Benim ilk kanama 3 aylıkken olmuştu yine olacak aynı miktarda olursa endişelenme dedi öylede oldu yerleşme kanaması demişti için rahat olsunAz geliyor damla damla benim doktorumda ona benzer bir şey söyledi telefonda. Bakalım ilk çocuğun bilgisizliği de var . Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Aynen dönüyor gibi oluyorYeri azaldığı için hareketleri kısıtlanır. Ama böyle vurma olarak değil dalgalanma şekline dönüşüyor,hareket azalmıyor yani cnm.
Çoğumuzda hamilelik öncesi uykusuz geceler başladığımiçin çabuk adapte oluruz diye düşünüyorumama tabi yine de zor olacak ağrın çok yoksa yürüyüşü daha fazla yap gaz için. Bebişin emmesine de maşallah sütün de gelmiş ne güzel
Cnm ağrı kesici istedin dmi hemşirelerden. Dikloron veya parol ilave ediyorlar. Acı çekme boşunabebiş niye hep ağladı ya kıyamam. Mama verdin mi ? Göğsüne tutturuyorsun di mi?
Stres olma yaa neden oluyorsun haftası iyi bekletmeden işte, geç kalınca daha büyük stresHerkese meraba kızlar... Bende kontrolden geldim..bebis 3400 kg olmuş..nst de 3 tane kasilmam oldu.. Açılma yok... Ama dr cumaya gelir bu dedi ben şok.. Perşembe kontrole çağırdı yeniden... beni de stres basmaya basladi
Üstadlık burada işte çok kişi diyor ıkınma kayboluyor diye bu sefer bastır vakumla falanİkinci doğumumda epidural yapıldı canım. Suni sancının gramını hissetmedim. Doğum öncesi tam açılma gerçekleşene kadar uyukladım diyebilirim. Sadece iyi bir anestezi uzmanı gerekiyor. Dozu doğum anına kadar geçmeli ki Doğumda ıkınabilesin. Yoksa ıkınma isteği kayboluyor.
sen doktorunla bi konuş canım. İyi bir uzman eliyle olacaksa bunda da isterdim hatta doktora istediğimi söyledim ama devlette her isteyene yapmıyorlar. Özeldeki doğum ekibine güveniyorsan bir konuş mutlaka. Sancı hiç hissetmiyorsun. Büyük lüks bana göre. Bence kendi sancını öncesinde bekle belki de seni hiç zorlamayacak o zaman epidurale de gerek kalmayacak. Çoğu doktor gebe zorlandığında isterse eğer epidurali sonradan yapıyor zaten.Öneriyor musun canım ilk doğumum olacak isteyim mi çok tecrübesizim. Sen isticek misin epidural
Ben epidural istiyorum sancım başladığında. Doktora da söyledim ama gidişat ne gösterecek bakalım.Kızlar normal doğum yapıp epidural yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı, tam bilmiyorum da prenses doğum dedikleri şey
Demekki efsaneymiş onlarKuzum yok ya doktor da öyle dedi bu 3.müymüş erken gelebilir diye yok ortada gelen giden
Bende ikinci bebekbicin ugrasiyorum gecen ay farkinda olmadan korunmamisim tutmadi bu ay da denedikk yine olmadi acikcasi endiselenmeye basladim ilk gebeligim dusuk oldu hemen tutmustu oglum da hemen tuttu bunda neden boyle oldu anlamadim
Çok saol canım baya aydınlandım, İnş çok kolay geçer doğumlarımızsen doktorunla bi konuş canım. İyi bir uzman eliyle olacaksa bunda da isterdim hatta doktora istediğimi söyledim ama devlette her isteyene yapmıyorlar. Özeldeki doğum ekibine güveniyorsan bir konuş mutlaka. Sancı hiç hissetmiyorsun. Büyük lüks bana göre. Bence kendi sancını öncesinde bekle belki de seni hiç zorlamayacak o zaman epidurale de gerek kalmayacak. Çoğu doktor gebe zorlandığında isterse eğer epidurali sonradan yapıyor zaten.
