- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Yaaa belkide öyledir yani kanda Kesin çıkardı diye düşünğyorum ben de bakalım pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kesin kan veririm YineCanım bir kere benimde öyle olmuştu 8 gün gecikmişti ama kanda çıkmamıştı kistte oluşmadı doktor psikolojik demişti. Bende iğneden sonraki 7.gündeyim beklemek çok sabır gerektiriyor gerçekten artık her ay aynı döngü aynı stres yıpratıyor.
Walla gebelik yoksa hemen olayım istiyorumŞu anda herşeyimiz aynı canım yarına oluruz bence
Kesinlikle pes etmek yok önümüzde ki ay yine hep beraber burda takip edelimEvet valla doğru diyosunneyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Siz inşallah ekim annelerine geçersiniz canım, bende kıyısından köşesinden yine ekime yetişirim inşallah gelirim orayaKesinlikle pes etmek yok önümüzde ki ay yine hep beraber burda takip edelim
Aynan şubat ayı açarızSiz inşallah ekim annelerine geçersiniz canım, bende kıyısından köşesinden yine ekime yetişirim inşallah gelirim orayaolmadı şubat ayı olarak açarız
Bende olmadığını bildiğimden bir an önce istiyorum kuzum senden farklı olarak eWalla gebelik yoksa hemen olayım istiyorum
Aynen ordan devamAynan şubat ayı açarızhele bir yeni ay başlayalım
Canım sen oldun zaten adet yetişirsin inş belkide ilk sen olursun aramizdaSiz inşallah ekim annelerine geçersiniz canım, bende kıyısından köşesinden yine ekime yetişirim inşallah gelirim orayaolmadı şubat ayı olarak açarız
Senin iğnenin kaçıncı günü canım ne zaman regl olacaktın sende geçtin değil mi gününüCanım sen oldun zaten adet yetişirsin inş belkide ilk sen olursun aramizda
Kız belki ekime gecersin sen hala adet olmadın hiç umudun yokAynan şubat ayı açarızhele bir yeni ay başlayalım
Ay inşallah hepimiz olalımda anne birgün ilk son hiç farketmezCanım sen oldun zaten adet yetişirsin inş belkide ilk sen olursun aramizda
Yok kız 15 gün kan testinde negatif çıktı imkanı yok yani ihtimal vermiyorum ama allahtan da ümit kesilmezKız belki ekime gecersin sen hala adet olmadın hiç umudun yok
Evet canım adet gelmedikce umut vardırYok kız 15 gün kan testinde negatif çıktı imkanı yok yani ihtimal vermiyorum ama allahtan da ümit kesilmez
Topiğin birinde 19. Gün adet olanı okudum bakalım yarın 19 olacak mıyım zatenEvet canım adet gelmedikce umut vardır
Bende 20 güne kadar gecikme normal diye görmüştüm biyerde. Hayırlısı neyse o olsun canım tez zamanda inşallahTopiğin birinde 19. Gün adet olanı okudum bakalım yarın 19 olacak mıyım zaten
Aynen canım hayırlısıBende 20 güne kadar gecikme normal diye görmüştüm biyerde. Hayırlısı neyse o olsun canım tez zamanda inşallah
Canım bugün iğnenin 15. Gunu ama benim bat yarın di zaten ayın 24Senin iğnenin kaçıncı günü canım ne zaman regl olacaktın sende geçtin değil mi gününü
Gerçi yarın oldu zatenCanım bugün iğnenin 15. Gunu ama benim bat yarın di zaten ayın 24
Canım ben regl olacağım sanırım hafif lekelenme başladı yarın falan olurum herhaldeGerçi yarın oldu zatensaati şimdi farkettim
Canım bu kadar olurCanım ben regl olacağım sanırım hafif lekelenme başladı yarın falan olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?