- 8 Kasım 2019
- 20.775
- 36.739
- 598
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Test yapsanmı bi yine acabaBugün iğneden sonraki 14. Günüm 12. Günümde (ilk idrarda değil) öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı başka test yapmadım bugün 3 gündür devam eden akıntım var ve bugün başlayan adet olacakmışım heran gibi bel ve kasık ağrım var ama bu normal kasık ağrısı değil baya baya adet sancısıyine de umut ile beklemekteyim.
İnşallah hepimiz alırızzBekle bekle inşllah sen de güzel haberler alırsın
Eğer sendede varsa ovu. Yapsana bi canım benimki ile karşılaştıralım iğne etkisi gecmedimi diyeTest yapsanmı bi yine acaba
Ovulasyon testim elimde yokki canım bir ay aldım ben onu hiç anlamadım bidaha almadımEğer sendede varsa ovu. Yapsana bi canım benimki ile karşılaştıralım iğne etkisi gecmedimi diye
Darısı 15. Gün aynısını gormene canım bende ovu. Ile bakayım dedim bugün 12. Gunu igneninOvulasyon testim elimde yokki canım bir ay aldım ben onu hiç anlamadım bidaha almadımama 2 gün önce gebelik testi yapmıştım baya koyuydu o yüzden daha geçmemiştir benceEki Görüntüle 2764999 bunu pazartesi yapmıştım yani iğneden sonra 3.Günümdü
İnşallah canımmm inşalalh sende gör senin çok az kalmış ben bekleyemiyorum sanki daha çok var yaDarısı 15. Gün aynısını gormene canım bende ovu. Ile bakayım dedim bugün 12. Gunu ignenin
CANIM 12 ile akşam 5 arası yapılması lazımmış ovulasyon testinin daha erken yapılması koyu çıkmasına daha geç yapılması çok silik çıkmasına sebep oluyormuş ovulasyon testi kullandığım kadın öyle demişti seninki iğnenin etkisi oldğunu düşünmüyorum geçmiştir yani iğnenin etkisi bence sen saat 2 3 gibi yeniden yap ovulasyon testini yine koyu çıkarsa demekki hamilesin ama böyle değil bildiğin c den daha koyu olması gerekiyor arkadşaım gebeliğini bu test ile öğrendi ama böyle silik değil çok daha koyu olması lazımKızlar 12. Gunu olup ovu. Testi yapan varmi
canım testim yok almayada üşeniyorum doktor 15. günde yapılan kan tahlili doğru sonuç verir dedi yarın 15. günüm ama ben yine cumaya kadar beklerim 16. günümün akşamı gider özelde kan veririm bakalım ne çıkacak tabi adet olmazsam bu gece bildiğin adet sancısı çektimTest yapsanmı bi yine acaba
Kuzum evet dediğin gibi hamilelikte ben iğnenin derdindeyim etkisi bitti mi diye ama bitmemiş benim hep aynı saatte yaparım ovu. Testini iğne vurulmadigim ay hayalete yakın çıkar bu dönemler ondan emin olarak geçmemiş etkisi diyorumCANIM 12 ile akşam 5 arası yapılması lazımmış ovulasyon testinin daha erken yapılması koyu çıkmasına daha geç yapılması çok silik çıkmasına sebep oluyormuş ovulasyon testi kullandığım kadın öyle demişti seninki iğnenin etkisi oldğunu düşünmüyorum geçmiştir yani iğnenin etkisi bence sen saat 2 3 gibi yeniden yap ovulasyon testini yine koyu çıkarsa demekki hamilesin ama böyle değil bildiğin c den daha koyu olması gerekiyor arkadşaım gebeliğini bu test ile öğrendi ama böyle silik değil çok daha koyu olması lazım
bence iğnenin etkisi kalmaz bu zamana ben öyle düşünüyorum iğnenin etkisi bende 7. günde gittiKuzum evet dediğin gibi hamilelikte ben iğnenin derdindeyim etkisi bitti mi diye ama bitmemiş benim hep aynı saatte yaparım ovu. Testini iğne vurulmadigim ay hayalete yakın çıkar bu dönemler ondan emin olarak geçmemiş etkisi diyorum
inşllah gebelik belirtisidir :)Kuzum evet dediğin gibi hamilelikte ben iğnenin derdindeyim etkisi bitti mi diye ama bitmemiş benim hep aynı saatte yaparım ovu. Testini iğne vurulmadigim ay hayalete yakın çıkar bu dönemler ondan emin olarak geçmemiş etkisi diyorum
Kuzucum belki sen benden daha çok idrara çıkıyorsan sende daha çabuk geçer yani vücuda göre değişiyor demekki benim zaten regl kadar devam ediyor etkisi regl olmama 5 gün kaldı zatenbence iğnenin etkisi kalmaz bu zamana ben öyle düşünüyorum iğnenin etkisi bende 7. günde gitti
Yok tatlım o durum da aynen senin dediğin gibi t c den daha koyu ve hemen beliriyor ben 5 dk beklediminşllah gebelik belirtisidir :)
Gebelikte de adet gibi sancılar olur diyolar canım inşallah bebeğin yerleşmeye çalışıyodurcanım testim yok almayada üşeniyorum doktor 15. günde yapılan kan tahlili doğru sonuç verir dedi yarın 15. günüm ama ben yine cumaya kadar beklerim 16. günümün akşamı gider özelde kan veririm bakalım ne çıkacak tabi adet olmazsam bu gece bildiğin adet sancısı çektim
Canım gun asiri devam ettiyseniz o hafta sorun olmaz bence o zaman çatlasa bileBenim dün 4. Gündü adet gibi sancılarım oldu yenimi çatlama oldu anlamadım bide sarı akıntım oldu
Aynen canım senin için cumayı sabırsızlıkla bekliycem hadi inş bakalım hayırlı haberlerinle gelcanım testim yok almayada üşeniyorum doktor 15. günde yapılan kan tahlili doğru sonuç verir dedi yarın 15. günüm ama ben yine cumaya kadar beklerim 16. günümün akşamı gider özelde kan veririm bakalım ne çıkacak tabi adet olmazsam bu gece bildiğin adet sancısı çektim
İğne günü ve sonraki gün değerlendirdik sonrası gün aşırı canım inşallahCanım gun asiri devam ettiyseniz o hafta sorun olmaz bence o zaman çatlasa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?