Hadi bakalım hayırlısı olsun duyarsınız muhtemelen yarın haber ver bizedeMerhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş
Sağol canım inş hepimiz iyi haberler alırızİnşallah duyarsınız hayırlısıyla dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Benim 1 mayıs,hadi bakalım güzel haberlerle inşAynıyız seninle 2 mayıs dimi son adetbenim de yarın ilk randevu
Çok sağol canım veririm tabiHadi bakalım hayırlısı olsun duyarsınız muhtemelen yarın haber ver bizede ☺
Benim 2. hamileliğimde kızımda alap dolap gidiyordum mide bulantısı kusma 5 ay sürdü şuana kadar olmadı bulantı kusmam çok şükürHerkesin hamileliği farklı bendede bulantı Yok Sadece ağız kuruluğu bide ağzımda değişik tat var ara ara kasık ağrısı adet olackmış gibi 6+1 im suan keseyi ayın 3 ünde gördüm inşallah sende kese kalp atısını duyarsın
Benimde yok inşallah olmaz sağlıklı bi hamilelik geciririz hepimizBenim 2. hamileliğimde kızımda alap dolap gidiyordum mide bulantısı kusma 5 ay sürdü şuana kadar olmadı bulantı kusmam çok şükür
Canım bide bende 1 mayısım ama benim adet programı beni 6+1 gösteriyo yani yarın 6+2 olmamız gerekiyo nasıl 6+3 oluyosun benim programmı yanlış acabaSağol canım inş hepimiz iyi haberler alırız
Benim 1 mayıs,hadi bakalım güzel haberlerle inş
Ben keseyi göremem daha cuma günü 237 çıktı beta yarın da olsa olsa 900lerde anca olurSağol canım inş hepimiz iyi haberler alırız
Benim 1 mayıs,hadi bakalım güzel haberlerle inş
Valla bilmiyorum canım üç tane program kullanıyorum hepsi de aynı bugünü 6+2 gösteriyor 1 mayısı seçince.Canım bide bende 1 mayısım ama benim adet programı beni 6+1 gösteriyo yani yarın 6+2 olmamız gerekiyo nasıl 6+3 oluyosun benim programmı yanlış acaba
Tanam canım benim adetim 2 mayısmış suan farkettimValla bilmiyorum canım üç tane program kullanıyorum hepsi de aynı bugünü 6+2 gösteriyor 1 mayısı seçince.
Demekki geç döllenme senin. Hayırlısıyla ilerlersin inşBen keseyi göremem daha cuma günü 237 çıktı beta yarın da olsa olsa 900lerde anca olur
Aynen öyle vallaBen de 7. 8. Haftayı bekliyorum gitmek için canım. Zaten iki küçük çocuğum var erkenden hastane temposuna onları sokamam. Dediğin gibi git haftaya geller oluyor sürekli.
Folik asit veriyor benimde 2.hamileliğim evde idrar testi ile öğrendim regl den 4 gün önce silikti sonra 1 gün kala yeniden yaptım daha koyuydu 2. Çizgi kanda da görelim dedik beta 195 çıktı regkden 1 gün sonra doktor 15 gün sonra gel ağrın sancın kanama olmadıkça dedi
[/QUOTE
Evet şuan 5+1 deyim yarın doktora uğramayı düşünüyorum cuma kan verdim sonucunu alıcam bakalım kaç olmuş
Gittiniz mi kese var mıydı bende 5+1 oldum yarın kısmet olursa giderim diyorumBende dediğiniz gibi yaptım sağlık ocağında kan verdim ve doktora gitmek için 6. Haftayı bekledim yarın gideceğim inşallah
benomkide suan 6+3 gosteriyoCanım bide bende 1 mayısım ama benim adet programı beni 6+1 gösteriyo yani yarın 6+2 olmamız gerekiyo nasıl 6+3 oluyosun benim programmı yanlış acaba
Tamam canım benim adet tarıhine yanlış bakmışım ben mayıs 2 de adet olmuşum. Suan 6+2 oldukbenomkide suan 6+3 gosteriyo
saglikla insTamam canım benim adet tarıhine yanlış bakmışım ben mayıs 2 de adet olmuşum. Suan 6+2 olduk
İnşallah arkadaşım inşallah sağlık en önemlisisaglikla ins
O zaman seninle aynıyızTamam canım benim adet tarıhine yanlış bakmışım ben mayıs 2 de adet olmuşum. Suan 6+2 olduk❤
Canım benim bu gece itibariyle 7+1 olduSenle biz aynıydık sanırım 6+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?