Hadi bakalım hayırlısı olsun yalnız hepimiz aynı doktora gidip hiç denk gelemedi doğumlarımız sırayla yapip çıkıyoruzbizede iş yeri yaptırmıştı biraz huylandiriyor onun dışında kan falan olmadı dediğin gibi alan kişiyle de alakalı olabilir. Avicennanin covid testi doğum binasında yapılıyor bugün eşim nst nin önündeyken test yaptırmaya gelmişler
Simdi bizim bebisler ayni donemin bebisleri olacakya yasak mi sitede bilmiyorum ama inst.agramda takip etsek birbirimizi bebisleri falan guzel olur bence
Doğum kanalına girse de sezeryan donulebiliyor diye biliyorumDoğum kanalına girince sezeryan olmuyor Mu? Bir de doğum kanalı tam olarak neresi oluyor?
Kanama olmadı, gözümüzden yaş gelicek şekilde huylandık.Hic sorma valla peşpeşe oldular ayni gune denk gelen yokaslinda kuzenim.var covitlilerle ilgileniyor bilen kisi kanatmaz abla damara hasar vermiştir kanatan dedi aslinda ona yaptirirdim ama hastahanesi 250₺ istiyor akraba indirimi yok ptesi Gidelim bakalım sen doguma kadar gitmiceksin artık dimi
Bi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderimHic sorma valla peşpeşe oldular ayni gune denk gelen yokaslinda kuzenim.var covitlilerle ilgileniyor bilen kisi kanatmaz abla damara hasar vermiştir kanatan dedi aslinda ona yaptirirdim ama hastahanesi 250₺ istiyor akraba indirimi yok ptesi Gidelim bakalım sen doguma kadar gitmiceksin artık dimi
Şu duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı Denediniz mi hiçBi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderimama karnım baya düştü oturamıyorum bile inşallah bekler
Ben 2 hafta önce denemiştim atabiliyordum. Bugün denedim atamıyorum.Şu duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı Denediniz mi hiçben o gün akşam kötü hissedince onu denemiştim bacak bacak üstüne atamadım, ama kondurmadım da, ben beceremedim herhalde dedim ebeye sordum da merakımdan Çatala oturdum ya su geldi diye , kanala inmiş mi diye, hayır dedi.
Tamamdir ben size ozelden yazdim isteyen ozelden yada burdan yazabilir instag.ram hesabini bilgi alışverişine daha kolay devam edilir gibi geliyor bana.Valla yasakmi bilmiyorum ben daha önce yazdım instagram hesabini ozelden yazsin isteyen takipleselim.diye takiplestigimiz arkadaşlar var burdan benim.icin sorun yokozelden at kullanici adini cnm
Devlet hastanesinde doğum yapacağım nasipse beykozdaTarihlerimizin arasinda 1 gun var, benim sezeryan gunum 2 subat o haftaya verirler sizede, hangi hastaneydi sizin?
Ben işte 3 gündür yaşıyorum ödem sıvı birikmesi tuzlu şekerli yememek gerekiyormuş birde yürüyüş yapmak gerekArkadaşlar bende bi anda parmak ağrısı başladı el parmaklarımı bükerken açarken ağrıyor.internette karpal tünel sendromu diyor, hamilelikte artabilir diyor. Başka başına gelen var mı?
Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahlarıArkadaşlar bende bi anda parmak ağrısı başladı el parmaklarımı bükerken açarken ağrıyor.internette karpal tünel sendromu diyor, hamilelikte artabilir diyor. Başka başına gelen var mı?
Suyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetseDevlet hastanesinde doğum yapacağım nasipse beykozda
Hayırlı doğumlar olsun inşallah. Sağlıkla kavuş un bebeğinizeSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Sıradaki bebek sizinki demekkiSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Hayırlı doğumSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Onu denemedim ama oturunca göbeğim bacaklarimin arasında kalıyor oturamıyorum herhalde bende bacak bacak üstüne atamamŞu duvara yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı Denediniz mi hiçben o gün akşam kötü hissedince onu denemiştim bacak bacak üstüne atamadım, ama kondurmadım da, ben beceremedim herhalde dedim ebeye sordum da merakımdan Çatala oturdum ya su geldi diye , kanala inmiş mi diye, hayır dedi.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canımKorkma canım o senin mucizen babacığını tabi ki unutmayacaksın ama acını hafifletecek inşallahRabbim büyük gücünü sabrını verecek ben inanıyorum sen bebişini kucağına bir al herşey çok güzel olacak onun kokusu yeter yüreğini ferahlatmaya
Ben her gece farklı bir sıkıntı yaşamaya ve dayanamamaya başladım artık. Yemekten sonra kötüleşiyorum resmen.Kızlar çarpıntınız varmı ya ? Benim bugun akşam yemeğinden sonra ara ara yoklayan bir çarpıntım var. Gebelikten önce panik atak tedavisi görüyordum bu arada . Ama bu paniklikle alakalı değil gibi . Bebek mi sıkıştırıyor acaba ?
Bir de sezeryan olacak normalde bebek başı ağaşıda duruyor iki dk ayakta dursam bir yemek bir iş, pat pat diye aşagıda baskı hissediyorum . Önceden dr ayaklarıyla vajina ağzına vuruyor demişti. E şimdi baş aşagı duruyor yine vajinaya bişey vuruyor bu da elleri olanilirmi acaba :) gece nefes alamamalar burnum kupkuru içi silsem hemen kan farkediyorm . Şikayetler artıyor. Allah kolaylık versin hepimize sag salim doguralım benim de 12 şubatta doğum inşşalah :))
Canım hayırlı haberlerle inşallahSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Sağlıklı bir kavuşma olsun duasıyla inşallah. İyi haberler bekliyoruzSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?