- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Aynen canım eşine söylersin ama çevrene sonra duyurTamam canım öyle yapacam yok stres yapmıyorum aslında mutluyum ama çok fazla belli edemiyorum hem çevremden kimseyle paylasmadim henüz eşime bile burdan sizler biliyorsunuz sadecehemde ne bilim ne olur ne olmaz inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatır bana ve isteyen hamile olan herkese
Evet eşime de öyle kuru kuru söylemim diye söylemedimAynen canım eşine söylersin ama çevrene sonra duyur
Canım ilk defa bu kadar erken duydum ama ihmal etme doktora git muhakkakCanım dün baya şiddetli sancım oldu, baştAn çok az sildikce geliyodu bende acabamı diye düşündüm yerleşme için. Ama bu sabah bi gittim lavaboya afedersin birden boşaldı sanki içimden, kıpkırmızı kanyerleşme bu kadar olmazki. Doktorada mesaj attım erken gelmiş adet dedi. Pazartesi çağırdı
canım eve eğlenelim testin varsa yap sağlıklı gebelik ise günden güne koyulaşıyor. Kimyasal gebelik ise. Yerinde sayıyor. Ordan bile anlayabilirsin benim kimyasal da idrarda gölge ikinci çizgi asla koyulaşmadı mesela. Senin koyulaşırsa anla ki sağlıklı gebelikEvet eşime de öyle kuru kuru söylemim diye söylemedimpazartesi ikinci kanı vereyim bakalım pazartesi söylerim ona da inşallah
Gidicem canım pazartesi ama değiştirsemmi doktorumu acaba diye düşünüyorumda sorun bende gerci doktor napsınCanım ilk defa bu kadar erken duydum ama ihmal etme doktora git muhakkak
canım eve eğlenelim testin varsa yap sağlıklı gebelik ise günden güne koyulaşıyor. Kimyasal gebelik ise. Yerinde sayıyor. Ordan bile anlayabilirsin benim kimyasal da idrarda gölge ikinci çizgi asla koyulaşmadı mesela. Senin koyulaşırsa anla ki sağlıklı gebelik
O zaman hepimiz sorunluyuz canimGidicem canım pazartesi ama değiştirsemmi doktorumu acaba diye düşünüyorumda sorun bende gerci doktor napsın
Evet valla doğru diyosunO zaman hepimiz sorunluyuz canimdr işi bu sorunu çözmek zaten kuzum kendini strese sokma bu şekilde
Canım ilk defa bu kadar erken duydum ama ihmal etme doktora git muhakkak
canım eve eğlenelim testin varsa yap sağlıklı gebelik ise günden güne koyulaşıyor. Kimyasal gebelik ise. Yerinde sayıyor. Ordan bile anlayabilirsin benim kimyasal da idrarda gölge ikinci çizgi asla koyulaşmadı mesela. Senin koyulaşırsa anla ki sağlıklı gebelik
İnşllah canım benim bebeğin seninle sağlıklı şekilde büyür ve Allah kucağına almayı nasip ederİnşallah sağlıklı gebeliktir canlar hiç evde test falan yapıp strese girmek istemiyorum kafam karışsın istemiyorum direk pazartesi tekrar kan vereyim diyorum dua edin sizlerde
Doktora gitseydin bi canım geçmi çatladı acaba, kist olmasın yadaKızlar bugün iğnenin 18. Günü ve ben halen adet olmadım. İğneden sonra bu kadar geciken var mı acaba ben daha önce yaptrdığımda günü gününe olmuştun
Canım hayırlısı olsun bu arada çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah sağlıklı gebeliktir canlar hiç evde test falan yapıp strese girmek istemiyorum kafam karışsın istemiyorum direk pazartesi tekrar kan vereyim diyorum dua edin sizlerde
Canım ilk defa bu kadar erken duydum ama ihmal etme doktora git muhakkak
Amin inşallah canım Allah razı Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahİnşllah canım benim bebeğin seninle sağlıklı şekilde büyür ve Allah kucağına almayı nasip eder
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sizlere inşallah Allah'ın izniyleCanım hayırlısı olsun bu arada çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım aldım en erken perşembeye randevusu vardı doktorumun acaba pazartesi tekrar kan testi mi yaptırsam ama olsa kesin çıkardı bence sanırım kist olduDoktora gitseydin bi canım geçmi çatladı acaba, kist olmasın yada
İnşallah canım istersen yap bikere daha geç çatlamışta olabilirCanım aldım en erken perşembeye randevusu vardı doktorumun acaba pazartesi tekrar kan testi mi yaptırsam ama olsa kesin çıkardı bence sanırım kist oldu
Kuzum benimde aklımdasın hatta bir makale okudum ill 10.14 güne hcg 1.20 çıkabilir diyor makalede pazartesiye bekle hemen kan ver tekrar keske evde bir ovu. Testi olaydı ondanda bir bakardikKızlar bugün iğnenin 18. Günü ve ben halen adet olmadım. İğneden sonra bu kadar geciken var mı acaba ben daha önce yaptrdığımda günü gününe olmuştun
Canım bir kere benimde öyle olmuştu 8 gün gecikmişti ama kanda çıkmamıştı kistte oluşmadı doktor psikolojik demişti. Bende iğneden sonraki 7.gündeyim beklemek çok sabır gerektiriyor gerçekten artık her ay aynı döngü aynı stres yıpratıyor.Canım aldım en erken perşembeye randevusu vardı doktorumun acaba pazartesi tekrar kan testi mi yaptırsam ama olsa kesin çıkardı bence sanırım kist oldu
Canım göğüslerin çok şişti ve uçları acayip acıyor sanırım olacağım adet ama akıntı dışında hiç bir belirti yok ama ümütlenmiyorum yine deKuzum benimde aklımdasın hatta bir makale okudum ill 10.14 güne hcg 1.20 çıkabilir diyor makalede pazartesiye bekle hemen kan ver tekrar keske evde bir ovu. Testi olaydı ondanda bir bakardik
Şu anda herşeyimiz aynı canım yarına oluruz benceCanım göğüslerin çok şişti ve uçları acayip acıyor sanırım olacağım adet ama akıntı dışında hiç bir belirti yok ama ümütlenmiyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?