- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ya sorma varya hayır olayımda yeniden bu heyecan başlasın istiyorum zaten önümüzde ki ay da olmaz ise tüp bebeğe karar verdik nihayetindeTuh ya neyse hayırlısı olsun zaten kuzu ben bile senden önce oldum
Canım tabiki ya olsunda tüp vs ne farkeder hiç düsünmeyin kendini yipratacagina yap gitsin yaYa sorma varya hayır olayımda yeniden bu heyecan başlasın istiyorum zaten önümüzde ki ay da olmaz ise tüp bebeğe karar verdik nihayetinde
Aynen öyle 2 sene bitti artık yoruldum yani birde eşimde de infertilite var ben de de hani çift taraflı olunca normal yolla olması daha zor oluyorCanım tabiki ya olsunda tüp vs ne farkeder hiç düsünmeyin kendini yipratacagina yap gitsin ya
Çok sevindim cnm msh iyiye gidiyor ben bekledigim gibi oldum canım bat gününde biraz zorlanarak sokulduKızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyiş adet olacaklar oldu mu pozitif çıktım diye sizi unuttum sanmayınsayfayı takip ediyorum hala okuyorum yani ne var ne yok ben 22 ocak cuma kan vermiştim 42 çıkmıştı biliyorsunuz bugün tekrar yaptım 124 çıktı Çarşamba tekrar verecekmisim sizce nasıl
Hadi hayırlısı canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırızÇok sevindim cnm msh iyiye gidiyor ben bekledigim gibi oldum canım bat gününde biraz zorlanarak sokuldu
Çok güzel artıyor maşallhKızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyiş adet olacaklar oldu mu pozitif çıktım diye sizi unuttum sanmayınsayfayı takip ediyorum hala okuyorum yani ne var ne yok ben 22 ocak cuma kan vermiştim 42 çıkmıştı biliyorsunuz bugün tekrar yaptım 124 çıktı Çarşamba tekrar verecekmisim sizce nasıl
Bendede öyle oldu cnm 1 gün önce başladı normalde adet olunca geçerdi şimdide geçmek bilmedi hala sis ve agriyo dr sordum kullandığımız hap ve iğneden kaynaklı hormonal etki olabilirmiş ama tabi bana dedi sende mutlaka dr danisBugün 15. Gün adet olmadım bir kaç gün ileri atıyor ama göğüs ağrım başlardı o neden başlamadı anlamadım
Sizde de iştah artışı oldu mu ya ilaçlardan dolayıBendede öyle oldu cnm 1 gün önce başladı normalde adet olunca geçerdi şimdide geçmek bilmedi hala sis ve agriyo dr sordum kullandığımız hap ve iğneden kaynaklı hormonal etki olabilirmiş ama tabi bana dedi sende mutlaka dr danis
Hemde nasıl kendimi tutmasam kesin 2 kilo rahat alırdımSizde de iştah artışı oldu mu ya ilaçlardan dolayı
Artıyor mu gerçekten sigara kullanıyorum doktorum çok net bı şekilde sigarayi bırak diyor neden acaba bilgisi olan var mı sigara yüzünden inşallah kötü bisey olmaz sigara da ha denilince bırakılmıyor ne yazikkiÇok güzel artıyor maşallh
Hemde herseyini etkiler bence şükret ve hemen bırak ileride bebisinin yaşayacağı bir sürü hastalıklardan kötü şeylerden sorumlu olursunArtıyor mu gerçekten sigara kullanıyorum doktorum çok net bı şekilde sigarayi bırak diyor neden acaba bilgisi olan var mı sigara yüzünden inşallah kötü bisey olmaz sigara da ha denilince bırakılmıyor ne yazikkielimden geldiğince az içmeye çalışıyorum da bilmiyorum ya niye bu kadar keskin bırak diyor anlamıyorum
Zaten mide bulantın başlayınca istesende içemeyeceksin arkadaşlarımın da hep böyle oldu en iyisi direk bırakmak tabiArtıyor mu gerçekten sigara kullanıyorum doktorum çok net bı şekilde sigarayi bırak diyor neden acaba bilgisi olan var mı sigara yüzünden inşallah kötü bisey olmaz sigara da ha denilince bırakılmıyor ne yazikkielimden geldiğince az içmeye çalışıyorum da bilmiyorum ya niye bu kadar keskin bırak diyor anlamıyorum
Ben en az iki üç kilo aldım offf kim bilir daha ne kadar bu ilaçları kullanacağımHemde nasıl kendimi tutmasam kesin 2 kilo rahat alırdım
Offf Allah korusun yaHemde herseyini etkiler bence şükret ve hemen bırak ileride bebisinin yaşayacağı bir sürü hastalıklardan kötü şeylerden sorumlu olursun
İşte öyle çok dua ediyorum ki tiksineyim diye peki nasıl bırakabilirim bı tavsiyeniz var mıZaten mide bulantın başlayınca istesende içemeyeceksin arkadaşlarımın da hep böyle oldu en iyisi direk bırakmak tabi
İşte öyle çok dua ediyorum ki tiksineyim diye peki nasıl bırakabilirim bı tavsiyeniz var mı
Aynen yavaş yavaş bırakırım inşallah doktor hemen bırak falan deyince bı an stres oldum hayırlısıyla inşallah bırakırım tiksinirim hatta kurtulmuş olurum hemSigara içiyorum ya bir şey olursa diye strese girme bu bırakmaktan daha kötü bir şey emin ol bir ay içinde zaten bırakacaksın kalp atışlarını duyduğun an zaten bence vicdanın da kabul etmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?