2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar benimde yarın opum var cok heycanlym birde stresliyim kaliteli mi degil mi boş çıkar mi diye dualarıniz cok kıymetli

Dün test yaptırdım orda dedi bunu. Transfer de böyle istiyoruz demedi belki 5günde yükseliyordur. Bi eksiklik var benim bilgimde inşallah tutunur bebeğin
Allah razı olsun canım, inşallah senin de hayırlısıyla olur/devam eder

5. Gün embriyosu. İkinci transferim bu. İlki düşükle sonuçlandı. Senin ilk mi? Ne serumu?
Maşallah canım inşallah güzel sonuçlanır. İlk Benim 3.gün. Bağışıklıkla ilgiliymiş canım. 8 saat sürdü

Evet transfer sonrasi kullanılan ilaclari duruma göre 12. Haftaya kadar kullandirabiliyorlar hatta ihtiyaca göre değişkenlik te gosterebiliyormus

İyi geceler kızlar... bende 2ocak tarihinde ilk transferimi oldum heycanla bekliyorum henüz hiçbi belirti yok umarım hepimiz müjdeli haberler alırız

İyi geceler kızlar... bende 2ocak tarihinde ilk transferimi oldum heycanla bekliyorum henüz hiçbi belirti yok umarım hepimiz müjdeli haberler alırız

merhaba, ben de 4 Ocak’ta transfer oldum ve hiç bir belirti hissetmiyorum. Günler geçmiyor.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…