- 30 Temmuz 2019
- 295
- 135
- 103
Benim doktorum da 30 mm ve daha doğum görünmüyor dedi ,bi de bebek aşağı basmamış henüz ,20 mm altına düşünce sanırım erken doğum beklenebiliyor (internetten bakmıştım ),bebeklerimizi hemen kucağımıza almak istiyoruz ama onlar yine de zamanlarını bekliyorlar
Belli bi periyodu olması lazım simetrik gibi düşün dalgalanmaları... O zaman gerçek sancı diğer türlü yalancı oluyor.DOktor önemsemedi düzensiz diye sanırım normal desi geçti
İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
MaşallahSelam arkadaşlar. Benimde pzt kontrolüm vardı 36+2 de 3400 kg dedi. Ben ssvd istiyorum. Beklemedeyiz hayırlısıyla.
doktorum perine masajı yapmaya başla muhakkak dedi. Rahimde kesi yapmamak adına, hindistam cevizi yağı ile. 38. Haftada da hint yağı içmeye başlıcaksın dedi. Nst ye daha hiç girmedim. Yalancı sancılar 10-15 defa yokluyor beni gün içerisinde.
bu arada babasını kaybetmiş arkadaşım başın sağolsun allah geri kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
doğum yapan arkadaşlarımın da gözü aydın.
küvöz yolu bekleyenlere de rabbim gönlünüze ferahlık versin inş. Bilirim o anları..
hint yağı içmenin ne gibi faydası oluyormus canım. Doğum kesisi olmasın diye mi o da? Bebişin kilosuna da maşallah.Selam arkadaşlar. Benimde pzt kontrolüm vardı 36+2 de 3400 kg dedi. Ben ssvd istiyorum. Beklemedeyiz hayırlısıyla.
doktorum perine masajı yapmaya başla muhakkak dedi. Rahimde kesi yapmamak adına, hindistam cevizi yağı ile. 38. Haftada da hint yağı içmeye başlıcaksın dedi. Nst ye daha hiç girmedim. Yalancı sancılar 10-15 defa yokluyor beni gün içerisinde.
bu arada babasını kaybetmiş arkadaşım başın sağolsun allah geri kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
doğum yapan arkadaşlarımın da gözü aydın.
küvöz yolu bekleyenlere de rabbim gönlünüze ferahlık versin inş. Bilirim o anları..
Ya söylemiyorlar. Ben eve gidince saymıştım aynayla. bi 18e dayanıyordu dikişimİçte 4 ama dışta bi 10 kadar varmış tam sayısını söylemedi saymadm dedi
5 dk yapılıyor. Haftada 5 günMaşallahhaftasına göre tombiş sanki Bebişin.Peki canım Bu perine Masajı kaç dk yapılıyor günde?
Ya enteresandır biliyor musun, doğumla ilgili hiçbir şey bilmezken ben de öyleydim. Ama tüm detayları öğrenip riskleri bilince o panik hali çok fenaArkadaşım iki gün önce doğum yaptı. 5te hastaneye yatış yaptı 7 de doğum yaptı. Sancıları evde karşıladı çok soğuk kanlıydı maşallah. Lekelenmesi 2cm açıklığı olmasına rağmen evde bekledi. Ben panik atak olarak kendimi garantiye alır hastaneye yatar saatlerce suni sancı çekerdimsancı zor oldu diyor bir de. 2 saatten nolcek yeaa
Ah bana bunu doğum anında yaptılarDoktorum bu belgeyi göndermişti
Bazıdoktorlar yapıyor evet esnetmek için. İyi doktora denk gelmişsinAh bana bunu doğum anında yaptılardoğum anında yaşamam dışında sorun yoktu. U yapışlarını hala unutamıyorum.
Katılıyorum. İlk doğumumda gündüz nişan geldi. gece 2de suyum geldi kalktım duş aldım hazırlandım. Eşimi kaldırdım adam bi panikledi araba anahtarını almadan aşağı indi. Sonrakinde panik olan bendim zır zır ağladım yatış yapacağız dediklerindeYa enteresandır biliyor musun, doğumla ilgili hiçbir şey bilmezken ben de öyleydim. Ama tüm detayları öğrenip riskleri bilince o panik hali çok fena
Bi tane daha 25 ocakIsmimiz Aybars dogum tarihi bi aksilik olmazsa 25 ocak olacak. Szeryan
Size de doktor hint yağını önerdi mi? Zeytinyağıyla yapılır mı bu masaj?Doktorum bu belgeyi göndermişti
Sanırım çoğunluk 25 Ocakta bebişlerine kavuşacak sonra kaç kişi kalacağız acaba normal doğum bekleyenBi tane daha 25 ocak
Ay maşallah ne güzel geçmiş ilk doğumKatılıyorum. İlk doğumumda gündüz nişan geldi. gece 2de suyum geldi kalktım duş aldım hazırlandım. Eşimi kaldırdım adam bi panikledi araba anahtarını almadan aşağı indi. Sonrakinde panik olan bendim zır zır ağladım yatış yapacağız dediklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?