- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Yok daha canım beklemedeyiz iyi haberleri sende durumlar nasıl ben iğnenin 12. Günündeyim ama malesef bu ay olmayacak iğne günü e2 45 cıktı yumurta kalitesizmisMerhaba kızlar napiyosunuz nasıl gidiyor gebelik haberi alan var mıyada adet olan var mı kaçıncı gününüzdesiniz
Kuzum benim de bu ay olmadı gibi galibaYok daha canım beklemedeyiz iyi haberleri sende durumlar nasıl ben iğnenin 12. Günündeyim ama malesef bu ay olmayacak iğne günü e2 45 cıktı yumurta kalitesizmis
İğnenin 10. Günü de yaptım yani pazar günü çok silik hayalî bir çizgi oldu ama iğnenin etkisidir diye düşündüm bide ilk on dakikadan sonra çıkan sonuç yanlış oluyor diye çok umutlanmadimYok daha canım beklemedeyiz iyi haberleri sende durumlar nasıl ben iğnenin 12. Günündeyim ama malesef bu ay olmayacak iğne günü e2 45 cıktı yumurta kalitesizmis
Canım bende 8 ocakta vuruldum senden 1 gün sonraymisİğnenin 10. Günü de yaptım yani pazar günü çok silik hayalî bir çizgi oldu ama iğnenin etkisidir diye düşündüm bide ilk on dakikadan sonra çıkan sonuç yanlış oluyor diye çok umutlanmadim
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım bakalım bekleyip göreceğizCanım bende 8 ocakta vuruldum senden 1 gün sonraymisaynen canım şuan doğru sonuç vermez 15 günden sonra diyor dekar ve herkes
Ben 4. Fotografınızda çok silik bi çizgi gördüm sankiiKuzum benim de bu ay olmadı gibi galibabende 7 ocakta yapmıştım ignemi dünde bugün de test yaptım bişey çıkmadı cuma günü kan vermem gerekiyor o zaman netleşecek işte
YaaaBen 4. Fotografınızda çok silik bi çizgi gördüm sankii
Ay ben son fotoda silik çizgi gördüm sankiKuzum benim de bu ay olmadı gibi galibabende 7 ocakta yapmıştım ignemi dünde bugün de test yaptım bişey çıkmadı cuma günü kan vermem gerekiyor o zaman netleşecek işte
Kuzum son fotoğraf beyaz olan test 10. Gün yapmıştım iğnenin etkisidir diye düşündümAy ben son fotoda silik çizgi gördüm sanki
Canım sende ovu. Testi varsa yapsana birKızlar bakın sizce de var mı
Var da evde değilim şuan ya ovulasyon nasıl çıkması gerekiyor kiCanım sende ovu. Testi varsa yapsana bir
Koyu çıkması lazım kuzu sen onuda at bakalım ama ilk 5 dk önemliVar da evde değilim şuan ya ovulasyon nasıl çıkması gerekiyor ki
Tamam canım yapayım atarım eve geçince akşam saatlerinde yaparım artıkKoyu çıkması lazım kuzu sen onuda at bakalım ama ilk 5 dk önemli
2 saat önce sıvı alma ama canım eğer oda koyuysa inş senden hayırlı haberler alirizTamam canım yapayım atarım eve geçince akşam saatlerinde yaparım artık
Biliyorum canım inşallah ya haber veririm mutlaka insallah bekleyen herkes olumlu haberler alır veririz birbirimize2 saat önce sıvı alma ama canım eğer oda koyuysa inş senden hayırlı haberler aliriz
Hakkımızda hayırlı zamanlarda canım insBiliyorum canım inşallah ya haber veririm mutlaka insallah bekleyen herkes olumlu haberler alır veririz birbirimize
İlk dört tane attığının sonuncusunda gördüm ben diğer attıklarında da var bi tekrarla istersen canım yarın yada kan ver kesin sonuc2 saat önce sıvı alma ama canım eğer oda koyuysa inş senden hayırlı haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?