Bende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonragünaydın , bende bu sabah kan verdim 12. günüm öğleden sonra çıkar dediler bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Insallah canim hadi bakalim bizi de bilgilendir dualarimiz seninleBende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonra
Sabırsızlıkla bekliyorum.guel haberlerimiz ben de yarın kan vercem.yerimde duramıyorumgünaydın , bende bu sabah kan verdim 12. günüm öğleden sonra çıkar dediler bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar cikar sabırsızlıkla bekliuorumBende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonra
evet canım negatifSenin de negatif çıkmıştı dimi idrar testin
inşallah canım güzel haberler veririz hepimizSabırsızlıkla bekliyorum.guel haberlerimiz ben de yarın kan vercem.yerimde duramıyorum
benim karnım ağrıyo ara ara sendede varmıSabırsızlıkla bekliyorum.guel haberlerimiz ben de yarın kan vercem.yerimde duramıyorum
İnşallah kanda pozitifi görürürüz hepimiz rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasınevet canım negatif
inşallah canım sen ne zaman transfer olmuştunBende sabah kan verdim öğleden sonra çıkar dediler sürekli sayfayı yeniliyorum hala çıkmadı ama heyecandan ölcem inşallahh çok güzel sonuçlar alırız dk lar sonra
canım verseydin keşke ben sabah 8:30 falan verdim öğleden sonra dediler hemde tüp bebek merkezimde yaptırdım devlet falanda değil bence sende git hemen vakit kaybetme neden ümitsizsinBen de gerçekle yüzleşmemek için sabahtan beri türlü işler uydurup kan vermeye gitmiyorum. Öğleden sonra mecbur vericem. Hakkımızda hayırlısı artık
aynen canım benimde çok gazın var karnım patlıcak gibi doktora sormuştun ilaçlar yapar dediYa bu gazda ilaçlardan mı oluyor?
2ocakta canıminşallah canım sen ne zaman transfer olmuştun
Valla tüp bebek merkezini göresim de yok. Eve yakın özel bi hastane var 1.5 saatte veriyor oraya gidicem birazdan.canım verseydin keşke ben sabah 8:30 falan verdim öğleden sonra dediler hemde tüp bebek merkezimde yaptırdım devlet falanda değil bence sende git hemen vakit kaybetme neden ümitsizsin
Progestan iğnede gaz yapıyormuş galibaYa bu gazda ilaçlardan mı oluyor?
İnşallah canım allah razı olsunInsallah canim hadi bakalim bizi de bilgilendir dualarimiz seninle
Çok teşekkürler inşallah sizin içinde öyle olsunteşekkürler canım çok güzel anlatmışsın hamileliğin hayırlı olsun Rabbim güzel bi hamilelik geçirmeni nasip etsin
Evet kesinlikle .. idrar çok yanıltıcı oluyoraynen fazla düşünmemeye çalış canım doktorlar zaten gününüz gelmeden test falan yapmayın diyolar özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?