Amin, inşAllahGüzel haberler alalım inşallah
Henüz hiçbir belirti yaşamadım.prolutex iğne kullanıyorum sabah akşam karnımda ağrı oluyo hafif sadeceAmin, inşAllahSizde şuan herhangi bir belirti var mı acaba?
Bende de hiç bir belirti yok şuan. Ben de Prolutex iğne kullanıyorum sabah ve akşam. Allah bebişlerimizi korusunHenüz hiçbir belirti yaşamadım.prolutex iğne kullanıyorum sabah akşam karnımda ağrı oluyo hafif sadece
Kızlar selam,
Benim 4 Ocak Pazartesi günü transferim oldu. Bugün 3. gün. Laptopu kaldırırken rahmimde yanma oldu. Ya hemen uzandım, ayaklarımı kaldırdım, bol su içtim.
Endişelenmeli miyim? off kafayı yiyeceğim.
Benım transfer 2 ocakta oldu hala rahmimde agrı var yanma oluyoo arada belim agrıyoo ilk trannsferde hiç böyle seyler olmamıstı
Benimde aynı seninle birebir :) kafaya takmıyorum işe gidiyorum çok yormamaya çalışıyorum iyi beslenip ilaçlarımı alıyorum bakalım 15 ocak test yaptırıcazMerhaba, 4 Ocak’ta transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Sadece 2.gün ve bugün gaz sancısı oluyor arada ve karnım ağrıyor. Biraz da baş ağrısı var ama bunları belirti olarak görmüyorum. Sizin yanma nasıl oluyor acaba? İdrar yanması gibi mi?
Hayır idrarda bişey yok sadce orta kısımda yanma gibi agrı oluyor saga sola dagılıyo bisüre geciyo sonraMerhaba, 4 Ocak’ta transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Sadece 2.gün ve bugün gaz sancısı oluyor arada ve karnım ağrıyor. Biraz da baş ağrısı var ama bunları belirti olarak görmüyorum. Sizin yanma nasıl oluyor acaba? İdrar yanması gibi mi?
Benimde aynı seninle birebir :) kafaya takmıyorum işe gidiyorum çok yormamaya çalışıyorum iyi beslenip ilaçlarımı alıyorum bakalım 15 ocak test yaptırıcaz
Hayır idrarda bişey yok sadce orta kısımda yanma gibi agrı oluyor saga sola dagılıyo bisüre geciyo sonra
Çok pimpirikde yapmamak gerekıyor hayırlısı sonucta olmayabılırdeUmarım önemli birşey değildir, gerçekten çok dikkat gerektiriyor bunu anladım. Pijamamı giyerken bile elim çarpar diye korkuyorum artık. Az önce başıma geldi de
Çok pimpirikde yapmamak gerekıyor hayırlısı sonucta olmayabılırde
İşte benim de bugün laptop kaldırayım derken başıma gelen yanma.. Doktoruma ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecek.Hayır idrarda bişey yok sadce orta kısımda yanma gibi agrı oluyor saga sola dagılıyo bisüre geciyo sonra
Ben sordum hıcbısey yok dedı ben bısey kaldırmadıgım halde oldu yanma diger transferımde asla boyle seyler yoktu kımyasal olmustu oİşte benim de bugün laptop kaldırayım derken başıma gelen yanma.. Doktoruma ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecek.
İlk transfer heraldeKesinlikle, işte onu kendime anlatamıyorum
Ben de..Kesinlikle, işte onu kendime anlatamıyorum
Evettt çok mu belli oluyorİlk transfer heralde
AynenEvettt çok mu belli oluyor
Test yaptırana kadar raporl olmıcak mıyız ya nasıl gidiyorsunuz işeBenimde aynı seninle birebir :) kafaya takmıyorum işe gidiyorum çok yormamaya çalışıyorum iyi beslenip ilaçlarımı alıyorum bakalım 15 ocak test yaptırıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?