Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 16.gün normal bat tarihinde başladı 8 ocakta vuruldum sabah .daha tam başlamadı sorun orda lekelenme şeklinde devam ediyor sanırım iğne geciktiriyo
Anladim canim . Benim bugun 17. Günüm. 11 ve 13. Günlerde erken gebelik testi yaptım negatifti doktor sonuc değişmez dedi ama bilmiyorum yarin da olmazsam adet kan vericem

Anladim canim . Benim bugun 17. Günüm. 11 ve 13. Günlerde erken gebelik testi yaptım negatifti doktor sonuc değişmez dedi ama bilmiyorum yarin da olmazsam adet kan vericem
Aynen canım yarında bekle benim anladigim iğne geciktiriyo çünkü başlamış olması lazımdı düşün göğüs agrım bile daha geçmedi vücut sanki olcam diye savasiyosalı günü tekrar tedavim başlayacak o yüzden sokulsun istiyorum ama daha bekliyorum

Adet olana kadar ümidimiz var canim ☺ Ben senden bir gün önce igne olmuşum sanırım

Adet olana kadar ümidimiz var canim ☺ Ben senden bir gün önce igne olmuşum sanırım
Senden ümitliyim bende canım inş hayırlısı olsun benim bastan belliydi kuzu olmayacağı iğne günü e2 testi 45 cıktı buda yumurtlar var boyutlarda büyüktü ama kalitesiz demekmiş o yüzden en başından adet gününü bekliyorum benim dr detaycı herşeye bakıyo normalde diğer dr lar iğne günü bakmıyorlar e2 ye boş yere bekiurouz olmayincada sorunsuz diyorlar ama detaylara bakmıyorlar malesef

Benim bakmadı mesela

İyi akşamlar kızlar, benim de iğnemin 10. Günü bugün erken gebelik testimde silik çizgi çıktı inşallah iğne etkisi değildir

Canım 16.gün normal bat tarihinde başladı 8 ocakta vuruldum sabah .daha tam başlamadı sorun orda lekelenme şeklinde devam ediyor sanırım iğne geciktiriyo
Benim oda yok sabah baya yoğun şeffaf bir akıntı ile. Bulanık sütlü kahve bir akıntı geldi daha sökülemedim ben de yarın artık 20. Gün olacak ya iyi ve korkmaya başladım sabah direk doktora mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…