Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım eşine söylersin ama çevrene sonra duyur

Canım ilk defa bu kadar erken duydum ama ihmal etme doktora git muhakkak
Evet eşime de öyle kuru kuru söylemim diye söylemedim pazartesi ikinci kanı vereyim bakalım pazartesi söylerim ona da inşallah
canım eve eğlenelim testin varsa yap sağlıklı gebelik ise günden güne koyulaşıyor. Kimyasal gebelik ise. Yerinde sayıyor. Ordan bile anlayabilirsin benim kimyasal da idrarda gölge ikinci çizgi asla koyulaşmadı mesela. Senin koyulaşırsa anla ki sağlıklı gebelik

Gidicem canım pazartesi ama değiştirsemmi doktorumu acaba diye düşünüyorumda sorun bende gerci doktor napsın

Kızlar bugün iğnenin 18. Günü ve ben halen adet olmadım. İğneden sonra bu kadar geciken var mı acaba ben daha önce yaptrdığımda günü gününe olmuştun

İnşallah sağlıklı gebeliktir canlar hiç evde test falan yapıp strese girmek istemiyorum kafam karışsın istemiyorum direk pazartesi tekrar kan vereyim diyorum dua edin sizlerde

İnşallah sağlıklı gebeliktir canlar hiç evde test falan yapıp strese girmek istemiyorum kafam karışsın istemiyorum direk pazartesi tekrar kan vereyim diyorum dua edin sizlerde
İnşllah canım benim bebeğin seninle sağlıklı şekilde büyür ve Allah kucağına almayı nasip eder

Canım hayırlısı olsun bu arada çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşllah canım benim bebeğin seninle sağlıklı şekilde büyür ve Allah kucağına almayı nasip eder
Amin inşallah canım Allah razı Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kızlar bugün iğnenin 18. Günü ve ben halen adet olmadım. İğneden sonra bu kadar geciken var mı acaba ben daha önce yaptrdığımda günü gününe olmuştun
Kuzum benimde aklımdasın hatta bir makale okudum ill 10.14 güne hcg 1.20 çıkabilir diyor makalede pazartesiye bekle hemen kan ver tekrar keske evde bir ovu. Testi olaydı ondanda bir bakardik

Benimde 2 gündür regl belirtilerim vardı diyordum ya kesin olurum daha olmadım bat günü yarın mesela tam gününe denk gelecek

Canım aldım en erken perşembeye randevusu vardı doktorumun acaba pazartesi tekrar kan testi mi yaptırsam ama olsa kesin çıkardı bence sanırım kist oldu
Canım bir kere benimde öyle olmuştu 8 gün gecikmişti ama kanda çıkmamıştı kistte oluşmadı doktor psikolojik demişti. Bende iğneden sonraki 7.gündeyim beklemek çok sabır gerektiriyor gerçekten artık her ay aynı döngü aynı stres yıpratıyor.

Kuzum benimde aklımdasın hatta bir makale okudum ill 10.14 güne hcg 1.20 çıkabilir diyor makalede pazartesiye bekle hemen kan ver tekrar keske evde bir ovu. Testi olaydı ondanda bir bakardik
Canım göğüslerin çok şişti ve uçları acayip acıyor sanırım olacağım adet ama akıntı dışında hiç bir belirti yok ama ümütlenmiyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…