Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım Allah razı olsun hepinizden inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda bir evlat nasip eder numarası falan yok bennde yarın da hafta sonu pazartesiyi bekleyecem mecbur

Çok sağol canım Allah razı olsun hepinizden inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda bir evlat nasip eder numarası falan yok bennde yarın da hafta sonu pazartesiyi bekleyecem mecbur
Çok şükür seninle ya artık beraber bekleyin pazartesiyi artık yanlız değilsin çok şükür bak

Ay canım hayırlı olsun hiç belirtin var mıydı bir de bi gün önce testte negatif mi çıkmıştı

Canımmmm tebrik ederim hamilesin çok mutlu oldum muhakkak artışı kontrol et
Sağol canım inşallah artış da olur sağlıklı bir gebelik olur Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin çok farklı bir duygu eşime hala söylemedim nasıl tutacağım kendimi çok merak ediyorum

Ay canım hayırlı olsun hiç belirtin var mıydı bir de bi gün önce testte negatif mi çıkmıştı
Evet canım daha önce yaptığım testlerde sonradan silik hayalî çizgi görünüyordu ama dün yaptığım testte bişey göremedim çok sağol canım Allah razı olsun hepinize nasip olur inşallah

Kızlar dün gece iğneden sonraki 7. Günüm yani regli oldum. Şaşkınlık içersindeyim
Canım regl olduğuna emin misin bu kadar erken bence yerleşme kanaması ben de halen gelen giden yok iğneden sonraki 17. Gündeyim büyük ihtimalle yarın ya da sonra ki gün okurum diye düşünüyorum

Canım regl olduğuna emin misin bu kadar erken bence yerleşme kanaması ben de halen gelen giden yok iğneden sonraki 17. Gündeyim büyük ihtimalle yarın ya da sonra ki gün okurum diye düşünüyorum
Canım dün baya şiddetli sancım oldu, baştAn çok az sildikce geliyodu bende acabamı diye düşündüm yerleşme için. Ama bu sabah bi gittim lavaboya afedersin birden boşaldı sanki içimden, kıpkırmızı kan yerleşme bu kadar olmazki. Doktorada mesaj attım erken gelmiş adet dedi. Pazartesi çağırdı

Canım belirtilerin nerelerdi senin özellellikle adete yakın felan
Canım birşeyler vardı ama ben çok umutlaanmak istemedigim için hep yok ya falan diyordum midem bulanıyordu midemde yanma ve ekşime oluyordu arada yok diyordum midemi usutmusum halsizlik yorgunluk ve uyku hali vardı bı iki gün ona da bı kılıf uyduruyordum akıntım vardı adet olacam ondan diyordum bide göğüslerim çok şişmişti afedersin uçları çok belirginleşmisti ama ona da adet olacam diye öyle olmuş diyordum yani belirtiler için de aslında çok erken daha çok yeni şimdi seni yaniltmayayim

Yeni anne nasıldı güne 2 kişi uyanmakmsh size

Ayy deme öyle ya çok tuhaf gece sürekli uyanıp durmusum ya Sabah da sekiz bucuktan beri uyanıp duruyorum güzel bir duygu bir an önce pazartesi olsun gidip kan vereyim diye düşünüyorum
Ya tadını çıkarsana kendine eziyet edeceğine kuzum bırak artık şu stresi iyi düşün ki iyi olsun vesvese gelirse hemen abdest al meryem süresini sesli dinle hem bebişine hem sana iyi gelir

Ya tadını çıkarsana kendine eziyet edeceğine kuzum bırak artık şu stresi iyi düşün ki iyi olsun vesvese gelirse hemen abdest al meryem süresini sesli dinle hem bebişine hem sana iyi gelir
Tamam canım öyle yapacam yok stres yapmıyorum aslında mutluyum ama çok fazla belli edemiyorum hem çevremden kimseyle paylasmadim henüz eşime bile burdan sizler biliyorsunuz sadece hemde ne bilim ne olur ne olmaz inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır bana ve isteyen hamile olan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…