2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

günaydın , bende bu sabah kan verdim 12. günüm öğleden sonra çıkar dediler bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonra

Ben de gerçekle yüzleşmemek için sabahtan beri türlü işler uydurup kan vermeye gitmiyorum. Öğleden sonra mecbur vericem. Hakkımızda hayırlısı artık

Bende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonra
inşallah canım sen ne zaman transfer olmuştun

Ben de gerçekle yüzleşmemek için sabahtan beri türlü işler uydurup kan vermeye gitmiyorum. Öğleden sonra mecbur vericem. Hakkımızda hayırlısı artık
canım verseydin keşke ben sabah 8:30 falan verdim öğleden sonra dediler hemde tüp bebek merkezimde yaptırdım devlet falanda değil bence sende git hemen vakit kaybetme neden ümitsizsin

canım verseydin keşke ben sabah 8:30 falan verdim öğleden sonra dediler hemde tüp bebek merkezimde yaptırdım devlet falanda değil bence sende git hemen vakit kaybetme neden ümitsizsin
Valla tüp bebek merkezini göresim de yok. Eve yakın özel bi hastane var 1.5 saatte veriyor oraya gidicem birazdan.
Vücudumu tanıyorum ya, inanılmaz belim ağrıyor adet öncesi her ay çekiyorum bu ağrıyı. Göğüslerim tamamen söndü hassasiyet geçti.
Yani negatif olduğuna eminim eskaza çıkarsa büyük şok olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…