2021 Şubat Anneleri

Gün boyu sersem gibiydim ya sürekli tansiyon ölçtüm ama şükür iyiydi o. Son 1 hafta kaldı Allahın izniyle sağ salim atlatsak hepimiz

Ayağınızın altına sıcak su torbası koyma imkanınız varsa koyun. Pet şişelerin içine koyarakta yapabilirsiniz. Sol tarafa yatmakta bağırsaklardan çıkışı rahatlatır.

Allah yardımcın olsun canım anestezi şekline karar verdin mi ?

Sagol kuzum hala karar vermedim valla bebek küçük diye endiseleniyorum aglamazsa telas yaparim vs diye ama geneldede nabzim cok düşüyor bakalim sanirim doguma girmeden anestezi uzmaniyla son kararı vericem onada bi soyleyeyim

Canim.nasil oldun ben de sabaha kadar hic uyumadm
Gazim cikti ama agrim var bend e kayisi komposto getrmstm bolbol yuru canm
Ben cok yurudm ama agrim cok var insallah
Cabuk atlatrz bebek de hep agladi

İYİ akşamlar ben de karnım düştü gibi hissediyorum hareket hissediyor musunuz peki doğuma yakın hareket azalır diyorlar ya o yüzden soruyorum
Yeri azaldığı için hareketleri kısıtlanır. Ama böyle vurma olarak değil dalgalanma şekline dönüşüyor,hareket azalmıyor yani cnm.
Çoğumuzda hamilelik öncesi uykusuz geceler başladığımiçin çabuk adapte oluruz diye düşünüyorum ama tabi yine de zor olacak ağrın çok yoksa yürüyüşü daha fazla yap gaz için. Bebişin emmesine de maşallah sütün de gelmiş ne güzel

Canim.nasil oldun ben de sabaha kadar hic uyumadm
Gazim cikti ama agrim var bend e kayisi komposto getrmstm bolbol yuru canm
Ben cok yurudm ama agrim cok var insallah
Cabuk atlatrz bebek de hep agladi
Cnm ağrı kesici istedin dmi hemşirelerden. Dikloron veya parol ilave ediyorlar. Acı çekme boşuna bebiş niye hep ağladı ya kıyamam. Mama verdin mi ? Göğsüne tutturuyorsun di mi?

Canm parol verdiler ama agrim cok var gercekten insallah bi an evvel gecer
Mama vernedik bijac damla sut gelsmti o da kesildi

Gün boyu sersem gibiydim ya sürekli tansiyon ölçtüm ama şükür iyiydi o. Son 1 hafta kaldı Allahın izniyle sağ salim atlatsak hepimiz
İnşallah canım yaa..diyorlardı son aylar zor diye ben hiç şikayet etmedim bu süreçte yaşadığım etkilere ( uzun zaman beklenen olunca ) ama kardeşlerimle konuşunca. var bir takım zorluklar neyse...

Ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki evlatlarımıza kavuşmamıza cok az kaldi, hasretle anne olmak isteyen her kadına da nasip etsin bekletmeden

İnşallah bir an önce gazını çıkarırsın da sonra mutlu mesut evinin yolunu tutarsın
Canm parol verdiler ama agrim cok var gercekten insallah bi an evvel gecer
Mama vernedik bijac damla sut gelsmti o da kesildi
Ahh ameliyat ağrısı zor ilk bir iki gün ama kendine eziyet etme ağrı kesici iste rahatlayınca sütün de artar hem. Mamayı da şırıngayla kendi memeni emzirirken ağzına doğru ver istersen meme emmeyi bırakmasın ama doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…