ben de şimdi konuştum. Bi sesi gitti gibi oldu öffffffffff Ağrı mı dedi, yok dedim yanma. "Bol su iç ve dinlen" dedi. Endişelenmeli miyim, dedim. Yok takma kafana dedi.Ben sordum hıcbısey yok dedı ben bısey kaldırmadıgım halde oldu yanma diger transferımde asla boyle seyler yoktu kımyasal olmustu o
Agrı tutunma agrısıdır dıyo ınternette baya arastırdımben de şimdi konuştum. Bi sesi gitti gibi oldu öffffffffff Ağrı mı dedi, yok dedim yanma. "Bol su iç ve dinlen" dedi. Endişelenmeli miyim, dedim. Yok takma kafana dedi.
Ve taktım..
Oleey! Gün saymacada ilerdesiniz!Kızlar bende 2 ocak transfer oldum bekliyoruz ben iş vs yapıyorum çok kafamı yogunlaştırmamaya çalışıyorum çünkü ağır iş ve anı hareket haricinde günlük hayata dönmek gerekir bende de gaz sancısı var çok ayakta kaldıysam bel ağrısı ve yüzümde ufak sivilceler çıktı
Ay gerçekten mi? Hadi inşallahhh çok sevindimAgrı tutunma agrısıdır dıyo ınternette baya arastırdım
İnşallah 14 ü test günüm ama okadar beklemıycem cünkü 5. Gün embirıyosu sizin nezaman oldu transferAy gerçekten mi? Hadi inşallahhh çok sevindim❤❤
Bilemiyoruzkii adetmi hamılelikmii sivilce oluyo mesela adettede hamılelıkdede ama bende adet oncesi agrı olmaz ama agrım kacgundur var neye yorcagımı sasırdımKızlar bende 2 ocak transfer oldum bekliyoruz ben iş vs yapıyorum çok kafamı yogunlaştırmamaya çalışıyorum çünkü ağır iş ve anı hareket haricinde günlük hayata dönmek gerekir bende de gaz sancısı var çok ayakta kaldıysam bel ağrısı ve yüzümde ufak sivilceler çıktı
Benim 4 Ocak'ta oldu. 15'inde kan vereceğim. Sizin transfer de 4 Ocak'ta mı oldu?İnşallah 14 ü test günüm ama okadar beklemıycem cünkü 5. Gün embirıyosu sizin nezaman oldu transfer
Hayır 2 ocakda oldu 5. Gün embrıyosuBenim 4 Ocak'ta oldu. 15'inde kan vereceğim. Sizin transfer de 4 Ocak'ta mı oldu?
Evet, ilk transferİlk transfer heralde
Ama yine de olsun bence.. sonuçta o kadar emek veriyoruzBen de..Bir de olsa da olur, olmasa da kabulüm diyordum başlarken
Benim transferim de 4 Ocak’ta oldu, test günüm 15 OcakBenim 4 Ocak'ta oldu. 15'inde kan vereceğim. Sizin transfer de 4 Ocak'ta mı oldu?
Yaşasın transfer kardeşliğiiiii!!Benim transferim de 4 Ocak’ta oldu, test günüm 15 Ocak
Ayni gun olmuşuz pekisana estrafom verdi miBenim transferim de 4 Ocak’ta oldu, test günüm 15 Ocak
Evet, sabah-akşam Estrofem içiyorum.Ayni gun olmuşuz pekisana estrafom verdi mi
EveettYaşasın transfer kardeşliğiiiii!!
Nasıl geçiyor? Dinlenerek mi yoksa hareket ederek mi, doktorunuz ne önerd
Evet, transfer öncesi kullanmaya başladım ve halen kullanıyorum. Sabah, öyle ve akşam birer tane.Ayni gun olmuşuz pekisana estrafom verdi mi
Bana transfer sonrasi verildi kullaniyom hadi insallah guzel olur sonumuzEveettdinlenerek geçiyor ama yarın yavaş yavaş normale dönmeyi düşünüyorum :)
Baharatlı ve tuzlu gıdalardan uzak durmamı, ilk üç gün dinlenmemi, bol su içmemi, sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenmemi, ani hareketler ve uzanmamamı önerdi.
Evet, transfer öncesi kullanmaya başladım ve halen kullanıyorum. Sabah, öyle ve akşam birer tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?