- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ay inşllahhh canım ya inşllah o güzle haberi alırızCanım bu kadar olursabah bendede 2 damla geldi lekelenme bende ya bugün gün içinde tam başlar ya da yarın resmen aynı gidiyoruz seninle bide aynı anda hamile kaliyomusuz
Canım iğneden sonra kaçıncı gününde basladi adetinCanım bu kadar olursabah bendede 2 damla geldi lekelenme bende ya bugün gün içinde tam başlar ya da yarın resmen aynı gidiyoruz seninle bide aynı anda hamile kaliyomusuz
Canım 16.gün normal bat tarihinde başladı 8 ocakta vuruldum sabah .daha tam başlamadı sorun orda lekelenme şeklinde devam ediyor sanırım iğne geciktiriyoCanım iğneden sonra kaçıncı gününde basladi adetin
Anladim canim . Benim bugun 17. Günüm. 11 ve 13. Günlerde erken gebelik testi yaptım negatifti doktor sonuc değişmez dedi ama bilmiyorum yarin da olmazsam adet kan vericemCanım 16.gün normal bat tarihinde başladı 8 ocakta vuruldum sabah .daha tam başlamadı sorun orda lekelenme şeklinde devam ediyor sanırım iğne geciktiriyo
Aynen canım yarında bekle benim anladigim iğne geciktiriyo çünkü başlamış olması lazımdı düşün göğüs agrım bile daha geçmedi vücut sanki olcam diye savasiyoAnladim canim . Benim bugun 17. Günüm. 11 ve 13. Günlerde erken gebelik testi yaptım negatifti doktor sonuc değişmez dedi ama bilmiyorum yarin da olmazsam adet kan vericem
Adet olana kadar ümidimiz var canim ☺ Ben senden bir gün önce igne olmuşum sanırımAynen canım yarında bekle benim anladigim iğne geciktiriyo çünkü başlamış olması lazımdı düşün göğüs agrım bile daha geçmedi vücut sanki olcam diye savasiyosalı günü tekrar tedavim başlayacak o yüzden sokulsun istiyorum ama daha bekliyorum
Senden ümitliyim bende canım inş hayırlısı olsun benim bastan belliydi kuzu olmayacağı iğne günü e2 testi 45 cıktı buda yumurtlar var boyutlarda büyüktü ama kalitesiz demekmiş o yüzden en başından adet gününü bekliyorum benim dr detaycı herşeye bakıyo normalde diğer dr lar iğne günü bakmıyorlar e2 ye boş yere bekiurouz olmayincada sorunsuz diyorlar ama detaylara bakmıyorlar malesefAdet olana kadar ümidimiz var canim ☺ Ben senden bir gün önce igne olmuşum sanırım
Benim bakmadı meselaSenden ümitliyim bende canım inş hayırlısı olsun benim bastan belliydi kuzu olmayacağı iğne günü e2 testi 45 cıktı buda yumurtlar var boyutlarda büyüktü ama kalitesiz demekmiş o yüzden en başından adet gününü bekliyorum benim dr detaycı herşeye bakıyo normalde diğer dr lar iğne günü bakmıyorlar e2 ye boş yere bekiurouz olmayincada sorunsuz diyorlar ama detaylara bakmıyorlar malesef
Evet canım benim normalde hormonlarda sorun yok sadece o gün geldiğinde düşük çıktı dr bende şaşırdık olabiliyormuş kaliteli olmadığında düşük çıkarmış bu ay vitaminle basliycaz bu yüzdenBenim bakmadı mesela
Benim oda yok sabah baya yoğun şeffaf bir akıntı ile. Bulanık sütlü kahve bir akıntı geldi daha sökülemedim ben de yarın artık 20. Gün olacak yaCanım 16.gün normal bat tarihinde başladı 8 ocakta vuruldum sabah .daha tam başlamadı sorun orda lekelenme şeklinde devam ediyor sanırım iğne geciktiriyo
Daha erken ama büyük ihtimalle hamilesindir inşllahİyi akşamlar kızlar, benim de iğnemin 10. Günü bugün erken gebelik testimde silik çizgi çıktı inşallah iğne etkisi değildir
Canım bi baktır senin sanki yerleşme gibi duruyo benceBenim oda yok sabah baya yoğun şeffaf bir akıntı ile. Bulanık sütlü kahve bir akıntı geldi daha sökülemedim ben de yarın artık 20. Gün olacak yaiyi ve korkmaya başladım sabah direk doktora mı gitsem
Ben sanmıyorum ya bu kadar geç olacağını bence sökülemiyorum en iyisi öğrenmek için doktora gitmek sabah erkenden gideyim bakayım ne olmuş Ba a böyleCanım bi baktır senin sanki yerleşme gibi duruyo bence
Ikimizinde bünyesi şaşırdı iyice bende lekelenmeye devam yarına bekliyorum sokulmeyi resmen kaç gündür inat ettiBen sanmıyorum ya bu kadar geç olacağını bence sökülemiyorum en iyisi öğrenmek için doktora gitmek sabah erkenden gideyim bakayım ne olmuş Ba a böyle
İnşallah geçen ay da çatlatma iğnesi kullandım 8. Gün negatifti o yüzden biraz ümitlendimDaha erken ama büyük ihtimalle hamilesindir inşllah
Asıl sen naptın gittinmi doktoraMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar
Doktoru aradım dedi büyük ihtimalle hormonlardandır dedi olsaydı kanda çıkardı dedi perşebeye kadar bekle adet olmazsan gel bakalım dediAsıl sen naptın gittinmi doktora
Tuh ya neyse hayırlısı olsun zaten kuzu ben bile senden önce oldumDoktoru aradım dedi büyük ihtimalle hormonlardandır dedi olsaydı kanda çıkardı dedi perşebeye kadar bekle adet olmazsan gel bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?