2021 Şubat Anneleri

Ya aslında son haftalarda oluyor benim çok ağrım olmasına rağmen kızım 41 e kadar bekledi de bakalim hayırlısı yine de hazırlıklı olmak lazim

Benimki riskli diye tedirgin oluyorum yoksa ctesiyi beklerdim kesin bi sekilde ama riske atamıyorum bugun perinatolojiye gittim.sabah düzensiz sancilarim vardı suyum.dahada azalmış ama başları kalabalıkti hic ilgilenemedi. Bi bilgide vermedi bakal.kendi.doktoruma.guveniyoeum.baska ozel doktor olsa simdiye alirdi doguma ama kendi.doktorum icerde büyüsün diye baya uğraştı.

Arıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedim acil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik
Yaa bence yemek yeme diye planlı ameliyatsa tebdirli olmak için söylüyorlar
Yoksa aniden kalp krizi geçiren adama dır yemek yedin bekleyelim de öyle ameliyata alalım demeyecekler herhalde. Hepsinin çözümü vardır sen iyi ol da

bir de Esrasvn dediği gibi genel anestezi de geçerli sen rahat ol annesi bebeğin sağlıkla gelecek bekletmeden biraz adrenalinli bir açılışla

İyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana

Yaa hadi hayirlisiyla dogur inşallah Rabbim sag salim.ikinizide kavustursun birbirinize. Nuran Hanım ctesiyi beklemez.dedi dedigide çıktı valla Dualarimiz senin icin bu gece hadi bakalim doğurdum haberlerinide bekliyoruz

S SkyAsteR seninle biz de doğuracağız herhalde bu gece
Haha ya sabahtan beri ağırlaştım ama hiç kondurmadım sancı yok diye hala da iyiyim hatta kocayı evve yolladım koş eksikleri al gel diye şarj aletim kaldı bugün öylee üstün körü bacaklara ağda yapmıştım kaşımı falan yarın alırım diyordum amaniinnn aklıma S Semos geldi lekeli pijamaları bile değiştim

iyi yapmissin cnm pijamalar col onemli bide temizlik.
Sen anlamissin agirlasdigini ben anlamadim bile o gunusu aksama kadar bir guzel markette gezdim o market benim bu market senin misali ustune bide eltimde oturdum keuf catarak

İyiyim serum veriyorlar nuran hanımı bekliyorum giydim önlüğünü bir saate giricem sezeryana
Ya sağ salim kavuş inşşalah bebeğine darısıda bize inşşalah. Buraya yqzabilirsen yaz bize ne nasıldı sen nasılsın bebiş nasıl? Zaman daraldıkça heyecanda artıyor bende de . Hani son zamanlar gecmıyprdu çok çabuk geciyorr

Hayırlısı olsun inşallah canım yaaa dualarımız seninle
Zaten sabahtan ağırlaşmışsın baksana hangi halinle yapacaktın? Yaptığın kadarına şükür hıhh
Amaaan onları düşünme artık sen hayırlısı ile yavrunu kucağına al da gerisi önemli değil o ameliyat personeli ile aranızda kalacak bir mevzu :)

Hayırlısı canım yine de ilgilenen bı Dr a gözük dediğin gibi riske atma kilo sonra da alır

Allah yardımcın olsun sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına darısı bizim başımıza benimde kasılmalar oluyor bir iki gündür ama pazartesi bizim randevumuz da gün verecek bir aksilik çıkmazsa inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce

Gayet iyiyim Bebiş de iyi ham olsun cokcokluyor detayları sonra yazarım gayet iyi geçti sizleri de Rabbim bi avazda kabuştursun
Şükürler olsun Hoşgelmiş yeni bebeğimiz çok geçmiş olsun canım atlattın çok şükür İyi olduğunda yaz tüm detayları sen kadar heyecanlı ve mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…