2021 Şubat Anneleri

Şu belirisizlikler bitip sağlıkla kucağımıza alsaydık... en çok bu detaylar yıpratıyor insanı. En doğru kararı vermişsinizdir canım. Umarım hiç aksi bir durum yaşanmadan doğumun gerçekleşir sağlıkla dönersiniz evinize.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Rabbimin izniyle sıkıntısız güzel bir doğum olur senin için.

Kızlar karnımda birkaç gündür geçmeyen bir sertlik bir karın ağrısı var. Kasıklarımda da ağrı var. Belim de birkaç gündür ağrıyor. Kabızlık sorunum devam ediyor maalesef. Acaba bu sebeple mi yoksa sancı mı bu? Anlayamıyorum sancı mı değil mi

Evet benim 2 subatta olacak kismetse

Nişan gelmedi benim sadece ağrı girip çıkıyor şimdilik ama devamlı bişey gibi de deil bazen bi saat sonra bazen iki saat sonra, bi duş alıp dinlenmek en iyisi evet pazartesi kontrol var bakalım ,bunlar yalancı sancı dediği şeyler heralde

Sen beni 10a kadar biter dusun Allah nasipnederse
Beni 9.30 da ameliyathaneye almışlardı 9.57 de kızım doğmuştu. Bize de sabah 8 de gelin demişlerdi. Orada ameliyathaneyi ayarlıyorlar cnm. Ben normalde 9 da girecektim ama benden önce acil sezaryen gelmişti benimki yarim saat sarkmıştı. Benimki bu sefer 11.00 da olacak. Sabah erkenden gitmek istemedim evde de çocuk olunca o uyansın bir görelim öyle gidelim diye düşündük.

He oyle mi
Ben 7de gidecegim iste
Bi de doktor cok gec vakte kalma.cok ac.kalmams olursun demsti

Sen beni 10a kadar biter dusun Allah nasipnederse
İnşallah cnm Allahin izniyle
Doktora yazdim gel duruma gore randevulasalim dedi kontrol.muaynesi olarak gireriz muayne süren bittiyse dedi valla bosuna parada vermek istemiyodum 2 gun sonra dogum.olcak zaten diye ama sanki carsamba dogum olcak gibi geliyor bana ptesi ne hazır degilim

nasil bir sanci ki adet sancisi gibi mi yalanci da olabilir canim bekle 10 dk da bire inerse arasin dr unu

1 cm acikliktan korkuyom cok kasigimda baskı var insallah ya dayanir inşallah bunlar surpriz yapmayida seviyo valal ya ne bilim.yengem amcamlar vs yaptılar kan revan geldi burunlari yapan insanla alakali esimin kuzenleri yaptirdi sorunsuz geldiler korkuyom esime yaptirmicam ablam durcak.diye o arada gelir sadece 360₺ daha bayilcam.hastahaneye yalniz kanatirlarsa burnumu sorarım o zaman

Hadi bakalım hayırlısı olsun yalnız hepimiz aynı doktora gidip hiç denk gelemedi doğumlarımız sırayla yapip çıkıyoruz bizede iş yeri yaptırmıştı biraz huylandiriyor onun dışında kan falan olmadı dediğin gibi alan kişiyle de alakalı olabilir. Avicennanin covid testi doğum binasında yapılıyor bugün eşim nst nin önündeyken test yaptırmaya gelmişler

Simdi bizim bebisler ayni donemin bebisleri olacakya yasak mi sitede bilmiyorum ama inst.agramda takip etsek birbirimizi bebisleri falan guzel olur bence

Çarpıntılarim nefes darliklarim hiç geçmedi anı terlemeler kara kista bile terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…