- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Dün test yaptırdım orda dedi bunu. Transfer de böyle istiyoruz demedi belki 5günde yükseliyordur. Bi eksiklik var benim bilgimdeBnm 50 çıkmış. 1 ne oluyor onu anlamadım?
Ha ondan da olabilir 100e denk geliyor olabilir bu fark hiç mantıklı değil çünküProgesteron ölçüm cinsi farklı, dediğiniz 1 kaça tekabül ediyor acaba.. onu bn de bilmiyorum
Bol çok sağlıklı yumurtaların olsunMerhaba kızlar benimde yarın opum var cok heycanlym birde stresliyim kaliteli mi degil mi boş çıkar mi diye dualarıniz cok kıymetli
Allah razı olsun canım, inşallah senin de hayırlısıyla olur/devam ederDün test yaptırdım orda dedi bunu. Transfer de böyle istiyoruz demedi belki 5günde yükseliyordur. Bi eksiklik var benim bilgimdeinşallah tutunur bebeğin
İnşallah canım.kaçıncu gün transfer edilecek ? Bugün serum vuruldum çok sıkıldım hala bitmedi yaAllah razı olsun canım, inşallah senin de hayırlısıyla olur/devam eder
5. Gün embriyosu. İkinci transferim bu. İlki düşükle sonuçlandı. Senin ilk mi? Ne serumu?İnşallah canım.kaçıncu gün transfer edilecek ? Bugün serum vuruldum çok sıkıldım hala bitmedi ya
Maşallah canım inşallah güzel sonuçlanır. İlk Benim 3.gün. Bağışıklıkla ilgiliymiş canım. 8 saat sürdü5. Gün embriyosu. İkinci transferim bu. İlki düşükle sonuçlandı. Senin ilk mi? Ne serumu?
Hangi merkez? Hayırlı olsun inşallahMaşallah canım inşallah güzel sonuçlanır. İlk Benim 3.gün. Bağışıklıkla ilgiliymiş canım. 8 saat sürdü
Hangi merkez? Hayırlı olsun inşallah
İzmir İsmail küçük canım işlemleri tavmergende yapıyor. Senin ?Hangi merkez? Hayırlı olsun inşallah
Evet ilk transferYaa hadi inşallah bebekleriniz sizinle kalırİlk transfer miydi?
Evet transfer sonrasi kullanılan ilaclari duruma göre 12. Haftaya kadar kullandirabiliyorlar hatta ihtiyaca göre değişkenlik te gosterebiliyormusHanımlar bben de bir aksilik çıkmazsa başlayacağım ay ortası da birşey merak ettim. Sanırım kişiye göre ilaç ve iğneler değişiyor ama bazı hanımlar ngebelik olduktan sonra hatta 12, hafta daha iğneye devam ediyormuş. Bu işlem herkeste böyle mi? Yani iğneler vs bu kadar uzun sürüyor mu
İyi geceler kızlar... bende 2ocak tarihinde ilk transferimi oldum heycanla bekliyorum henüz hiçbi belirti yok umarım hepimiz müjdeli haberler alırız
Hangi gün transfer oldun canımTransfer olanlar durumlar nasıl ? Gunler geçmiyor bende
Güzel haberler alalım inşallahmerhaba, ben de 4 Ocak’ta transfer oldum ve hiç bir belirti hissetmiyorum. Günler geçmiyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?