2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar selam,

Benim 4 Ocak Pazartesi günü transferim oldu. Bugün 3. gün. Laptopu kaldırırken rahmimde yanma oldu. Ya hemen uzandım, ayaklarımı kaldırdım, bol su içtim.

Endişelenmeli miyim? off kafayı yiyeceğim.

Merhaba, endişelenmeyin ve olumsuz düşünmeyin bence Ben de az önce yatarken biraz sarsıldım ve arada bacaklarımı kasıyorum istemsiz. umarım ikimiz için de sorun olmamıştır

Benım transfer 2 ocakta oldu hala rahmimde agrı var yanma oluyoo arada belim agrıyoo ilk trannsferde hiç böyle seyler olmamıstı

Benım transfer 2 ocakta oldu hala rahmimde agrı var yanma oluyoo arada belim agrıyoo ilk trannsferde hiç böyle seyler olmamıstı

Merhaba, 4 Ocak’ta transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Sadece 2.gün ve bugün gaz sancısı oluyor arada ve karnım ağrıyor. Biraz da baş ağrısı var ama bunları belirti olarak görmüyorum. Sizin yanma nasıl oluyor acaba? İdrar yanması gibi mi?

Benimde aynı seninle birebir :) kafaya takmıyorum işe gidiyorum çok yormamaya çalışıyorum iyi beslenip ilaçlarımı alıyorum bakalım 15 ocak test yaptırıcaz

Hayır idrarda bişey yok sadce orta kısımda yanma gibi agrı oluyor saga sola dagılıyo bisüre geciyo sonra

Benimde aynı seninle birebir :) kafaya takmıyorum işe gidiyorum çok yormamaya çalışıyorum iyi beslenip ilaçlarımı alıyorum bakalım 15 ocak test yaptırıcaz

Evet, 15 Ocak test günümüz :) inşAllah o gün güzel sonuçlar alırız

Hayır idrarda bişey yok sadce orta kısımda yanma gibi agrı oluyor saga sola dagılıyo bisüre geciyo sonra

Umarım önemli birşey değildir, gerçekten çok dikkat gerektiriyor bunu anladım. Pijamamı giyerken bile elim çarpar diye korkuyorum artık. Az önce başıma geldi de

Umarım önemli birşey değildir, gerçekten çok dikkat gerektiriyor bunu anladım. Pijamamı giyerken bile elim çarpar diye korkuyorum artık. Az önce başıma geldi de
Çok pimpirikde yapmamak gerekıyor hayırlısı sonucta olmayabılırde

İşte benim de bugün laptop kaldırayım derken başıma gelen yanma.. Doktoruma ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecek.

İşte benim de bugün laptop kaldırayım derken başıma gelen yanma.. Doktoruma ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecek.
Ben sordum hıcbısey yok dedı ben bısey kaldırmadıgım halde oldu yanma diger transferımde asla boyle seyler yoktu kımyasal olmustu o

Test yaptırana kadar raporl olmıcak mıyız ya nasıl gidiyorsunuz işeben de gitmek istiyorum evde vakit geçiremem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…