2021 Şubat Anneleri

Anladım o zaman bayağı bayağı zamanım var. Evet işte sabırsızlik, bekliyoruz
Teşekkür ederim bilgileriniz için
Sevgiler..

DOktor önemsemedi düzensiz diye sanırım normal desi geçti
Belli bi periyodu olması lazım simetrik gibi düşün dalgalanmaları... O zaman gerçek sancı diğer türlü yalancı oluyor.

Selam arkadaşlar. Benimde pzt kontrolüm vardı 36+2 de 3400 kg dedi. Ben ssvd istiyorum. Beklemedeyiz hayırlısıyla.
doktorum perine masajı yapmaya başla muhakkak dedi. Rahimde kesi yapmamak adına, hindistam cevizi yağı ile. 38. Haftada da hint yağı içmeye başlıcaksın dedi. Nst ye daha hiç girmedim. Yalancı sancılar 10-15 defa yokluyor beni gün içerisinde.
bu arada babasını kaybetmiş arkadaşım başın sağolsun allah geri kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
doğum yapan arkadaşlarımın da gözü aydın.
küvöz yolu bekleyenlere de rabbim gönlünüze ferahlık versin inş. Bilirim o anları..

Maşallah haftasına göre tombiş sanki Bebişin.Peki canım Bu perine Masajı kaç dk yapılıyor günde?

hint yağı içmenin ne gibi faydası oluyormus canım. Doğum kesisi olmasın diye mi o da? Bebişin kilosuna da maşallah. herhangi bir şey dedi mi doktorun kilosu fazla felan diye

İçte 4 ama dışta bi 10 kadar varmış tam sayısını söylemedi saymadm dedi
Ya söylemiyorlar. Ben eve gidince saymıştım aynayla. bi 18e dayanıyordu dikişim totomu yırtmadan doğurduğuma şükretmiştim hayal meyal doktorun tüh kesi yanlış oldu dediğini hatırlıyorum doğum esnasında.

Arkadaşım iki gün önce doğum yaptı. 5te hastaneye yatış yaptı 7 de doğum yaptı. Sancıları evde karşıladı çok soğuk kanlıydı maşallah. Lekelenmesi 2cm açıklığı olmasına rağmen evde bekledi. Ben panik atak olarak kendimi garantiye alır hastaneye yatar saatlerce suni sancı çekerdim sancı zor oldu diyor bir de. 2 saatten nolcek yeaa

Doktorum bu belgeyi göndermişti

Eklentiler

• 8B6CBFB6-B32C-4D5B-BDD1-1CDBFE5B5B64.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 91
Ya enteresandır biliyor musun, doğumla ilgili hiçbir şey bilmezken ben de öyleydim. Ama tüm detayları öğrenip riskleri bilince o panik hali çok fena

Ya enteresandır biliyor musun, doğumla ilgili hiçbir şey bilmezken ben de öyleydim. Ama tüm detayları öğrenip riskleri bilince o panik hali çok fena
Katılıyorum. İlk doğumumda gündüz nişan geldi. gece 2de suyum geldi kalktım duş aldım hazırlandım. Eşimi kaldırdım adam bi panikledi araba anahtarını almadan aşağı indi. Sonrakinde panik olan bendim zır zır ağladım yatış yapacağız dediklerinde

Ay maşallah ne güzel geçmiş ilk doğum Ne kadar sürmüştü ilk ve ikinci doğumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…