- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İste bu son tekli attığım sizin dediğiniz sonradan baktım siz dedikten sonra ama kuruma çizgisi kabul edilmiyor sanırım yarın yine yapacağım cuma da kan vereceğim hayırlısıyla inşallahİlk dört tane attığının sonuncusunda gördüm ben diğer attıklarında da var bi tekrarla istersen canım yarın yada kan ver kesin sonuc
Hadi güzel haberler ver bize de inşallahİste bu son tekli attığım sizin dediğiniz sonradan baktım siz dedikten sonra ama kuruma çizgisi kabul edilmiyor sanırım yarın yine yapacağım cuma da kan vereceğim hayırlısıyla inşallah
İnşallah canım ya inşallahHadi güzel haberler ver bize de inşallah
Canım var send emin ol var. Benim de böyle çıkmıştı gebelik olmayınca kurusa bile çıkmıyor ikinci çizgi sen hamilesinVar da evde değilim şuan ya ovulasyon nasıl çıkması gerekiyor ki
Yok kuzum çoklu atttığın fotonun sonuncusu dedim 4. Resim yaniKuzum son fotoğraf beyaz olan test 10. Gün yapmıştım iğnenin etkisidir diye düşündüm
Kızlar eski bir yöntem var tuz yöntemi varmış sabah ilk idrarınızı bir kapa yapın sonra plastik başka bir kapa 1 yemek kaşığı tuz koyun tuz koyduğunuz kapa 3 kaşık (plastik) idrar dökün 5 dakika bekleyin eğer. Beyaz köpük köpük olmuşsa hamileymişsiniz eskiden bu yöntemle öğrenilirmiş sabah yapacağım bakalım
He işte o testte ben ilk yaptığımda farketmedim ama sonradan farkettim o silik çizgiyiYok kuzum çoklu atttığın fotonun sonuncusu dedim 4. Resim yani
Ya deme böyle şeyler heyecan yapıyorum ya canımCanım var send emin ol var. Benim de böyle çıkmıştı gebelik olmayınca kurusa bile çıkmıyor ikinci çizgi sen hamilesin
Yarın sabah tuz testi yap tuzHe işte o testte ben ilk yaptığımda farketmedim ama sonradan farkettim o silik çizgiyi
Kişiye gire dgisiyormuss cnm daha erken olan var daha geç olan var aynı gününde olan varKızlar iğneden kaç gün sonra adet olunuyor
Sizce yarın akşam kan testi versem mi iğneden sonraki 15. Gün döngümün 28. Günü olmuş oluyor normal reglime 2 gün kalmış oluyorKişiye gire dgisiyormuss cnm daha erken olan var daha geç olan var aynı gününde olan var
Dayanamayacak gibiysen ver kuzum ama sunuda diyeyim normalde çatlamadan 14 gün sona regl olunur çatlama gününü biliyosan o zaman 14.gün kaçına geliyorSizce yarın akşam kan testi versem mi iğneden sonraki 15. Gün döngümün 28. Günü olmuş oluyor normal reglime 2 gün kalmış oluyor
Erken gebelik testi yaparım ya var elimdeYarın sabah tuz testi yap tuz
Ovu. Yaptinmi canimHafif bir karın ağrısı da var bende ya adet olacakmisim gibi inşallah olmam akıntım da var sabah olsa da erken gebelik testi yapsam kızlar bana da dua edin ya
Yok canım ya geç geldim sabah artık erken gebelik testi yaparım diye düşündümOvu. Yaptinmi canim
Çatlatma iğnesini ayın 6 sında oldum 7 sinde çatladı bugün 14. Günümdü regl olmadımDayanamayacak gibiysen ver kuzum ama sunuda diyeyim normalde çatlamadan 14 gün sona regl olunur çatlama gününü biliyosan o zaman 14.gün kaçına geliyor
Canım. Benimde aynı adet olacakmışım gibiydi bugün şimdi oda geçti ama baya adet sancısıydı yarın akşam kan Tahlili yapacağım eşim işten geldiğinde. Bakalım belki hem yarın regl olurum benim 1 kere kimyasal varya ondan korkuyorumHafif bir karın ağrısı da var bende ya adet olacakmisim gibi inşallah olmam akıntım da var sabah olsa da erken gebelik testi yapsam kızlar bana da dua edin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?