaba pazartesı benımde transfer gunumdu ıcını ferah tut ılacları kullanmaya devam ettikce adet olmuyoruz dua et ve kendını strese sokma uzak tut herseydenArkadaslar slm. Dun transfer gunumdu. Bu gece hep adet olacakmis gibi sancim oldu. Kac kere uyandim. Hala da gecmis degil. Boyle olan oldu mu? Normal mi yoksa bi problem mi var?
Cok sukur durdurabıldım ama bazı seylerı anlamıyor bazende yanlıs anlıyor en azından annesiyle babasıyla yetindi sukur kiNe gerek var herkesin herşeyi bilmesinin hiiiic gereği yok ben söyleyeceğim insana zaten söylüyorum mantıken gerisi boş demekkisen kendin baskın çık demeyin söylemeyin benim hayatım benim sorunum de bı kere bidaha diyemezler
Ben de adet oldum sanıyorum çünkü bugün veya yarın olmam gerekiyor. Baktığımda birşey göremeyince içim rahatlıyor, inşAllah adet olmayızEvet tıpkısı aynısıı agrı zaten hep vardı bende son 5 gundur sabah kalkınca özellikle işedim sanıyorum su gıbı akıntı
Evet, bence de ama son üç gündür daha da artış gösterince ve adet tarihi de yaklaşınca endişelendim sanırımOluyor canim akinti da progestan kullaniyoruz diye sanirim
Demek herkeste olabilen normal bir durum, hepinize teşekkür ederim kızlarEvet canım ağrım oluyo hala daha akıntımda oluyo biraz azaldı bugün şeffaf renkli ama su sıvı değil
İlaçları bırakmadan adet olman imkansız canım bırakınca olursun anca benımde bugun adet gunumdu normaldeBen de adet oldum sanıyorum çünkü bugün veya yarın olmam gerekiyor. Baktığımda birşey göremeyince içim rahatlıyor, inşAllah adet olmayız
Evet, bence de ama son üç gündür daha da artış gösterince ve adet tarihi de yaklaşınca endişelendim sanırım
Demek herkeste olabilen normal bir durum, hepinize teşekkür ederim kızlar
Masallah duygucum hayirlisyla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?