- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hakkında hayırlısı olsun canım inşllah pozitif sonuç alırsınYaaa çok üzüldüm canımama sıkma canını sen hayırlısı buymuş demek ki inşallah Şubat ayında çok güzel olur bende yarın gideceğim bakaalim benimde negatif büyük ihtimalle galiba bakalım yapıp göreceğiz
Sağol canım inşallah yaHakkında hayırlısı olsun canım inşllah pozitif sonuç alırsın
Hatta bu ay sunuda yapacam mesela igneden 36 sonra çatlıyor diyor ta dr sabahına hemen kontrole gidip baktircam çatlama olmuş mu diyeaynen öyle
Hoşgeldin canım. Inş hayırlı olur senin için kalite önemli kuzum benim dr 1 tane olsun kaliteli olsun yeterli diyo iğne vurulmadan önce e2 ye baktirdinmuKızlar selam bende yarın sabah itibariyle aranıza katılıyorum :) Sabah ovitrelle vurulacağım. Adetin 5.günü femaraya başlamıştım bugün 12.günüm 19 mm olmuş yumurtam bi tane var. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.
adetin 3.günü baktırmıştım canım 43 çıkmıştı. Normal sanırım.Hoşgeldin canım. Inş hayırlı olur senin için kalite önemli kuzum benim dr 1 tane olsun kaliteli olsun yeterli diyo iğne vurulmadan önce e2 ye baktirdinmu
Canım birde iğne vurulmadan bakıyorlar kalitesi için ondan sordumadetin 3.günü baktırmıştım canım 43 çıkmıştı. Normal sanırım.
Canım olmadimi reglKızlar çatlatma iğnesi ile geç döllenme gibi bir şey söz konusu değildir dimi. Bende pco var hafif te acaba geç mi çatladı yine yumurtam diye düşündüm bir an bugün iğneden sonra ki 16. Gün henğz yine gelen giden yok iki ihtimal var ya kist oldu ki bu daha yüksek ihtimal ya da çok düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olup kanda çıkmadı mı
yok kuzum ben özel kliniğe gittim o yüzden test falan istemediler.Canım birde iğne vurulmadan bakıyorlar kalitesi için ondan sordum
Canım ilaçlarda adeti ileriye atmış olabilirKızlar çatlatma iğnesi ile geç döllenme gibi bir şey söz konusu değildir dimi. Bende pco var hafif te acaba geç mi çatladı yine yumurtam diye düşündüm bir an bugün iğneden sonra ki 16. Gün henğz yine gelen giden yok iki ihtimal var ya kist oldu ki bu daha yüksek ihtimal ya da çok düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olup kanda çıkmadı mı
Evt değiştirebiliyoruz canım benimkide normali pazar günü ama şuan geldi gelecek erken olacak yaniCanım ilaçlarda adeti ileriye atmış olabilir
Evt değiştirebiliyoruz canım benimkide normali pazar günü ama şuan geldi gelecek erken olacak yani
Ay kist olmasında Perşembe gününe yeniden randevu aldım şuan gebelik yoksa hemen adet olayım istiyorumCanım ilaçlarda adeti ileriye atmış olabilir
Canım kaç kere olduğunu bilmiyorum kesinlikle dr git tabiki banada yine adetin 3 günü gel dedi .kötü düşünme ya 1 haftadan bile bisey olmaz diyorlar bu tür iğne ve ilaç kullanincaAy kist olmasında Perşembe gününe yeniden randevu aldım şuan gebelik yoksa hemen adet olayım istiyorumbirde bu çatlatmayı kaç kere yapabiliyoruz
Yaaa aynı gün adet olacağız ama bende asla pazar günü beklemiyorum iki üç gün ileri atarEvt değiştirebiliyoruz canım benimkide normali pazar günü ama şuan geldi gelecek erken olacak yani
Bende anlamadım canım iğne ilaç tan dolayı sanırım yüksek ihtimal bugün en geç yarın sabah olur diyelimYaaa aynı gün adet olacağız ama bende asla pazar günü beklemiyorum iki üç gün ileri atar
Canım bundan çok anlamıyorum ama kaset testte c ve t aynı koyulukta yada t daha koyuysa ihtimal yüksek diyorlar inş bizede haber et belli olunca inş alırsın hayırlı haberini canimKızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada yaovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız
Anladım canım inşallah bakalım yazarım mutlakaCanım bundan çok anlamıyorum ama kaset testte c ve t aynı koyulukta yada t daha koyuysa ihtimal yüksek diyorlar inş bizede haber et belli olunca inş alırsın hayırlı haberini canim
Silik kısmı mı. Sonradan belirdi koyu kısmı mı mı sende gebelik var gibi canımKızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada yaovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?