2021 Şubat Anneleri

Bu akşam defalarca hissettim kasılma kızlar. Anladım artık nasıl birşeymiş. Bu ara çok stresliyim bu akşam da sinir stres yaşadım bi sebepten. Etkilemiş midir bilmiyorum ama baya kasıldım canım yanarak.
Seninle günümüz aynı biraz daha stresten uzak dur dün doğum korkusu yaşadım doktor doktor gezdim çok berbat bişey. En azından 1 hafta daha rahat olmamız gerek. Stres etkiliyor durumumuzu

Gayet iyiyim Bebiş de iyi ham olsun cokcokluyor detayları sonra yazarım gayet iyi geçti sizleri de Rabbim bi avazda kabuştursun
Gözün aydın canım senle beraber bizde az kaldı doguruyoduk Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza insss

Gayet iyiyim Bebiş de iyi ham olsun cokcokluyor detayları sonra yazarım gayet iyi geçti sizleri de Rabbim bi avazda kabuştursun
Ahh Allah’ım ben onun cokcoklamasına kurban olurum Rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin ona. Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına

Seni ve eşini tebrik ediyorum taze anne ve baba dinlenmeyi ihmal etmeyn

Çok geçmiş olsun canım öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Eşlerin bu duruma tepkisi farklı oluyor benimki şimdilik dürtüyor zaten az da kaldı inşallah doğumdan sonra devam etmez gerçekten can sıkıcı bi durum artık kendimde nefes sesimden rahatsız oluyorum. Eşinin işi iş canım bu seslerden rahatsiz oluyosa kim bilir bebek sesine napicak ondan kaçamaz da

S SkyAsteR yaa maşallah mesajları heyecanla okudum ve o mutlu mesaj
Gözünüz aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin çook geçmiş olsun

Allahımm çok güzel bi mucize ben doğunca heralde bi süre şoka girerim elleri ayakları minik dudakları gözleriiii

İnşallah bizde burda bekleyen bütün arkadaşlarla sağ salim doğururuz

O da ne ki üst ya da alt katın kombi sesini duyup uyanıp söylenen bir eşe sahibim bizim evdekinin bile sesi yok bana sorarsan ama biz her gece kapatıyoruz. Bebek sesine gelince aman Allah korusun adam uykusuzluktan evden kaçacak diye şimdiden korku başladı

S SkyAsteR Canım gözünaydın Rabbim sağlıkla, huzur ve kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok mutlu oldum darısı bizlerin başına ne kadar temiz istemişsin hep erken gelse diyodun bebişin annesini güzel dinlemiş ne güzel kokar

Eşin de çok nazlım nazlımmış çocuk olunca herşey değişiyor valla bizimkininde çocuklara tahammülü yoktu şimdi çocuklara sevgi kelebegi oldu alışılıyor canım eşin de alışır inşallah kolik bi bebek olmazsa en kolay dönemleri yenidoğan ken bence sonraları daha zor

Dün sabah bebişin hareketi az hissettim kasılma geceki gibi fazlaydı gündüz de. kordon yakın diye greyfurt suyu sıkıp içtim hareket ölçeyim dedim, hareketlendi. Bi de en son kontrolde nuran hanım su azalmaya başlamış ama şu an için iyi demişti, o yüzden hareketleri de az hissedersin demişti. Bi kaç tepik hissedince sorun yok dedim. Yemeğimi falan yaptım akşam kızlar ben o derece iyiydim. Akşam çocuğu yatırdım yeğenime pek iyi hissetmiyorum dedim, yatağa girdim. İnşaatçı senin mesajı okudum cvp yazıcaktım öyle su gelmeye başladı
Kalktım üstümü değişip bez koydum, emziği steril hale getirip çıktım evden valizle
Su gelince alttan muayene yaptı ebe, nst bir de. Sonrasında Dr arandı ve sondam takıldı. Ameliyathanede takın dedim ama maalesef odada takıldı. Spinal yapılırken korkmadım, nasıl durmam gerektiği napmam gerektiği anlatıldı. İğneler belime girdi ve drum da yetişti ne tatlısı yedin de hoşuna gitti diyip elimi aldı, sarıldı, nasıl hissediyorsun diyip halimi hatırımı sordu sakın k orkma dedi, iyiyim dedim ve başladı ameliyata... bazen spinalde tansiyon düşüyoırmuş benim de düştü, midem bulandı ve ilaç verdiler azar azar tansiyonum düzelene kadar. Yani hissediyordum bişiler çekme çıkarma, ağlama sesiyle ben mest ten tene temas da ettik onu izledim benimle uğraşırken dr halim hatrım soruldu aynı anda odamıza girdik, gayet iiydik benim acı eşiğim yüksek ama anestezi azaldıkça kum torbaları falan çok baskı yapıyordu ağladım biraz, ağrı kesici yapıldı. Oburix çıktı memedeyiz ama ağlamıyor maşallah

2.de olsa 3. De olsa 4 de olsaaa çok güzel bi duygu kızlar... Rabbim hepinize hayırlısıyla tattırsın. Bazı olumsuzluklar var hastaneyle alakalı, hem geceye hem de coronaya bağlı diyip heyecanla görmezlikten geliyorum

Ne güzel anlatmissin ya Nuran hocanin yaklaşımı beni cok mutlu etti. Ben sey merak ediyorum ultrasondaki kilosuyla dogum kilosu arasında cok fark varmiydi? acil oldugu icin size korona testi yapmadilar muhtemelen dimi? Bugun cikarmiymissin bilgi verdilermi cnm

Allah’a şükür Sağlıklı bir şekilde almışsın bebeğini kucağına, darısı bizim başımıza inşGüle güle büyüt bebeğini

cok duygusal masallah size insan aglamamak icin kendini kasiyor dimi ameliyata girerken bende oyle olmustu annemler uzulmesin diye aglamadim ama cok cok duygusal bir an bebeginle.hemen temas etmen de cok guzel arkadaşım allahim size bagislasin minik kuzuyu darisi basimiza artik genel anesteside sondayi uyuttuktan sonra takiyolar sanirim ayildigimda sonda takilmisti.ama ben hissetmiyordum annem soyledi sonda var diye cok da rahat ayildim kizlar sersemlik disinda hicbiseyim yoktu herseyin farkinda ve bilincli uyandim hatta arkadasim viseo kaydina aldi beni soru sordu yavas yavas cikiyor cumleler agzimdan ama gayet mantikli ve sakince cevap verdim korkmayin herkes kotu uyanmiyor genel anesteziden.

Bende genel anestezi oldum ilkinde sondayi uyanıkken taktılar sonra takın dedim ama yapmadılar, uyanırken kendimdeydim hiç sersemlik yaşamadım bilincliydim sadece biraz ağrıyla uyaniyosun onun dışında çok iyiydim inşallah bu da öyle olur doktorum spinal öneriyor ama cesaret edemiyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…