- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Yaaaa ben sana ne dedim inşallah çok güzel maşallah yarını bende iple çekiyorum artık ohhh bana bu çok iyi geldi valla anlatamam ❤❤❤
Benım ıdrarda 6. Gunden itibaren hep pozitiftiçok erken yapmıışsın canımm çıkmaması normal benim dün 10.günümdü idrar testim negatif çıktı
2 gun önce 8 diilk değerin kaçtı canım
Çok dua ettım hem kendime hem burdakılere inşallah hayırlı sonuclar alırızYaaaaa
Yaaaa ben sana ne dedim inşallah çok güzel maşallah yarını bende iple çekiyorum artık ohhh bana bu çok iyi geldi valla anlatamam ❤❤❤
Canım crınone jeli nerden alıyorsunMerhaba,bende 11 ocakta 2 embriyo transferi oldum,toplama yapıldığı gibi crinone jel,coraspin,progestan iğne,cyclo,folbiol folik asit,dekort ilaçlarına başlattı doktorum,transfer olduktan sonrada ekstra hibor kan sulandırıcı iğnelere başlattı ve diğerlerine devam,bu 4. Denemem,ilk denememde kalp atışından kısa bir süre sonra düşük oldu,belki onun için ekstra iğne vermiştir diye düşünüyorum
Benim bir önceki tedavilerimden kalmıştı eczaneden almıştım,şimdi almadım açıkçası ,ama diğer tüm ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım,crinoneyide yazar bence,önceki tedavilerimde hep ücretli almıştım,yazdırmak aklıma gelmemiştiCanım crınone jeli nerden alıyorsun
Bu kasık ağrısı yaşayanlar ağırlıklı olarak sol taraf arada da sağ tarafta da hissediyorlar mı?Benım ıdrarda 6. Gunden itibaren hep pozitifti
Benim hep solBu kasık ağrısı yaşayanlar ağırlıklı olarak sol taraf arada da sağ tarafta da hissediyorlar mı?
Bende onceden aldıklarım kullanıyom bulamadım hıcbıyerdeBenim bir önceki tedavilerimden kalmıştı eczaneden almıştım,şimdi almadım açıkçası ,ama diğer tüm ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım,crinoneyide yazar bence,önceki tedavilerimde hep ücretli almıştım,yazdırmak aklıma gelmemişti
her bünye farklı canım belli olmuyo işteBenım ıdrarda 6. Gunden itibaren hep pozitifti
Benım 8. Gün başladı rahime kasılma ağrısı sonra sol genellikle agrıdı ve 6.Gün test yaptım bende çıkmadı hayalet çizgi bile yoktu sonraki günler silik şekilde çıktı dün tekrar yaptım çift çizgi net çıktı bugun tekrar yapacam bakalım çıkıyor mu çizgi daha mi koyu silik mi değerin yükselip yükselmedigi de anlaşılır diye düşünüyorumBu kasık ağrısı yaşayanlar ağırlıklı olarak sol taraf arada da sağ tarafta da hissediyorlar mı?
Bana lutinus jel yazmıştı doktorum,crinone var dedim,kullandırdı,bu yoksa bunu kullan demeli aslında doktorlar,bazı ilaçları bulmak güç oluyor gerçektendeBende onceden aldıklarım kullanıyom bulamadım hıcbıyerde
Canım sen dün yaptın demi idrar testi daha mi koyu çıkmıştıBende onceden aldıklarım kullanıyom bulamadım hıcbıyerde
Ay ne güzel inşallah bugün yaptığın da net çıkar. Benim genellikle sol ağrıyor ama sağ tarafta da biraz olunca sadece sol mu olması gerekiyor acaba adet mi olacağım diye düşündümBenım 8. Gün başladı rahime kasılma ağrısı sonra sol genellikle agrıdı ve 6.Gün test yaptım bende çıkmadı hayalet çizgi bile yoktu sonraki günler silik şekilde çıktı dün tekrar yaptım çift çizgi net çıktı bugun tekrar yapacam bakalım çıkıyor mu çizgi daha mi koyu silik mi değerin yükselip yükselmedigi de anlaşılır diye düşünüyorum
Doktor dan da kaynaklı esimde öyleydi çoğu zaman ama hidrosalpenks ameliyatı için bı doktora gittik orda rahatladı doktor konuşunca falan sonra şimdiki doktorumla tanıştık buda sağolsun öyle olunca inanır mısın tedaviye başladığımızdan beri bakış açısı değişti tabi diğerleri hala aynı sıkmaya devam ediyo da ben tinlamiyorum eşime söylüyorum artık cevabını veriyo sizene karışmayın bı diye önceden asla diyemiyodu biliyo annesi kız kardeşi yengesi benim annem babam ve direk annemin evine geldim evde durdugumda olmazsa neler soylenecegni az çok tahmin ettiğimden seslerini en başta kestimBen bunu Bı turlu esıme anlatamadım annesiyle babasına soyledı su an kafamda olumsuz olursa onlara nasıl soyleyecegım diye dusunuyorum klasık cevap ne var ki dıyorlar ama yasamadan anlamıyorlar ya hanı derler ya essek ten dusmusun halini essekten dusmus anlar diye oyle bızımkısı yaramızdan tanıyoruz bız bırbırımızı dusunmemeye calısıyorum onları yok saymaya calısıyorum ama kafamın ıcınde sureklı donup duruyor
Evet canımCanım sen dün yaptın demi idrar testi daha mi koyu çıkmıştı
Az daha eltılerıme falan soyleyecekti zor tuttum herkes kendine gore herseyı biliyor herseye yorum yapıyorlar ama ne hıssettıgını bilmiyorlar ıste bızı bizden baskası anlamıyorDoktor dan da kaynaklı esimde öyleydi çoğu zaman ama hidrosalpenks ameliyatı için bı doktora gittik orda rahatladı doktor konuşunca falan sonra şimdiki doktorumla tanıştık buda sağolsun öyle olunca inanır mısın tedaviye başladığımızdan beri bakış açısı değişti tabi diğerleri hala aynı sıkmaya devam ediyo da ben tinlamiyorum eşime söylüyorum artık cevabını veriyo sizene karışmayın bı diye önceden asla diyemiyodu biliyo annesi kız kardeşi yengesi benim annem babam ve direk annemin evine geldim evde durdugumda olmazsa neler soylenecegni az çok tahmin ettiğimden seslerini en başta kestimanlamazlar kolay geliyo onlara eski usul düşündükleri için hep o eski usuller zaten sorun yaratiyo ya hayatta düşünme asla takma onları onların söylediklerini he deyip geç kendin uzuluyosun canım sadece başka kimse değil
Ben hidrosalpenks den oldugumde eşimin kuzeninin düğünü vardi salona falan gitmedim haliyle gorumcemi halası aramış naptınız falan diye niye gelmediniz sende yoktun gelin falan da yoktu hayırdır diye hemen demiş görümcecim ameliyat oldu o deme hala kimseye demiş bebelerden gelmedim bende diye bırak halayı halanin gelini duymuş beni ariyo geçmiş olsun diye sakince konuştum kapadım görümceme bı saydirdim Allah'tan kimseye demedim duyurmak istemedim bidaha benim hayatımla ilgili lütfen kimseye bişey demeyin duyarsan asla konuşmam diye şimdi kimseye bişey diyemiyo diyosa da beni aramiyolarAz daha eltılerıme falan soyleyecekti zor tuttum herkes kendine gore herseyı biliyor herseye yorum yapıyorlar ama ne hıssettıgını bilmiyorlar ıste bızı bizden baskası anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?