2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ben sordum hıcbısey yok dedı ben bısey kaldırmadıgım halde oldu yanma diger transferımde asla boyle seyler yoktu kımyasal olmustu o
ben de şimdi konuştum. Bi sesi gitti gibi oldu öffffffffff Ağrı mı dedi, yok dedim yanma. "Bol su iç ve dinlen" dedi. Endişelenmeli miyim, dedim. Yok takma kafana dedi.

Ve taktım..

ben de şimdi konuştum. Bi sesi gitti gibi oldu öffffffffff Ağrı mı dedi, yok dedim yanma. "Bol su iç ve dinlen" dedi. Endişelenmeli miyim, dedim. Yok takma kafana dedi.

Ve taktım..
Agrı tutunma agrısıdır dıyo ınternette baya arastırdım

Kızlar bende 2 ocak transfer oldum bekliyoruz ben iş vs yapıyorum çok kafamı yogunlaştırmamaya çalışıyorum çünkü ağır iş ve anı hareket haricinde günlük hayata dönmek gerekir bende de gaz sancısı var çok ayakta kaldıysam bel ağrısı ve yüzümde ufak sivilceler çıktı

Oleey! Gün saymacada ilerdesiniz! 13 Ocak'ta mı kan vereceksiniz?

Transfer yaptıktan hemen sonra doktor gaz yapıcı soda, cola vb içeceklerden uzak dur, dedi.

Ben de gerçekten ilk gün dikkat ettim. Ama o günün devamında ve ertesi gün (dün) çok gaz oldum. Ya ıkınmayın diye milyon tane mesaj okudum, tırstım.

Ben bol tereyağlı sahanda yumurta yerim her sabah. İnternette tereyağın tüp bebek tedavisi sırasında önerilmediğini okuyunca bıraktım. Bugün haşlama yedim, gazım azaldı çok şükür

Yediklerinizi de gözden geçirmenizi öneririm

Bilemiyoruzkii adetmi hamılelikmii sivilce oluyo mesela adettede hamılelıkdede ama bende adet oncesi agrı olmaz ama agrım kacgundur var neye yorcagımı sasırdım

Yaşasın transfer kardeşliğiiiii!!

Nasıl geçiyor? Dinlenerek mi yoksa hareket ederek mi, doktorunuz ne önerd
Eveett dinlenerek geçiyor ama yarın yavaş yavaş normale dönmeyi düşünüyorum :)
Baharatlı ve tuzlu gıdalardan uzak durmamı, ilk üç gün dinlenmemi, bol su içmemi, sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenmemi, ani hareketler ve uzanmamamı önerdi.
Ayni gun olmuşuz pekisana estrafom verdi mi
Evet, transfer öncesi kullanmaya başladım ve halen kullanıyorum. Sabah, öyle ve akşam birer tane.

Bana transfer sonrasi verildi kullaniyom hadi insallah guzel olur sonumuz

Yaaa bende 2 Ocak ta transfer oldum 13 Ocak da teste gidicem çok heyecanlıyım geçmek bilmiyor zaman

Karnım ağrıyo arada bi sanki minik minik biri cimcikler gibi şeyler oluyo. Göğüslerim ateş parçası gibi yanıyo hassas. Gereksiz bi ağlama geliyo ara ara. Sebepsiz sinir hali. Kendime tahammül edemiyorum zaman zaman.Sürekli uykum var. Ah bunlar belirti mi ilaçlarım yan etkisi mi. Bide 2 yumurta kondu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…