İyisini düşünelim, iyi olsun.Karnım ağrıyo arada bi sanki minik minik biri cimcikler gibi şeyler oluyo. Göğüslerim ateş parçası gibi yanıyo hassas. Gereksiz bi ağlama geliyo ara ara. Sebepsiz sinir hali. Kendime tahammül edemiyorum zaman zaman.Sürekli uykum var. Ah bunlar belirti mi ilaçlarım yan etkisi mi. Bide 2 yumurta kondu bana.
Ah keşke çok istiyorum ikizİyisini düşünelim, iyi olsun.Bir de ikiz geliyormuş inşallah
Bu belirtilerle ilgili yabancı kaynakları da okudum, hepsinin tek dediği en doğrusu kan testi. Onun için de 2 hafta beklemek lazım. Dakika saya saya geçecek günler.
Prof.doktor diye gittiğim ilk görüşmemde çok ilgili gibi gösterdi kendini ikinci gittiğimde o kadar soğuktu ki dedim tedavi sürecinde deli edecek bu doktor beniBende ilk transferimi olacağım. Yalnız bir sorum olacak size. Doktorunuzla iletişiminiz nasıl? Ben mesela bugün regl oldum ve tedaviye başlamak için mesaj attım o kadar ilgisiz ve soğuk ki bağ kuramıyorum bir türlü. Kurmam da gerekiyor mu bilmiyorum. Başka bir doktora daha var orda daha cana yakın gibi değiştirsem mi diyorum ama en başından beri ona gittim nasıl olacak bilmiyorum.
Maddi manevi o kadar yorucu bir süreçki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.2de başarısız aşılamam var benim. Bu sefer sanki kesin olucak gibi çok yükseldik. Of ne zor işlermişKızlar hayırlı olsun tüp bebek tedavileriniz. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Nasipse benimde bu ayki adetimle yumurta takibine başlayacağız dondurulmuş embriyolarım var. Doğal siklus transferi olacağım. Hepinize bol şanslar ❤
İnşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızBana transfer sonrasi verildi kullaniyom hadi insallah guzel olur sonumuz
İnşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Yok özellikle dikkat ediyorum canım ayran haricinde bazen açık çay içiyorum oda kahvaltıda onun haricinde kahve manyağı biri olarak onu bile bıraktım benim ki 6.gün embriyosu bloktakist doktor 11 ocak 'ta yap dedi yarında bi idrar testi yapma fikri var bakalım ağrı vs yok hafta sonu da geçerse kolayca az zamanımız kaldı inşallahOleey! Gün saymacada ilerdesiniz!13 Ocak'ta mı kan vereceksiniz?
Transfer yaptıktan hemen sonra doktor gaz yapıcı soda, cola vb içeceklerden uzak dur, dedi.
Ben de gerçekten ilk gün dikkat ettim. Ama o günün devamında ve ertesi gün (dün) çok gaz oldum. Ya ıkınmayın diye milyon tane mesaj okudum, tırstım.
Ben bol tereyağlı sahanda yumurta yerim her sabah. İnternette tereyağın tüp bebek tedavisi sırasında önerilmediğini okuyunca bıraktım. Bugün haşlama yedim, gazım azaldı çok şükür
Yediklerinizi de gözden geçirmenizi öneririm
Ben de aynı şekilde hiç bişi hissetmiyorum, bazıları adet ağrısından bahsetmiş zma o da yokBen bugun birsey hissetmiyom sanki vu sureci yasamamisim gibi
Güzel haberlere yoracağız hepsinii inşallahBilemiyoruzkii adetmi hamılelikmii sivilce oluyo mesela adettede hamılelıkdede ama bende adet oncesi agrı olmaz ama agrım kacgundur var neye yorcagımı sasırdım
Hic adet sancisi gibi bir sancim olmadi hic berlirti yok 61 saatte gectiBen de aynı şekilde hiç bişi hissetmiyorum, bazıları adet ağrısından bahsetmiş zma o da yok
Hic adet sancisi gibi bir sancim olmadi hic berlirti yok 61 saatte gecti
Ooo 6. Gün süpeeerYok özellikle dikkat ediyorum canım ayran haricinde bazen açık çay içiyorum oda kahvaltıda onun haricinde kahve manyağı biri olarak onu bile bıraktım benim ki 6.gün embriyosu bloktakist doktor 11 ocak 'ta yap dedi yarında bi idrar testi yapma fikri var bakalım ağrı vs yok hafta sonu da geçerse kolayca az zamanımız kaldı inşallah
Bir kesim de "hiç belirtim olmadı" diyor. Herkesin olayı farklı , hiç moral bozmayın.Benim de aynı şekilde, bazen kendimden umudum kesiliyor
Evet, haklısınız. Belki 8.gün birşeyler olabilir henüz erken olabilir. Pozitif olmaya çalışacağımBir kesim de "hiç belirtim olmadı" diyor. Herkesin olayı farklı , hiç moral bozmayın.
İnşallah Allah ol der olur. Gerçekten zor bir süreçMaddi manevi o kadar yorucu bir süreçki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.2de başarısız aşılamam var benim. Bu sefer sanki kesin olucak gibi çok yükseldik. Of ne zor işlermiş
Var günde 3 defaTransfer sonrasi estrafom kullanan var mi
Oncesinde vermediler bana sonrasinda bende kullaniyorum rahim duvari kalislasmasi için insalalh guzel olur herseyVar günde 3 defa
Inşallah güzel olur sonuclarimizBenim de aynı şekilde, bazen kendimden umudum kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?