2021 Şubat Anneleri

Kızlar beni de sezeryan doğuma alıyorlar, dün ki gelen nişanmış. Dualarınızı bekliyorum.
Alllah yardımcınız olsun canım sağ salim kurtulun hadi çok heyecanlı ya. Sütün de hemen gelir inşallah... Mısır tanesi gibi tek tek patlıyoruz sezeryan olanlar tavsiyelerinizi yazın bize ikinci doğumum ama ilk gibi heyecanlıyım . Amelyattan cok da gaz ve kabızlık korkum var . Ve evde annesini bekleyen bir masum meleğim daha var Allah sağ salim kucagımıza alıp bol sütümüzle mutlulukla eve gelmeyi nasip etsin hepimize

En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda
Sizi kim bu kadar korkuttu normal doğumdan ? Benim ilk doğumum sezaryandi şimdi de sezaryan olucam ama kara kara ameliyat ağrısını düşünüyorum o ağrıyla bide insanın gözü bişey görmüyor sanıldığı gibi sezaryan da kolay bi operasyon değil. Bence normal doğumu direk reddetmeyin doğru doktorlarda kilolu bebek bile kesisiz doğabilir.

En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda
Bana soracak olursan ben daraltma ameliyatını tercih ederim. Hem daha çabuk topluyorsun hem de o anda bebeğe bakma yetme ve aşırı hormon yüklemesi oluyor. Rabbim sezeryan olan arkadaşların yardımcısı olsun.

Benim ilkim sezeryan aralarnda 3.5 yas oldugu icin buda sezeryan olucak o yuzden tahmini dogum tarihini bekletmezler 40 haftayi dun doktira gittim sancilar baslams eve geldm adet olacakmis gibi kasiktan bele ve sag bacaga yayilan agrilar cektm sonra gecti simdilik bir sey yok cok sukur. Ben bas agrilarini siddetli gecirdigim icin genel anestezi istiyorum. Ve evet gercekten en az iki hafta bakanin olmasi gerekiyor. Gaziniz icin bekletilecek olursaniz lavmani sorun ordaki hemsirelere. Ve bol yuruyus zorda olsa mecbur evde bile yatmak oturmak yerine yuruyun hem bagirsaklar icin hem sezeryan sonrasi sismeler oluyor onun gecmesi icin. Ilk dogum yapacaknolan arkadaslar eger ilk sutu emzirip sonra arkasi gelmeyecek olursa siringa ile mama veriyor hastane. Bebeginiz aciktikca sutunuz inene kadar mama ile besleyinki sekeri dusmesin sarilik acisindan cok onemli. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Normalden korkmuyorum acı eşiğim yüksektir benim bebeğim tüp bebek ve normalin ufak bile olsa riski beni korkutuyo bebeğe bişey olma korkusu o da, iriliğinden dolayı riske tabiki atamam, ama vajina genişlemesi de ayrı bi sebep benim için, hiçbi ameliyat kolay değildir tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…