Epidural için 4-5 cm lik açılma gerekiyormuş sanırım. Bence de duruma göre karar verilebilir.sen doktorunla bi konuş canım. İyi bir uzman eliyle olacaksa bunda da isterdim hatta doktora istediğimi söyledim ama devlette her isteyene yapmıyorlar. Özeldeki doğum ekibine güveniyorsan bir konuş mutlaka. Sancı hiç hissetmiyorsun. Büyük lüks bana göre. Bence kendi sancını öncesinde bekle belki de seni hiç zorlamayacak o zaman epidurale de gerek kalmayacak. Çoğu doktor gebe zorlandığında isterse eğer epidurali sonradan yapıyor zaten.
Baktın zorlanıyorsun sonradan istersin. Ama aynen dediğin gibi. Dozu iyi ayarlanmazsa belden aşağın hiç tutmuyor. Ben ıkınamadım karnıma bastırmak zorunda kaldılar. Gerçi onun da acısını hiç hissetmedim ama kendi ıkınmanla bebeğin doğması farklı zorla çıkarılması farklı. Ikınırken bebekte bedenin de hazirlaniyor.Üstadlık burada işte çok kişi diyor ıkınma kayboluyor diye bu sefer bastır vakumla falanbenim doktorum epidural yapalım ilk gebelik süre daha uzun oluyor dığum anına güçsüz kalma dedi. Ailesel doğum genetiğine bakacak olursak evet biraz lazım
Normalde doğum başlayana kadar ki sancıları hissetmemek için mi epidural yapılıyo, tam doğum anından korkuyorum aslında ben bebek çıkarken. Ondan uyuşturulsın diye düşündüm. Ya konuşunca bile içim Bi tuhaf oluyo nasıl doğurcam benBaktın zorlanıyorsun sonradan istersin. Ama aynen dediğin gibi. Dozu iyi ayarlanmazsa belden aşağın hiç tutmuyor. Ben ıkınamadım karnıma bastırmak zorunda kaldılar. Gerçi onun da acısını hiç hissetmedim ama kendi ıkınmanla bebeğin doğması farklı zorla çıkarılması farklı. Ikınırken bebekte bedenin de hazirlaniyor.
Amin canım yaa cümleten inşallah çok strese girmeden kolayca bebislerle kavuşalım inşallah...Ya bir de dr 3 400 kg görünce nst den önce tabi...bebegi daha fazla büyütmesek mi dedi.. Bende nasıl yani hocam benim doğumlar normal napıcaz dedim..O da ilk doğumun 3 600 olmuş ya bu onu geçerse zorlanirsin dedi...sanki sezeryan i ima etti ya da suni sancı ile mi başlatmayı anlamadım... meyveyi azaltmami söyledi bi de bol yürüyüş...bakalım inşallah çok bekletmeden gelir bebisStres olma yaa neden oluyorsun haftası iyi bekletmeden işte, geç kalınca daha büyük stres
şaka bir yana her şeyin hayırlısı inşallah sağlıkla güzelliklerle kolaylıklarla gelsin tüm bebişlerimiz 40tan sonraya da kalmasınlar amin
İnşallah ikisine de gerek kalmadan yaparsın doğumunu canım ama doktorun demesiyle kendini şartlandırma şu kilonun üzerindeyse doğuramam diye. Tebdir bizden taksir Allah’tan. Kötüyü evhamlanarak sürekli düşününce başımıza geliyor yaa iyi düşünelimAmin canım yaa cümleten inşallah çok strese girmeden kolayca bebislerle kavuşalım inşallah...Ya bir de dr 3 400 kg görünce nst den önce tabi...bebegi daha fazla büyütmesek mi dedi.. Bende nasıl yani hocam benim doğumlar normal napıcaz dedim..O da ilk doğumun 3 600 olmuş ya bu onu geçerse zorlanirsin dedi...sanki sezeryan i ima etti ya da suni sancı ile mi başlatmayı anlamadım... meyveyi azaltmami söyledi bi de bol yürüyüş...bakalım inşallah çok bekletmeden gelir bebis
Aynen canım inşallah öyle yapmaya çalışacağım.. sagolasin..Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah ikisine de gerek kalmadan yaparsın doğumunu canım ama doktorun demesiyle kendini şartlandırma şu kilonun üzerindeyse doğuramam diye. Tebdir bizden taksir Allah’tan. Kötüyü evhamlanarak sürekli düşününce başımıza geliyor yaa iyi düşünelim
Amin inşallah canım sağolasınİyiyim canım Allah’a şükür rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?