- 8 Kasım 2019
- 20.775
- 36.741
- 598
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Canım ovülasyon testi lh ölçüyo lh vücudumuzda sürekli var ve sürekli inip çıkıyor, bununla her zaman gebelik belli olmazki. Beta hcg testi yapmalısın gebelik için kesin olarakKızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada yaovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız
Nasıl yani anlamadım ama kontrol çizgisi yani koyu olan önce oluşuyor sonra Max çizgisi çıkıyor ortaya canımSilik kısmı mı. Sonradan belirdi koyu kısmı mı mı sende gebelik var gibi canım
Kan testi verdim bugün caanim burdan bir arkadaş ovulasyon dene bi demişti o yüzden kan sonucumu beklerken elimde ovulasyon vardı bı deneyeyim dedimCanım ovülasyon testi lh ölçüyo lh vücudumuzda sürekli var bununla gebelik belli olmuyor gebelik testi yapsaydın ya
Adet oldun mu sen caanimSilik kısmı mı. Sonradan belirdi koyu kısmı mı mı sende gebelik var gibi canım
He anladım canım kan en kesin sonuç inşallah pozitif çıksınKan testi verdim bugün caanim burdan bir arkadaş ovulasyon dene bi demişti o yüzden kan sonucumu beklerken elimde ovulasyon vardı bı deneyeyim dedim
Amin inşallah inşallah dua edin sizlerde Allah rızası içinHe anladım canım kan en kesin sonuç inşallah pozitif çıksın
Rabbim herkese versin canım hep dua ediyorum birbirimize edelim her zaman sizlerde edinAmin inşallah inşallah dua edin sizlerde Allah rızası için
Amin inşallah canım Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder inşallah Allah razı olsun canımRabbim herkese versin canım hep dua ediyorum birbirimize edelim her zaman sizlerde edin
O arkadaş benimCanım ovülasyon testi lh ölçüyo lh vücudumuzda sürekli var ve sürekli inip çıkıyor, bununla her zaman gebelik belli olmazki. Beta hcg testi yapmalısın gebelik için kesin olarak
Yok canım adet olmadım ama iğneden dolayı böyle geçilebiliyormuş galibaAdet oldun mu sen caanim
Evet o tezi bende gördüm canım burda da bir çok konuda karşıma cıktı pik çıkıp gebeliğin pozitif olması, ama kimisinde de olmamış o yüzden yalnış umuda veya umutsuzluğa girmesin diye arkadaş elinde varsa hcg yapsın diye dedim, doğru diyosun valla evde yapılan çamaşır suyu vs gibi testlere bile yönleniyoruz artıkO arkadaş benimcanım yüzde 80 etkili olduğunu duydum hatta benim iğne yapınca vücuda hcg verilince ilk 8 gün felan hep pik gösterdi lh ama bazı arkadaşlarında tutmuyor merak ettiğimiz için her türlü alternetif yontemleride deniyoruz emin olmak icin
Doğrudur canımYok canım adet olmadım ama iğneden dolayı böyle geçilebiliyormuş galiba
Evet canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar buralarda misiniz sonucum çıkmış ama anlamadım ben var mı ya bı bakar mısınız
Ya sen ciddi misin ayy şuan ben şoklar içerisindeyimEvet canım hayırlı olsun çok sevindim2 gün sonra tekrar kan ver artış icin
Kuzum sonuç 42 yaziyo normali 5 den büyükse başlıyor zaten gebelik bebiş baya artmış mshhYa sen ciddi misin ayy şuan ben şoklar içerisindeyim
Ayyy acayip mutlu oldum şuanKuzum sonuç 42 yaziyo normali 5 den büyükse başlıyor zaten gebelik bebiş baya artmış mshh
Ayy inşallah vardır yaKuzum sonuç 42 yaziyo normali 5 den büyükse başlıyor zaten gebelik bebiş baya artmış mshh
Canım bata kaç gün var seninAyy inşallah vardır ya
Kuzum en son 23 Aralık'ta ilacım bitmişti 28 Aralık'ta adet olmuştumCanım bata kaç gün var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?